Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ανδρέας - Ανδριάνα - Ανδρομάχη

ΑΝΔΡΕΑΣ (Ανδρέας, Αντρέας, Ανδρίκος, Αντρίκος, Ανδρούλα, Αντρούλα, Ανδρίτσα, Αντρίτσα)

Ανδριάνα:
Ανδριάνα, είσαι ένα ατρόμητο θηλυκό, που ξεχωρίζεις για τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που εκπέμπεις! Είσαι θαρραλέα και τολμηρή, δεν διστάζεις να ρισκάρεις και να παίξεις κορώνα – γράμματα τα πάντα, γιατί είσαι της άποψης ότι μόνο όταν κάνουμε την προσωπική μας υπέρβαση πετυχαίνουμε «μεγάλα» πράγματα στη ζωή. Στην αριθμολογία, ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το όνομά σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία γυναίκα με φιλελεύθερες και μοντέρνες ιδέες, που σου αρέσει η διασκέδαση και το γέλιο. Θέλεις πάντα να κάνεις την διαφορά, να πρωτοτυπείς αλλά και να προκαλείς. Δεν ακολουθείς ποτέ την ασφαλή και σταθερή οδό, προτιμάς να βαδίζεις στα άγνωστα και περίεργα μονοπάτια, γιατί είσαι της άποψης ότι με κόπο και προσπάθεια φτάνουμε στην «όαση»! Γίνεσαι εξαίρετη φίλη και καταφέρνεις να παίρνεις τη θέση της «ψυχής της παρέας» αφού φροντίζεις να ψυχαγωγείς τους πάντες και να τους κάνεις να βλέπουν κάποια πράγματα από την θετική τους πλευρά.
Ανδρομάχη
Το όνομά σου προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων ανήρ + μάχω και σημαίνει η μαχόμενη εναντίον των ανδρών. Πραγματικά είσαι ένα θηλυκό με τσαγανό, δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και αρκετές στιγμές τα βάζεις με τους άνδρες, όταν δεν σου κάνουν τα κέφια σου! Στην αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό φανερώνει ότι πίσω από το δυναμικό χαρακτήρα που αποπνέεις κρύβεις μία ψυχή πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική !Σε συγκινούν τα κοινωνικά προβλήματα και έχεις μία ανοιχτή αγκαλιά για όλους! Δίνεις την βοήθεια και την υποστήριξή σου σε όποιον το έχει ανάγκη και πολλές φορές μπορεί να στερηθείς εσύ, για να προσφέρεις σε έναν άνθρωπο που πραγματικά είναι αδύναμος! Δείξε μεγαλύτερή συνέπεια στο πρόγραμμά σου, γιατί έχεις την τάση να εμπλέκεσαι με πολλές δραστηριότητες μαζί και στο τέλος να μην προλαβαίνεις τίποτα!
Ανδρέας / Αντρέας
Αντρέα, η ιστορία του ονόματος σου αρχίζει από την ελληνική αρχαιότητα όμως έγινε γνωστό από τους Χριστιανικούς χρόνους από το όνομα του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτόκλητου, ο οποίος ήταν ο θεμελιωτής και ιδρυτής της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας στο Βυζάντιο. Το όνομά σου προέρχεται από την λέξη «ανδρείος» , «ανήρ» και σίγουρα σου μεταδίδει αρρενωπότητα, γοητεία και σε κάνει περιζήτητο στα θηλυκά! Είσαι ένας άνδρας που λαμβάνει πρωτοβουλίες, έχεις δυναμισμό και παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου έχει λεξάριθμο το 8 και αυτό σημαίνει ότι θέτεις υψηλούς στόχους και δεν τους εγκαταλείπεις μέχρι να τους επιτύχεις. Πειθαρχείς στον εαυτό σου, αλλά και στο πρόγραμμα και τους κανόνες της καθημερινότητας, κάνεις πάντα αυτό που πρέπει και δεν λοξοδρομείς από τα σχέδια που θα έχεις βάλει στο μυαλό σου. Σου αρέσει να ζεις άνετα και να έχεις οικονομική άνεση και πασχίζεις πολύ γι αυτό. Είσαι γενναιόδωρος στους δικούς σου ανθρώπους γιατί μαζί με σένα θέλεις και αυτοί να περνούν καλά. Θαρραλέος και δυναμικός θα καταφέρεις στη ζωή σου να κατακτήσεις μία πολύ καλή επαγγελματική θέση . Σκέπτεσαι πρακτικά και με τη λογική, χρειάζεται όμως να βάλεις φρένο στις απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους γιατί δεν μπορούν όλοι να ακλουθούν τους δικούς σου ρυθμούς.
Ανδρέας:
σημαίνει «θαρραλέος, άφοβος». Του αρέσει η οικογενειακή ζωή και η συμμετοχή στα κοινά. Κερδίζει την υποστήριξη των ισχυρών. Ζηλιάρης, πεισματάρης και οικονόμος. Έξυπνος, με ιδέες συχνά πολύ πρωτότυπες. Ο ανδρείος.
Ανδροκλής: (ανήρ + κλέος), ο ένδοξος.
Ανδρομάχη: (ανήρ + μάχομαι), η πρόμαχος. Αφοσιωμένη στην οικογένειά και στα πρόσωπα που αγαπά. Περνάει εύκολα απ' τη μελαγχολία στο κέφι. Της χρειάζεται περισσότερη δράση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια