Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ευχές για Γαμοβάφτιση 💟💞💌💖💘

Wishes for Wedding Baptism

Ιδέες ευχών για γάμο - βάφτιση. Βρείτε εδώ ευχές για να ευχηθείτε σε αυτούς που αποφάσισαν να παντρευτούν και να βαφτίσουν το παιδί τους...

Wishes for Wedding Baptism
Την ομορφιά του γάμου σας επισφράγισε η βάπτιση του μωρού σας. Ας είστε όλοι ευτυχισμένοι και εύχομαι με την βοήθεια του Θεού να ζήσετε μια ζωή ονειρεμένη, γεμάτη υγεία, αγάπη και οικογενειακή γαλήνη.
Γάμος και βάπτιση μαζί, ωραία εμπειρία. Διπλή χαρά, διπλή γιορτή, διπλή και η ευτυχία.
Διπλή χαρά, διπλή γιορτή
Είναι τιμή μας που θα παρευρεθούμε σ’ αυτή την διπλή χαρά σας. Όλα τα καλά του κόσμου ευχές για τους τρεις σας.
Ο άντρας σου τα μάτια σου και το μωρό η καρδιά σου κι’ όλου του κόσμου οι ευχές σαν άγγελοι κοντά σου.
Στο πιο όμορφο ζευγάρι με το πιο γλυκό μωράκι, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για υγεία, ευτυχία και μια ανθόσπαρτη ζωή.
Ευχές στο πιο όμορφο ζευγάρι και γλυκό μωράκι
Η ευτυχία σας χτύπησε την πόρτα 2 φορές. Την πρώτη σας χάρισε την αγάπη σας. Τη δεύτερη το μωρό σας. Δώστε της τα κλειδιά της νέας σας ζωής και θα σας χαρίσει πολλά ακόμη πολύτιμα δώρα. Να ζήσετε.
Ευχόμαστε απ’ την καρδιά να είστε μονιασμένοι, γεμάτοι υγεία και χαρά σε μια ζωή ανθισμένη.
Σας ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας να ζήσετε, εσείς και το μωράκι σας και να είστε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Μέσα στην πεζή και δύσκολη καθημερινότητά μας, υπάρχουν στιγμές που λες πως τελικά η ζωή δεν παύει να είναι γλυκιά και όμορφη. Μια τέτοια στιγμή ήταν ο γάμος σας και η βάπτιση του μωρού σας. Να είστε ευτυχισμένοι και μαζί να ζήσετε μια παραμυθένια ζωή.
Για κοίτα πως μεγάλωσες και ντύθηκες νυφούλα και λάμπεις από ομορφιά μιας κι’ είσαι και μανούλα.
Θερμές ευχές για έναν αρμονικό και ευτυχισμένο γάμο που θα τον στολίζει η παρουσία του παιδιού σας. Να ζήσετε και σύντομα ο Θεός να του χαρίσει και ένα αδελφάκι.
Να ζήσετε, να είστε αγαπημένοι και γεμάτοι υγεία ώστε να απολαμβάνετε την ευτυχία που σας δίνει απλόχερα το γλυκό σας μωράκι.
Wishes for Wedding Baptism
Χαίρομαι που με κάλεσες για να σε καμαρώσω και το γλυκό σου το παιδί μ’αγάπη να χρυσώσω.
H κάθε μέρα που θα σου ξημερώνει να είναι γεμάτη χαρά, αγάπη κι ευτυχία!! Eίσαι μια κουκλίτσα! Nα σας ζήσει!
Θερμές ευχές, κουκλίτσα μου! Όνειρο η ζωή σου! Πολύχρονη, χαρούμενη, γερή, ευτυχισμένη! Με δώρα απ’ τον Παράκλητο να είσαι φορτωμένη! Να’ χεις τη χάρη του Θεού, ευχή απ’ την Παναγία κι απ’ το Χριστό η ζωούλα σου γεμάτη ευλογία!Στο πιο όμορφο ζευγάρι με το πιο γλυκό μωράκι, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για υγεία, ευτυχία και μια ανθόσπαρτη ζωή.
Σας ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας να ζήσετε, εσείς και το μωράκι σας, και να είστε πάντα μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Είναι τιμή μας που θα παρευρεθούμε σ’ αυτή την διπλή χαρά σας. Όλα τα καλά του κόσμου ευχές για τους τρεις σας.
Να ζήσετε, να είστε αγαπημένοι και γεμάτοι υγεία ώστε να απολαμβάνετε την ευτυχία που σας δίνει απλόχερα το γλυκό σας μωράκι.
Θερμές ευχές για έναν αρμονικό και ευτυχισμένο γάμο που θα τον στολίζει η παρουσία του παιδιού σας. Να ζήσετε και σύντομα ο Θεός να του χαρίσει και ένα αδελφάκι.
Την ομορφιά του γάμου σας επισφράγισε η βάπτιση του μωρού σας. Ας είστε όλοι ευτυχισμένοι και εύχομαι με την βοήθεια του Θεού να ζήσετε μια ζωή ονειρεμένη, γεμάτη υγεία, αγάπη και οικογενειακή γαλήνη.
Μέσα στην πεζή και δύσκολη καθημερινότητά μας, υπάρχουν στιγμές που λες πως τελικά η ζωή δεν παύει να είναι γλυκιά και όμορφη. Μια τέτοια στιγμή ήταν ο γάμος σας και η βάπτιση του μωρού σας. Να είστε ευτυχισμένοι και μαζί να ζήσετε μια παραμυθένια ζωή.
Για κοίτα πως μεγάλωσες και ντύθηκες νυφούλα
και λάμπεις από ομορφιά μιας κι’ είσαι και μανούλα.
Χαίρομαι που με κάλεσες για να σε καμαρώσω
και το γλυκό σου το παιδί μ’αγάπη να χρυσώσω.
Ο άντρας σου τα μάτια σου και το μωρό η καρδιά σου
κι’ όλου του κόσμου οι ευχές σαν άγγελοι κοντά σου.
Γάμος και βάπτιση μαζί, ωραία εμπειρία.
Διπλή χαρά, διπλή γιορτή, διπλή και η ευτυχία.
Ευχόμαστε απ’ την καρδιά να είστε μονιασμένοι,
γεμάτοι υγεία και χαρά σε μια ζωή ανθισμένη.
Wishes for Wedding Baptism

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ

Ας γίνει η ημέρα της βάπτισης του μωρού σας, ορόσημο για την εκπληκτική ζωή που το περιμένει. Να το χαίρεστε!
Εύχομαι η κάθε μέρα που θα ξημερώνει για το παιδάκι σας να είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία.
Να σας δώσει πολλές χαρές γιατί το αξίζετε!
Να σας ζήσει γερό και καλότυχο σε όλη του την ζωή.
Να σας ζήσει το αγγελούδι, είναι ένα μικρό λουλούδι. Να το χαίρεστε και να το αγαπάτε και σαν φυλακτό να το φυλάτε…!
Να χαιρόμαστε πάντα το αστέρι της ζωής μας τη νεραιδούλα μας…να είναι πάντα γερή δυνατή και ευτυχισμένη!!!!
Ολόθερμες ευχές για το μωράκι σας, να το δείτε όπως επιθυμείτε!
Ευχόμαστε τα μόνα δάκρυα που θα τρέξουν στα μαγουλάκια του να είναι από χαρά και ευτυχία!
Χίλιες ευχές για το μωράκι σας!
Να σας ζήσει, και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε.
Ένα δώρο και χίλιες ευχές στο αγγελούδι σας, για υγεία, ευτυχία, πρόοδο και καλοτυχία.
Ο Θεός σας χάρισε αυτό το υπέροχο πλασματάκι και είναι τιμή μας που θα παρευρεθούμε στην βάπτισή του.
Ας είναι η μέρα αυτή το άνοιγμα της πόρτας που θα το οδηγήσει στην ευτυχία.
Όταν βαπτιστείς μην κλάψεις, θα είμαι εκεί να σε παρατηρώ, θα σου τραβώ φωτογραφίες και θα σου γελώ.
Καλορίζικη η κόρη. Να σας ζήσει.
Νυφούλα να καμαρώσουμε τη νεοφώτιστη.
Ας γίνει η ημέρα της βάπτισης του μωρού σας, ορόσημο για μία εκπληκτική ζωή που το περιμένει. Να το χαίρεστε!
Νυφούλα να την καμαρώσουμε. Για τη χαρά και τις ευχές μου δεν έχω λέξεις. Κοντά σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σας αγαπώ.
Να σας ζήσει. Γερό και τυχερό σε όλη του τη ζωή.
Kαλότυχη γερή και ευτυχισμένη. Nα έχεις πάντα κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπούν και θα χαίρονται με τις επιτυχίες σου.
O παππούλης θα σου δώσει ένα όνομα γλυκό θα το έχεις πάντα μαζί σου σαν ένα άλλαχτο!!! Nα σε χαίρονται οι γονείς σου να ξέρεις πως θα είναι πάντα μαζί σου ευτυχία και χαρά κι όλα θα πάνε μια χαρά!!! Mην φοβάσαι τίποτα!!!
Εύχομαι τα χρόνια που θα ακολουθήσουν αστέρια αυτόφωτα να ραίνουν το περασμά σου, αγκαλιές τρυφερές να σε προσμένουν και των ονείρων τα ταξίδια με τα απαλά σου πατήματα, ένα ένα να τα κάνεις……. πραγματικότητα…
Μια ευχή θα σου χαρίσω κοριτσάκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να’ χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή ιδιαίτερα η καρδιά σου ποτέ να μην πληγωθεί.
Wishes for Wedding Baptism
Στης κολυμπήθρας το νερό, θα κάνεις 3 βουτιές. Λαδάκι θα σου απλώσουνε, και εσύ ισως να κλαίς. Μα όταν θα σε ντύσουνε θα μοιάζεις με Θεά, γι’αυτό και εγώ σου εύχομαι του κόσμου τα καλά. Να συναντάς στο διάβα σου πάντα την ευτυχία και να’χεις δώρο απ’το Θεό υγεία και ευλογία. Και να σε καμαρώνουνε μικρουλι αστεράκι, που απο σήμερα και εμπρός θα έχει ονοματάκι. Να σας ζήσει…
Στα μάτια ενός παιδιού βλέπεις μέσα τον ίδιο το Θεό..! Είδα τη βάπτισή σου και συγκινήθηκα. Είστε αληθινή ευτυχία και οι γονείς είμαστε ευλογημένοι που σας έχουμε! Σου εύχομαι να ζήσεις μια ζωή γεμάτη, ευτυχισμένη και γαλήνια, μικρούλα μου, και τα ματάκια σου να λάμπουν πάντα σαν τώρα που είσαι μικρό κοριτσάκι. Να σε χαίρονται οι γονείς σου!
Όσα λουλούδια έχει η άνοιξη και ο χειμώνας χιονιά, τόσα και εγώ σου εύχομαι ευτυχισμένα χρόνια. Να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη γλυκιά μου και οι γονείς σου να αξιωθούν να σε καμαρώσουν και νύφουλα!
Μικρό μας αγοράκι, ευχόμαστε τα χρόνια που θα ακολουθήσουν αστέρια αυτόφωτα να ραίνουν το πέρασμα σου, αγκαλιές τρυφερές να σε προσμένουν και των ονείρων τα ταξίδια με τα απαλά σου πατήματα ένα ένα να τα κάνεις πραγματικότητα…..και μην ξεχνας να προστατεύεις παντα το παιδι που κρύβεις μέσα σου….και εμεις απο μια μικρή γωνίτσα θα σε κοιτάμε και θα σε καμαρώνουμε για το θαυμα της ζωής που θα εκπληρώνεις. Με πολύ πολύ αγάπη ο νονός και η νονά σου
Αγαπημένο μας εγγονάκι. Ευχαριστούμε το Θεό που μας αξίωσε να ζήσουμε από κοντά την πιό όμορφη μέρα της ζωής σου. Αυτή που θα γίνεις Χριστιανός και θα έχεις το δικό σου όνομα, που θα ηχεί στα αυτιά μας σαν μελωδία. Ζουμε για να σε καμαρώνουμε και να σε βλέπουμε να προοδεύεις, έχοντας μια ευτυχισμένη ζωή. Η γιαγιά και ο παππούς σου
Όταν ακούσαμε τους πρώτους χτύπους της καρδιάς σου, αισθανθήκαμε οτι είσαι το πολυτιμότερο δώρο Θεού. Όταν γεννήθηκες νιώσαμε πως πετούσαμε στα σύννεφα. Όταν σε πήραμε αγκαλιά και μας κοίταξες με αυτά τα υπέροχα και γλυκά ματάκια σου, καταλάβαμε πως είσαι όλος μας ο κόσμος. Σήμερα καρδούλα μου είναι η βάπτισή σου. Θα γίνεις χριστιανός και θα έχεις και επίσημα πια το δικό σου ονοματάκι. Άς σε φωτίσει ο Θεός να’χεις όμορφη ζωή, να είσαι πάντα γεμάτος υγεία, και να βαδίζεις με σταθερά βήματα πάντα στον σωστό δρόμο ώστε να γίνεις καλός άνθρωπος. Να θυμάσαι πως η ύπαρξή σου μας δίνει ζωή, και θέλουμε να σε βλέπουμε πάντα να χαμογελάς. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου, στήριγμά σου σε κάθε σου κίνηση. Σε λατρεύουμε, οι γονείς σου
Wishes for Wedding Baptism
Ξαδελφούλη να’σαι αντράκι όταν πέσεις στο νερό, σκέψου έπαθλο θα πάρεις ένα ολόχρυσο σταυρό. Θα σε βλέπουν τα κορίτσια με το λάδι στα μαλλιά, και μετά θα σε θαυμάζου μέσα στα βαπτιστικά. Μην τρομάξεις με τα φώτα και τον κόσμο τον πολύ, όλοι θα’ναι εκεί για σένα να σου δώσουν μια ευχή. Όνομα δικό σου θα’χεις σαν τελειώσει η τελετή, που θα το χαρίζεις σ΄ όλουςπου σε αγαπούν πολύ. Με αγάπη η ξαδελφούλα σου
Σου ευχόμαστε μικρή κουκλίτσα να ζήσεις με υγεία και χαρά. Να θυμάσαι πάντα την ομορφότερη ημέρα της ζωής σου που έγινες Χριστιανή Ορθόδοξη. Την ημέρα της βαπτίσεώς σου. Να σε καμαρώνουν οι γονείς σου όπως επιθυμούν, να είσαι καλοφώτιστη, πάντα στον πνευματικό δρόμο, έχοντας για προστάτη, βοηθό και καθοδηγητή Τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.
Σ΄αυτή τη ζωή που κλαίνε και πονούν οι άλλοι, εγώ σου εύχομαι χαρά και ευτυχία μεγάλη. Σκιά δυστυχίας να μη περάσει ποτέ απ΄τη δική σου καρδιά, εσύ να ΄χεις την ελπίδα πάντα συντροφιά. Να ΄ναι με ρόδα σπαρμένη η ζωή σου, αυτό σου εύχεται μια φίλη απ΄τη ζωή σου!!!!!
Σε φιλώ και εύχομαι να’ σαι καλότυχο παιδί με όλες τις ευχές του κόσμου, να σε συνοδεύουν σε όλη σου την ζωή.
Να συναντάς στο διάβα σου πάντα την ευτυχία και να’χεις δώρο απ’το Θεό υγεία και ευλογία. Και εμείς να καμαρώνουμε αυτό το αστεράκι που απο σήμερα και εμπρός θα έχει ονοματάκι.
Ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα κι όλα να πάνε καλά περά ως περά αυτούς που αγαπάς να αγαπούν κι όλες κι ευχές σου να πραγματοποιηθούν!
Ο Θεός του κόσμου να σε έχει πάντα καλά και εσένα και τους γονείς σου οι οποίοι φαίνεται πως είναι πολύ ενθουσιασμένοι με ότι σε αφορά! Να είστε όλοι πάντα καλά!
Ξαδελφούλα μου μικρούλα μ’ένα δώρο θα σου πώ, πως σε έχω στην καρδιά μου και πολύ σε αγαπώ. Όταν βαπτιστείς μην κλάψεις θα’ μαι εκεί να σε κοιτώ, θα τραβώ φωτογραφίες, και θα σου χαμογελώ. Ο ξαδελφούλης σου
Εύχομαι να ζήσεις μια ενδιαφέρουσα ζωή, παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μην γνωρίσεις και ότι αγαπάς να το αποκτήσεις…..
Ας γίνει η ημέρα της βάπτισης του μωρού σας, ορόσημο για μία εκπληκτική ζωή που το περιμένει. Να το χαίρεστε!
Σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είσαι πάντα γερή χαμογελαστή και να περνάς όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάς.
Πολλές ευχές για το μωρό που όνομα θα πάρει, γεμάτο να ‘ναι μια ζωή με αρετές και χάρη!
Μικρή μου πριγκίπισσα σου εύχομαι να έχεις πάντα υγεία γιατί έχοντας υγεία μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον αγαπάς. Να ζήσεις μια ζωή γεμάτη χρώματα και να γεμίσεις πολλά πολλά σεντούκια με αναμνήσεις μιας ευτυχισμένης ζωής.
Σήμερα καρδούλα μου είναι η βάπτισή σου. Θα γίνεις χριστιανός και θα έχεις και επίσημα πια το δικό σου ονοματάκι.
Όσο όμορφο παιδάκι θα είσαι μέσα στα βαπτιστικά σου ρούχα, τόσο όμορφος να είναι και ο εσωτερικός σου κόσμος.
Εύχομαι να είσαι πάντα ένα υγιές και χαμογελαστό «παιδί» διπλά στους γονείς σου που σαν δυο φάροι αναμμένοι θα σε καθοδηγούν στο μονοπάτι της ζωής
Θα σου ευχηθώ από καρδίας να έχεις τα καλυτέρα στη ζωή σου! Τα πιο τρελά σου όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να δίνεις στους γονείς σου μα και σε όλους όσους σε αγαπούν πάντα χάρες!!
Εύχομαι την επομένη φορά που θα σε δούμε να κλαις να είναι από χαρά στο γάμο σου!!
Το λάδι που θα σου βάλω σε όλο σου το σώμα, ας σε βοηθήσει να ξεγλιστράς από κάθε δυσκολία της ζωής.
Τρεις ευχές θα σου χαρίσουμε όμορφη , μικρή πριγκίπισσα!!! Από σήμερα η ΖΩΗ σου να χει Άστρο φωτεινό!!! Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή!!! Άλλα το ποιο σημαντικό η Καρδούλα σου ποτέ μην πληγωθεί!!! Να ζήσεις με πολύ χαρά και να σε καμαρώνουν στην οικογένειά σου.
Άγγελε μου, μακάρι όλη η ζωή σου να είναι ένα χαμόγελο και μια ξεγνοιασιά σαν αυτή που έχεις τώρα
Χρυσόσκονη να ραίνουν νεράιδες τα όνειρα σου και άγγελοι να παίζουν μουσικές στο πέταγμα σου να είναι κάθε σκέψη σου ευχή μιας κάποιας Μοίρας και κάθε επιθυμία σου να γίνεται απ ευθείας Πλάι σου θα είναι οι δυο καλοί γονείς σου στο δρόμο να βαδίζουμε μαζί μες τη ζωή σου κι όταν δε θα χρειάζεσαι το στοργικό τους χέρι εσύ θα πας τότε μπροστά και πίσω αυτοί , αστέρι! Να είσαι πάντοτε γερή, καλή, ευτυχισμένη σε μια οικογένεια παντοτινά δεμένη ν’ αγγίζεις όλους γύρω σου με το χρυσό ραβδί σου και όλοι να σε αγαπούν φίλοι και συγγενείς σου!
Κρυφά γελώ και χαίρομαι που μπήκε ακόμα μία ψυχή και κατατάχτηκε στο σώμα σου εκκλησία!
Ένα αστέρι λαμπερό που στόλιζε τη φύση , κατέβηκε άπ’τον ουρανό κι ήρθε στη γη να ζήσει…! Να είσαι πάντα στη ζωή σου όπως σε αυτή τη φωτογραφία και να έχεις πάντα υγεία μικρό, λαμπερό αστεράκι…!
Λίγες γραμμές, πολλές ευχές, για μια ζωή όλο χαρές. Χρόνια πολλα και ευτυχισμένα, νά’χεις ζωή παραμυθένια, δάκρυ ποτέ να μη γνωρίσεις και οτι αγαπάς να αποκτήσεις
Δεν ξέρω αν θα φανώ αντάξια στην τιμή που μου έκαναν οι γονείς σου να μου ζητήσουν να γίνω νονά σου. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να ανταποκριθώ στον ρόλο μου σωστά. Ξέρω όμως πως θα προσπαθήσω με όλη μου την καρδιά να σε καθοδηγήσω και να σταθώ στο πλάι σου κάθε φορά που θα με χρειαστείς. Σε φιλώ και εύχομαι να’ σαι καλότυχο παιδί με όλες τις ευχές του κόσμου, να σε συνοδεύουν σε όλη σου την ζωή. Με αγάπη η νονά σου
Με το καινούριο όνομα καλά επιλεγμένο, να ‘ναι το νεοφώτιστο γερό & ευτυχισμένο!
Μικρή μου μη βιαστείς να μεγαλώσεις να ζείς την κάθε σου μέρα σαν σε παιχνίδι και όταν με το καλό γίνεις μαμά έχεις το καλύτερο παράδειγμα να ακολουθήσεις.
Στην κολυμπήθρα εύχομαι καθόλου να μην κλάψει, πάντα να τον/την έχετε μη βρέξει και μη στάξει!
Εύχομαι μόνο να χαμογελά το γλυκό σου προσωπάκι. Και στα δύσκολα να μη το βάζεις κάτω…πάλι να χαμογελάς. Να κάνεις πράγματα,που να σε κάνουν περήφανη κ να σε καμαρώνουν οι γονείς σου. Σου εύχομαι αγαπούλα να έχεις πίστη και δύναμη για να παλέψεις την αδικία και την κακία αυτού του κόσμου, χωρίς να χάσεις την αθωότητά σου.
Nα είσαι πάντα γερή. Το πολυτιμότερο αγαθό σου εύχομαι πάντα να έχεις. Να αγαπάς και να σε αγάπανε. Nα είσαι ευτυχισμένη και να μην κλάψεις ποτέ στη ζωή σου.
Να ανοίξεις τα μάτια σου στις ομορφιές του κόσμου Να ανοίξεις το μυαλό σου στη γνώση Να ανοίξεις την κάρδια σου στην αγάπη
Να έχεις πάντα ΥΓΕΙΑ !!! Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους !!!
Να ζήσει ο νεοφώτιστος και να γενεί μεγάλος… Και να ‘χει χάρες διαλεχτές να μην τις έχει άλλος!
Να σας ζήσει και να σας κάνει πάντα υπερήφανους.
Να σας ζήσει η μικρούλα σας να είναι πάντα γερή και δυνατή και κάθε της μέρα να είναι γιορτή.
Wishes for Wedding Baptism

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΟ

Οι ευχές γάμου συνήθως συνοδεύουν το δώρο γάμου που θα προσφέρετε, αλλά συχνά καλείστε να γράψετε τις ευχές σας στο βιβλίο ευχών που έχει το νιόπαντρο ζευγάρι σε κάποιο εμφανές σημείο της εκκλησίας ή του χώρου της δεξίωσης. Συγκεντρώσαμε μερικές όμορφες ευχές γάμου για την κάρτα που θα χαρίσετε στους νεόνυμφους και ευχηθείτε με την καρδιά σας!
💕 Κάθε ευτυχία στη Ζωή σας και τις θερμότερες ευχές μου για το γάμο σας!
💕 Εύχομαι από καρδιάς η ευτυχία αυτής της ημέρας να κρατήσει για πάντα!
💕 Εύχομαι κάθε σας όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.
💕 Το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου είναι να ερωτεύεσαι πολλές φορές, πάντα με το ίδιο άτομο.
💕 Ένας ευτυχισμένος γάμος είναι νέο ξεκίνημα ζωής, αφετηρία ευτυχίας και προκοπής. Τις θερμότερες ευχές μου!
💕 Αγαπούμε, όχι γιατί βρήκαμε τον τέλειο σύντροφο, αλλά γιατί μάθαμε πώς να βλέπουμε ιδανικό έναν άνθρωπο με ατέλειες. Εύχομαι τα καλύτερα!
💕 Με αυτό το μικρό δώρο, θέλω να σας δείξω την μεγάλη μου εκτίμηση και αγάπη, και να σας ευχηθώ με όλη μου την καρδιά να ζήσετε & βίον ανθόσπαρτον…
💕 Ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα και αγάπη.
💕 Η νέα σας ζωή να είναι γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές.
💕 Εύχομαι το νέο σας σπιτικό να είναι γεμάτο αγάπη, τρυφερότητα και ζεστασιά!
💕 Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα.
💕 Όσο χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι νιώθετε σήμερα που παντρεύεστε, τόσο και περισσότερο να νιώθετε κάθε μέρα της ζωής σας.
💕 Σας ευχόμαστε την ευλογία του Θεού την ημέρα του γάμου σας και μακάρι να Βρίσκεται πάντα στην καρδιά του γάμου σας, στο φως του σπιτιού σας, και στην κοινή σας ζωή. Συγχαρητήρια!
💕 Ο γάμος είναι μια υπόσχεση ότι οι δύο καρδιές που ενώνονται θα μοιράζονται την αγάπη και τη ζωή τους για πάντα. Τις καλύτερες ευχές μου για σήμερα και για πάντα.
💕 Εύχομαι η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή μιας μακράς και όμορφης διαδρομής. Σας ευχόμαστε όλοι ό,τι καλύτερο για τη νέα σας ζωή μαζί.
💕 Λίγες γραμμές, πολλές ευχές για μια ζωή όλο χαρές! Υγεία, ευτυχία, ευημερία για δύο ανθρώπους που το αξίζουν…
💕 Ένα μέρος των ονείρων σας πραγματοποιήθηκε. Μετά τον γάμο μακάρι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα που είχατε & εκείνα που θα κάνετε σαν ζευγάρι.
💕 Η ένωσή σας παντοτινή, το χαμόγελο να μην σβήσει ποτέ απ’τα χείλη σας και εμείς να χαιρόμαστε με την δική σας ευτυχία.
💕 Ο δρόμος σας να΄ναι στρωμένος με ροδοπέταλα, και η ευτυχία σας να καθρεφτίζεται στα μάτια σας για μια ζωή.
💕 Σας εύχομαι να ζήσετε μια ζωή έντονη, γεμάτη, με την αγάπη σας να δυναμώνει κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό και σύντομα να γίνετε γονείς.
💕 Υγεία, ευτυχία και καλούς απογόνους! Εύχομαι ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα και αγάπη!
💕 Η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή όσων ονειρευτήκατε! Σας εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!
💕 Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα.
💕 Δεν υπάρχει κάτι πιο ευγενές και αξιοθαύμαστο από δύο ανθρώπους που αντικρίζονται στα μάτια, κρατούν ως αντρόγυνο το σπίτι τους, αντιμετωπίζουν από κοινού τους εχθρούς τους και ευχαριστούν τους φίλους τους. Με τις παραπάνω γραμμές του Ομήρου σας εύχομαι τα καλύτερα για τη κοινή σας ζωή!
💕 Αφού το αποφασίσατε εγώ δεν έχω λόγο…εύχομαι τα καλύτερα και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!
💕 Εύχομαι και η οικογένεια σας να αυξηθεί και να πληθύνει και να είστε πάντα υγιείς!
💕 Γάμος…Δυο άνθρωποι, μια ζωή κοινή όπου το εγώ γίνεται εμείς! Βίο ανθόσπαρτο με υγεία χαμογέλα και παιδάκια να σκορπίζουν χαρά τριγύρω…
💕 Γαμπρέ μας χάρη σου ζητώ κι αν θέλεις να την κάνεις, το ρόδο που σου δώσαμε να μην μας το μαράνεις!
💕 Μπροστά στην νέα σας ζωή, έχετε και τις δικές μας ευχές για υγεία και ευτυχία. Άντε και με το καλό και με παιδάκια να σκορπίζουν χαρά τριγύρω!
💕 Να ζήσετε ευτυχισμένοι τη ζωή σας, μονιασμένοι και δεμένοι σαν γροθιά ό,τι και να συμβεί και να μεγαλώσετε χαρούμενα και καλά παιδιά!
💕 Ευχόμαστε η σημερινή μέρα να είναι η αρχή μιας υπέροχης ζωής που κάθε μέρα θα γίνεται πιο όμορφη!
💕 Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που θα σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα!
💕 Όπως η φύση χαίρεται την άνοιξη που μπαίνει έτσι κι εσείς να ζήσετε για πάντα ευτυχισμένοι.
💕 Είστε πηγή έμπνευσης για εμάς. Συνεχίστε να είστε πηγή έμπνευσης και ο ένας για τον άλλο!
💕 Επάνω στα στεφάνια σας θα βάλω την ευχή μου, που βγαίνει μες’ απ’ την καρδιά και μες’ απ’ την ψυχή μου.
💕 Εύχομαι να έχετε αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και αφοσίωση ο ένας στον άλλο.
💕 Κάθε ημέρα της κοινής σας ζωής να είναι πιο γεμάτη, πιο χαρούμενη, πιο τυχερή από την προηγούμενη!
💕 Σας εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι και γεροί και να έχετε πάντα την τύχη με το μέρος σας!
💕 Προσευχόμαστε όλοι για να σας καθοδηγεί ο Θεός στην νέα, κοινή σας ζωή. Είθε να ευλογεί εσάς και τους απογόνους σας.
💕 Σας ευχόμαστε την ευλογία του Θεού την ημέρα του γάμου σας και μακάρι να Βρίσκεται πάντα στην καρδιά του γάμου σας, στο φως του σπιτιού σας, και στην κοινή σας ζωή. Συγχαρητήρια.
💕 Ευχόμαστε ο γάμος σας να είναι ευλογημένος με αγάπη και ευτυχία για πάντα."
💕 Ο γάμος είναι μια υπόσχεση ότι οι δύο καρδιές που ενώνονται θα μοιράζονται την αγάπη και τη ζωή τους για πάντα. Τις καλύτερες ευχές μου για σήμερα και για πάντα.
💕 Εύχομαι η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή μιας μακράς και όμορφης διαδρομής. Σας ευχόμαστε όλοι ό, τι καλύτερο για τη νέα σας ζωή μαζί.
💕 Είθε η νέα σας ζωή μαζί να γεμίσει και τους δύο σας με αγάπη, ευτυχία και αρμονία. Έχετε τις θερμότερες ευχές μας. Συγχαρητήρια!
💕 Η ευτυχία σας ξεκινά με την υπέροχη ημέρα του γάμου σας.
Θα μοιραστείτε τα πάντα μαζί
Μέσα από όλες τις συνθήκες, η αγάπη σας θα μείνει.
Συγχαρητήρια σε εσάς, που αρχίζετε την ευτυχισμένη ζωή σας.
Είθε όλα τα όμορφα πράγματα να γίνουν δικά σας, ως νέοι σύζυγοι.
💕 Η ημέρα του γάμου σας είναι μόνο η αρχή μιας ζωής γεμάτης αγάπη και χαρά.
Ξεκινά από τη στιγμή που θα σας ενώσουν τα στέφανα, όταν οι δύο σας θα γίνετε ένα.
Σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία.
Μέσα στα χρόνια, μακάρι η αγάπη σας να αυξηθεί, και να γίνεται πιο δυνατή από μέρα σε μέρα, φωτίζοντας για πάντα το γάμο σας.
💕 Να ζήσετε!
💕 Βίον ανθόσπαρτον!
💕 Καλούς απογόνους!
💕 Η ευτυχία αυτής της ημέρας να κρατήσει για πάντα.
💕 Κάθε όνειρο να γίνει πραγματικότητα στη νέα σας ζωή!
💕 Για πάντα μαζί και πάντα ευτυχισμένοι!
💕 Υγεία, ευτυχία και καλούς απογόνους! Εύχομαι ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα και αγάπη! Η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή όσων ονειρευτήκατε! Σας εύχομαι να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!
💕 Θα ήθελα να κρατήσετε τα συναισθήματα που βιώνετε σήμερα, ως υπενθύμιση του τι σημαίνει ο ένας για τον άλλον στον μέλλον, γιατί αν όλα πάνε όπως πρέπει, έχετε ακόμα πολλά χρόνια να ζήσετε ο ένας με τον άλλον!
💕 Μια στις τόσες έρχεται ένα ζευγάρι που σπάει όλα τα στερεότυπα, και δίνει ελπίδα σε κάθε έρωτα να στεριώσει. Εσείς έχετε υπάρξει αυτό το ζευγάρι και με το παραπάνω. Γι αυτό, σας εύχομαι τα χρόνια σας μαζί να είναι τα καλύτερα σας. Να ζήσετε!
💕 Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά που ένιωσα όταν έμαθα ότι παντρεύεστε! Η αγάπη σας είναι πηγή ελπίδας για όλους! Να ζήσετε!
💕 Αυτό που νιώθετε ο ένας για τον άλλον είναι τόσο μοναδικό, που δεν μπορώ καν να αφουγκραστώ το πόσο χαρούμενοι είστε αυτή την στιγμή.Θα ήθελα να σας πω συγχαρητήρια, όχι μόνο για τον προφανή λόγο ότι παντρεύεστε, αλλά και επειδή βρήκατε ο ένας τον άλλον, και αποδείξατε στον κόσμο ότι το έτερον ήμισυ του καθενός, είναι κάπου εκεί έξω και μας περιμένει. Να ζήσετε!
💕 Θα σας πω κάτι και θέλω να το θυμάστε για ολόκληρη την ζωή που σας περιμένει σαν ζευγάρι. Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον, και μην αφήσετε τίποτα να μπει ανάμεσα σας. Να ζήσετε!
💕 Σε όσους γάμους κι αν έχω πάει, δεν έχω ξαναδεί πιο λαμπρό ζευγάρι! Να ζήσετε!
💕 Δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά τι φυλάσσει για εσάς το μέλλον, πάντως ότι και να είναι, είναι σίγουρο πως θα το ξεπεράσετε με την δύναμη της αγάπης που σας ενώνει. Να ζήσετε!
💕 Αν ο γάμος είναι φυλακή, τότε πάω στοίχημα πως αυτή την στιγμή είστε οι πιο ευτυχισμένοι κρατούμενοι! Να ζήσετε!
💕 Από εδώ και πέρα σταματάτε να είστε ο καθένας μόνος του. Ότι άνηκε στον έναν τώρα ανήκει και στους δύο. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε μόνο ωραία πράγματα να μοιραστείτε με τον έτερον σας ήμισυ. Να ζήσετε!
💕 Εύχομαι να ζήσετε έναν γάμο αντάξιο οσκαρικής ταινίας, αλλά με happy ending στο τέλος!
💕 Στα χρόνια που σας περιμένουν ως παντρεμένο ζευγάρι, εύχομαι το μόνο μυστικό μεταξύ σας να είναι που κρύψατε το τελευταίο κομμάτι σοκολάτα! Να ζήσετε!
💕 Εύχομαι κάθε φορά που κοιτάτε ο ένας στα μάτια του άλλου να αισθάνεστε ακριβώς όπως αισθανθήκατε την πρώτη φορά, έτσι ώστε η αγάπη σας να κρατήσει για πάντα. Να ζήσετε!
💕 Μέσα σε όλες τις καταιγίδες που θα περάσετε στο ταξίδι της ζωής, είθε η αγάπη σας να είναι αρκετά δυνατή ώστε να κάνει τις χειρότερες συνθήκες παιχνιδάκι. Να ζήσετε!
💕 The Best Wedding Wishes
💕 Καθώς γυρίζετε σελίδα στο βιβλίο της ζωής, όλα κυλούν ομαλά, με την μοναδική διαφορά είναι ότι πλέον δύο άτομα κρατάνε το μολύβι, και εύχομαι αυτό το μολύβι να μην σταματήσει ποτέ να γράφει. Να ζήσετε!
💕 Σας ευχαριστούμε που μας καλέσατε να φάμε και να πιούμε όσο εσείς παντρεύεστε. Να ζήσετε!
💕 Είθε ο Κύριος να ευλογήσει την ένωση σας, και να σας χαρίσει έναν βίο άξιο της αγάπης Του. Να ζήσετε!
💕 Άπειρες ολόθερμες ευχές για έναν “βίον ανθόσπαρτον”, ανέφελο και τρισευτυχισμένο. Με πολλή αγάπη.
💕 Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα
💕 Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή που να είναι έστω και κατά το ήμισυ τόσο γλυκό, όσο το νέο όνειρο της αγάπης. (Thomas Moore)
💕 Αφού το αποφασίσατε εγώ δεν έχω λόγο….εύχομαι τα καλύτερα και να είστε πάντα ευτυχισμένοι..! Εύχομαι και η οικογένεια σας να αυξηθεί κ να πληθύνει και να είστε πάντα υγιείς..!
💕 Γαμπρέ μας χάρη σου ζητώ κι αν θέλεις να την κάνεις, το Ρόδο που σου δώσαμε να μην μας το εμαράνεις.
💕 Εύχομαι να έχετε αγάπη, κατανόηση, σεβασμό και αφοσίωση ο ένας στον άλλο.
💕 Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας και ευημερίας που θα σας συνοδεύει γλυκά και τους δυο για πάντα.
💕 Εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δημιουργήσετε μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια.
💕 Να θυμάστε ότι η ευτυχία είναι τρόπος για να ταξιδεύεις, όχι προορισμός. (Roy Goodman)
Εύχομαι να ζήσετε όλα τα όνειρά σας.
💕 Γιέ μας, μπροστά στην νέα σας ζωή, έχετε και τις δικές μας ευχές για υγεία και ευτυχία. Άντε και με το καλό να δούμε εγγονάκια!
💕 Σας εύχομαι στο καινούργιο ξεκίνημα της κοινής ζωής σας, κάθε μέρα που περνά να είναι σαν την ημέρα του γάμου σας!
💕 Είστε πηγή έμπνευσης για εμάς. Συνεχίστε να είστε πηγή έμπνευσης και ο ένας για τον άλλο.
💕 Είστε το παράδειγμα της αιώνιας αγάπης. Εύχομαι να μείνετε έτσι για πάντα.
💕 Επάνω στα στεφάνια σας θα βάλω την ευχή μου, που βγαίνει μες’ απ’ την καρδιά και μες’ απ’ την ψυχή μου.
Ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα και καλούς απογόνους!
Ευχές για μια ευτυχισμένη, χαρούμενη ζωή γεμάτη υγεία και τύχη.
💕 Εύχομαι ευτυχία για τη σημερινή μέρα και για κάθε μέρα του υπόλοιπου της ζωής σας μαζί
💕 Εύχομαι η ζωή σας να είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.
💕 Εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι η αρχή μιας υπέροχης ζωής που κάθε μέρα θα γίνεται πιο όμορφη.
Εύχομαι κάθε ευτυχία, με καλούς απογόνους.
💕 Εύχομαι μια ζωή γεμάτη χαμόγελο, γέλιο, αγάπη και ευτυχία.
💕 Εύχομαι ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα και αγάπη!
💕 Εύχομαι ολόψυχα “βίον ανθόσπαρτο” και ευτυχισμένο.
💕 Εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή από σήμερα και για πάντα!
💕 Εύχομαι το σπίτι σας να είναι πάντα γεμάτο, αγάπη, τρυφερότητα και σύντομα να ακούγονται παιδικές φωνούλες.
💕 Εύχομαι το στεφάνι σας διαμάντια να γεμίσει και να σας τρέχουν τα καλά σαν το νερό στη βρύση.
💕 Ευχόμαστε σύντομα τα χαμόγελά σας να συνοδεύονται και από παιδικά χαμόγελα. Καλούς απογόνους!
💕 Η ευτυχία αυτής της ημέρας να κρατήσει για πάντα.
💕 Η ζωή χωρίς αγάπη είναι ένα βιβλίο χωρίς λέξεις. Εύχομαι εσύ και ο καλός σας να το γεμίσετε με λόγια αγάπης
💕 Η νέα σας ζωή να είναι γεμάτη από ευτυχισμένες στιγμές.
💕 Η σημερινή ημέρα να είναι η αρχή όσων ονειρευτήκατε!
💕 Κάθε ευτυχία στη ζωή σας!
💕 Κάθε ημέρα της κοινής σας ζωής να είναι πιο γεμάτη, πιο χαρούμενη, πιο τυχερή από την προηγούμενη…
💕 Κάθε όνειρο να γίνει πραγματικότητα στη νέα σας ζωή!
💕 Κάθε σας επιθυμία και κάθε σας προσμονή γίνεται αυτόματα ευχή μου που σας ακολουθεί
💕 Καλό ταξίδι με δύναμη και ευτυχία στη κοινή σας πλέον ζωή.
Καλούς απόγονους και πάντα με αγάπη αλλά μια ερώτηση……Δεν ρωτήσατε πρώτα???
💕 Κόρη μας, σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία. Είμαστε υπερήφανοι για την επιλογή σου. Να ζήσετε ευτυχισμένοι και μονιασμένοι.
💕 Μια ευχή κάνω για το νεόνυμφο ζευγάρι, να έχει μια ζωή, με έρωτα και χάρη!
💕 Μόνο χαρές και χαμόγελα στη νέα σας ζωή!
💕 Να είστε ευτυχισμένοι και να κάνετε πολλά παιδάκια!
💕 Σας εύχομαι να ζήσετε, να ευτυχίσετε και να αποκτήσετε σύντομα απογόνους
💕 Σας εύχομαι να μείνετε ερωτευμένοι, αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα
💕 Σας εύχομαι να περάσετε ερωτευμένοι όλη σας τη ζωή.
💕 Να είστε πάντα ευτυχισμένοι και όπως τώρα χέρι χέρι.
💕 Να ζήσετε ευτυχισμένοι με υγιείς απογόνους.
💕 Να ζήσετε ευτυχισμένοι τη ζωή σας, μονιασμένοι και δεμένοι σαν γροθιά ό, τι και να συμβεί και να μεγαλώσετε χαρούμενα και καλά παιδιά
💕 Να ζήσετε ευτυχισμένοι, να κάνετε πολλά και καλά παιδάκια!
💕 Νύφη στο σπίτι που θα πας να δείξεις καλοσύνη, την πεθερά σου ν’αγαπάς, να σ’αγαπά και κείνη.
💕 Ο κοινός σας βίος να είναι γεμάτος χαμόγελα και αγάπη.
💕 Ο ουρανός κι η θάλασσα, τ’άστρα και το φεγγάρι, εδώσανε στη νύφη μας τόση περίσσεια χάρη.
💕 Οι ευχές μας, θεμέλιο για την ευτυχία σας.
💕 Όλα σας τα όνειρα είναι και ευχές μου.
💕 Όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και με το παραπάνω.
💕 Όσα άστρα έχει ο ουρανός ευχές σου δίνουμ’όλοι, ευχές σου δίνει ο Χριστός κι δώδεκα Αποστόλοι.
💕 Όσο χαρούμενοι, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι νιώθετε σήμερα που παντρεύεστε, τόσο και περισσότερο να νιώθετε κάθε μέρα της ζωής σας
💕 Πέτρος και Παύλος τόπανε κι οι δώδεκα απόστολοι, το αντρόγυνο που έγινε, να το χαρούμε όλοι.
💕 Ποτέ μη δώσετε χαρά σε δικηγόρο : )
💕 Σας εύχομαι να είστε καλότυχοι, πάντα αγαπημένοι και να προκόψετε στην ζωή σας.
💕 Σας εύχομαι να ζήσετε ευτυχισμένοι και γεροί και να έχετε πάντα την τύχη με το μέρος σας.
💕 Σας στέλνω τις ευχές μου, την αγάπη μου κι όλη την θετική μου ενέργεια για να έχετε βίο ανθόσπαρτο γεμάτο όμορφες στιγμές και συγκινήσεις.
💕 Σήμερα λάμπει ο ουρανός, σήμερα λάμπει η μέρα, σήμερα στεφανώνεται γαμπρός την περιστέρα.
💕 Συγχαρητήρια για τον γάμο σας. Να ζήσετε ευτυχισμένοι και καλούς απογόνους.
💕 Συμμετέχουμε στη χαρά σας για το ευτυχές γεγονός. Ευχόμαστε υγεία, χαρά και ευτυχία.
💕 Τα μάτια μας δεν είδανε τέτοια ωραία νύφη. Να χει τον ήλιο πρόσωπο και το φεγγάρι στήθη.
💕 Την ευλογία του θεού να’χετε για καντήλι και γλυκαμένα να’χετε κορμιά, καρδιά και χείλη.
💕 Το νέο σας σπιτικό να είναι γεμάτο αγάπη, τρυφερότητα και ζεστασιά.
💕 Υιέ μας, μπροστά στην νέα σας ζωή, έχετε και τις δικές μας ευχές για υγεία και ευτυχία. Άντε και με το καλό να δούμε εγγονάκια!
💕 Χαίρε γαμπρέ τη μοίρα σου, χαίρε το ριζικό σου, ένα κομμάτι μάλαμα έβαλες στο πλευρό σου.
Wishes for Wedding Baptism
Ευχολόγιο Γάμου: οδηγίες αποτύπωσης της ευχής σουΓια να γράψεις μια ευχή στο ευχολόγιο ενός γάμου δε χρειάζεται να έχεις κάποια ιδιαίτερο συγγραφικό ταλέντο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις μερικά βασικά πράγματα στο μυαλό σου.
Ξεκίνα ευχαριστώντας το ζευγάρι που σε προσκάλεσε σε μια τόσο χαρούμενη και ξεχωριστή του στιγμή.
Συνέχισε με μια σύντομη ευχή για ευτυχία και αγάπη.
Τελείωσε υπογράφοντας με το όνομα σου και το όνομα του ή της συνοδού σου.
Αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να γράψεις. Αν ωστόσο θέλεις κάτι πιο ξεχωριστό δοκίμασε τα παραπάτω.
Tips:
Αν δεν μπορείς εκείνη τη στιγμή να σκεφτείς κάτι πιο δημιουργικό πάρε παράδειγμα από πράγματα που έχουν γράψει οι άλλοι πριν από εσένα.
Μη μακρηγορήσεις.
Μην κάνεις υπερβολικό χιούμορ, άσε τα αστεία για να τους τα πεις προσωπικά στο γλέντι ή γράψε τα στην κάρτα που θα τους δώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια