Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

92χρονη ισχυρίζεται ότι έχει 78 χρόνια να πιει νερό!

Η Narasamma, μια 92χρονη γυναίκα από το Bangalore, της Ινδίας, ισχυρίζεται ότι δεν έχει πιει νερό από τότε που ήταν 14 ετών.
Η Narasamma έχει πλήρη επίγνωση του πόσο αλλόκοτο μπορεί αυτό να ακούγεται για μερικούς ανθρώπους, και γι' αυτό ακριβώς δεν είπε ποτέ σε κανέναν, αλλά μόνο στα.....

 πολύ κοντινά μέλη της οικογένειάς της, για την περίεργη συνήθεια της να μην καταναλώνει νερό.
 Η 92χρονη είπε στα...
μέσα ενημέρωσης ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε ακριβώς την ανάγκη να πιει νερό, και ότι το σώμα της λειτουργεί αρκετά καλά με τα δύο φλιτζάνια καφέ που πίνει κάθε μέρα.
Αλλά η γυναίκα ισχυρίζεται ότι τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι, το αντίθετο μάλιστα.
Όταν ήταν 14 ετών, η Narasamma είχε αναπτύξει μια παράξενη κατάσταση που προκάλεσε το λαιμό της να γίνει εξαιρετικά ξηρός, και έπινε μέχρι και 10 λίτρα νερό την ημέρα.
Αυτό, με τη σειρά του προκάλεσε το σώμα της να φουσκώσει τόσο πολύ μέχρι το σημείο που δεν είχε πλέον έλεγχο στα άκρα της.
Τρομαγμένοι οι γονείς της την πήγαν σε γιατρούς της Αγιουβέρδα, οι οποίοι πρότειναν μια θεραπεία 48 ημερών με ατμό που θα βοηθούσει να εξαλειφθεί το υπερβολικό νερό μέσω του ιδρώτα.
Μετά από αυτό έγινε καλύτερα, αλλά όταν επέστρεψε από την ασθένεια της, ορκίστηκε ποτέ να μην πιει νερό ξανά.
Όταν ρωτήθηκε για το πώς ζει τη ζωή της χωρίς νερό, η Narasamma είπε ότι στηρίζεται μόνο στην ιατρική της Αγιουβέρδα (γιατί για να πάρει χάπια θα έπρεπε να πιει νερό), και φοράει βρεγμένα ρούχα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να επιβιώσει από την θερμότητα και να ρυθμίσει το επίπεδο νερού στο σώμα της.
Τρώει μόνο ρύζι, ξηρούς καρπούς και φρούτα, ξοδεύει πέντε ώρες την ημέρα σε προσευχή, και νηστεύει τουλάχιστον 10 ημέρες το μήνα.
Κατά το έτος 2000, η Narasamma έκανε ένα 36 ημερών ταξίδι στη βόρεια και τη νότια Ινδία, χωρίς τροφή και νερό.
Υποστηρίζει ότι ήπιε μόνο 3 φλιτζάνια καφέ καθ 'όλη τη διαδρομή της.
Οι γιατροί λένε το νερό είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις, ο οργανισμός μας βρίσκει διαφορετικούς τρόπους για να πάρει το νερό που χρειάζεται.
Για να αποδείξει τον ισχυρισμό της, η ηλικιωμένη γυναίκα θα πρέπει να εξεταστεί λεπτομερώς.
Οι ισχυρισμοί της Narasamma μπορεί να φαίνονται παράλογοι, αλλά πριν από καιρό ο Ινδός γιόγκι Prahlad Jani ξάφνιασε τους επιστήμονες, όταν απέδειξε ότι μπορεί να επιβιώσει χωρίς τροφή ή πόσιμο νερό.
pamepreveza.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια