Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η διαθήκη της Diana, Princess of Wales

Τι λέει η διαθήκη της πριγκίπισσας Νταϊάνας; Τι άφησε στους γιους της και στον μπάτλερ-εραστή της;
Με νέες βρετανικές νομοθεσίες, οι διαθήκες της βασιλικής οικογένειας, που μέχρι τώρα ήταν οι μόνες που παρέμεναν κρυφές στη Μεγάλη Βρετανία, πλέον ανοίγουν και τίθενται σε… δημόσια θέα.
Μεταξύ τους φυσικά βρίσκεται και αυτή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία αφήνει στους κληρονόμους της ένα ποσό της τάξης των 30 εκατ. δολαρίων.
Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική ιστοσελίδα Probate Search, έναντι φυσικά αντιτίμου, που πληρώνει κάποιος για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτήν.
Η Νταϊάνα έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου του 1997, σε ηλικία μόλις 36 ετών.
Στη διαθήκη της, η αδικοχαμένη «Lady D» αφήνει 80.000 δολάρια στον μπάτλερ και αγαπημένο της φίλο, Πολ Μπάρελ, ο οποίος κατά τα ταμπλόιντ υπήρξε εραστής της.
Δεκάδες πίνακες από διάσημους ζωγράφους, καθώς και συλλεκτικά ρολόγια, τα αφήνει στα 17 της βαφτιστήρια, ενώ όλα τα υπόλοιπα υπάρχοντα της τα αφήνει στους δύο γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι -μεταξύ αυτών και το νυφικό της.
Και ως στοργική μητέρα που πάντοτε ήταν, η Νταϊάνα παραθέτει στη διαθήκη τα σχέδιά της για τους γιους της: «Σε περίπτωση θανάτου μου, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα συμβουλεύεται τη μητέρα μου για το μεγάλωμα, τις σπουδές και την υγεία των παιδιών μας».
Η Νταϊάνα ξεκαθαρίζει στη διαθήκη της ότι επιθυμεί την ταφή της και όχι οποιοδήπoτε άλλο τελετουργικό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια