Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ε. Ράντου: Μιλά για όλα

Για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε και τις συνέπειές της στην τηλεόραση, την κόρη της και το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό και τον έρωτα μίλησε η Ελένη Ράντου.
Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Glam” και μίλησε για όλους και για όλα....
 “Αυτήν τη στιγμή “πατρίδα” για τον καθένα είναι ο φόβος και η ανασφάλεια.
 Πίσω από κάποια κάγκελα έχουμε κλειστεί.
Οι “φυλακές” μπορούν να είναι μέσα στο σπίτι μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός και συμπλήρωσε: “Όσο χρεοκοπημένη και να είναι η κοινωνία μας, άλλο τόσο είναι και το τηλεοπτικό μοντέλο...
Είναι πολύ επιβαρυμένη η ενέργεια της τηλεόρασης από τον ανταγωνισμό και την αγωνία. Δεν είναι ήπιο το κλίμα, τα τελευταία χρόνια είναι οδυνηρό”.
rantou
Για τον έρωτα και την συντροφικότητα, η Ελένη Ράντου αποκάλυψε: “Ο έρωτας είναι από τις πιο μεγάλες εξαρτήσεις. Το χειρότερο όμως είναι να θέλεις να έχεις τον έλεγχο και να κυριαρχείς” και πρόσθεσε: “Το “μαζί” είναι και το μόνο καλό που θα προκύψει από αυτήν την κρίση”.

Τέλος, για το μέλλον της κόρης της και το ενδεχόμενο να αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό δήλωσε: “Η κόρη μου παθαίνει... υποτροπιασμό στην ιδέα ότι ίσως θα πρέπει να φύγει, να αναζητήσει κάπου αλλού στον κόσμο την τύχη της!”

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια