Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χαμένος στα social media;

Χαμένος στα social media  Internet social media Facebook Twitter Google
Αν νιώθεις πως πολλές φορές σε ξεπερνά η ταχύτητα του Internet, της πληροφορίας και των social media, ήρθε η ώρα να βάλεις μια τάξη.
Ας πάρουμε με τη σειρά λοιπόν:

  • Facebook: ίσως ο βασικός λόγος που γεμίζουμε ειδοποιήσεις. Βρες λίγο χρόνο επιτέλους και κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα. Σβήσε τους φίλους που δεν ξέρεις, αυτούς που σε γεμίζουν spam, αυτούς που ανεβάζουν συνέχεια βλακείες. Φτιάξε τις λίστες για να ξέρεις τι βλέπεις, απεγκατέστησε περιττές εφαρμογές, σβήσε invitations που δε σε αφορούν και φυσικά μην ξεχάσεις την ασφάλειά σου, αν έχεις ακόμα κενά.
  • Twitter: δε χρειάζεται να κάνεις follow αυτούς που κάνουν κι εσένα. Κράτα κριτήριο τα άτομα που έχουν ενδιαφέρον, που θέλεις να διαβάσεις τι ανεβάζουν. Αν νομίζεις ότι όταν μπαίνεις στην κεντρική σου δεν σε ενδιαφέρει τίποτα, ήρθε η ώρα να το αλλάξεις. Αν πάλι σε ενοχλούν οι ειδοποιήσεις για το ποιος σε κάνει follow, κι αυτό αλλάζει!
  • Google: αν έφτιαξες κι εσύ λογαριασμό, αλλά δεν ασχολήθηκες ιδιαίτερα, θα βλέπεις σε σελίδες της Google το διακριτικό σημαδάκι με τον αριθμό ειδοποιήσεων. 
  • Συγχρόνισε τα social media: Αν θέλεις να ανεβαίνει αυτό που γράφεις σε όλα τα site που έχεις λογαριασμό, δεν έχεις παρά να τα ενώσεις σε ένα. Site όπως το Hootsuite (εδώ) σε βοηθούν να τα διαχειρίζεσαι όλα μαζί. Site όπως το Blisscontrol (εδώ) ανοίγουν όλες τις ρυθμίσεις τους μαζί. Αν πάλι σας φαίνεται ολόκληρη διαδικασία, υπάρχει και το site AccountKiller (εδώ), το οποίο σας βοηθά να σβήσετε όποιο προφίλ σας θέλετε!!
Από πού να ξεκινήσουμε λοιπόν;

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια