Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φύλακας Αρχάγγελος βάσει ημερομηνίας γέννησης

Φύλακας άγγελος βάσει ημερομηνίας γέννησης πυθαγόρειας αριθμολογίας:
Για παράδειγμα, γεννήθηκα στις 31.07.1991, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να μειώσω αυτή την ακολουθία αριθμών σε έναν μόνο αριθμό (ή να τον αφήσω σε έναν βασικό αριθμό).

Με απλά λόγια, 3+1+0+7+1+9+9+1 = 31 και 3+1 = 4. Οπότε ο αριθμός μου είναι 4. Κάνοντας έτσι τον Αρχάγγελο Χανιήλ, τον προστάτη μου αρχάγγελο..

Αφού υπολογίσετε τον αριθμό της ζωής σας, διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιος αρχάγγελος, βασιλεύει σε αυτόν τον αριθμό. Και τι σημαίνει αυτό για εσάς.

Αριθμός 1 – Αρχάγγελος Ραγουήλ [Raguel]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Ο Φίλος του Θεού”. Ο Αρχάγγελος Ραγουήλ είναι υπεύθυνος για την πράξη θέλησης του Θεού και για την εισαγωγή της, στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτός ο αρχάγγελος βοηθά στη δημιουργία ειρήνης, στην αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων και στην αλληλεπίδραση του ατόμου με τον εαυτό του.

Αριθμοί 2 & 11 – Αρχάγγελος Ουριήλ [Uriel]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Ο Θεός είναι το Φως Μου”. Ο Αρχάγγελος Ουριήλ, σχετίζεται με τη σοφία και την αλήθεια. Αυτός ο αρχάγγελος μπορεί να βοηθήσει. στο να φέρει γνώση, σοφία και φως στο σκοτάδι. Απελευθερώνοντας οδυνηρές αναμνήσεις και μετατρέποντας την απογοήτευση σε νίκη.

Αριθμός 3 – Αρχάγγελος Ζωφιήλ [Jophiel]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Ομορφιά του Θεού”. Ο Αρχάγγελος Ζωφιήλ, είναι ο άγγελος της ομορφιάς. Όχι μόνο της φυσικής ομορφιάς…. Η αποστολή αυτού του αρχαγγέλου είναι να φέρει την ομορφιά στις ζωές των ανθρώπων. Την ομορφιά της σκέψης, με όμορφα συναισθήματα, στο σπίτι και στον εαυτό σας.

Αριθμοί 4 & 22 – Αρχάγγελος Χανιήλ [Haniel]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Η Χαρά του Θεού” ή “Η Χάρη του Θεού”. Ο Αρχάγγελος Χανιήλ είναι το κανάλι μεταξύ ημών και του Θεού. Παρέχοντας προστασία σε όσους αναζητούν διαφώτιση. Αυτός ο αρχάγγελος φέρνει ευαισθησία, αγάπη και χαρά. Φωτίζοντας τις ψυχές μας όταν ο φόβος, το άγχος και οι ανησυχίες προσπαθούν να μας καταβάλουν.

Αριθμός 5 – Αρχάγγελος Γερεμιήλ [Jeremiel]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Το Έλεος του Θεού”. Ο Αρχάγγελος Γερεμιήλ σχετίζεται με προφητικά οράματα, με όνειρα “μέντιουμ” και ανασκόπηση της ζωής μας. Αυτός ο αρχάγγελος βοηθά τις ψυχές των ζωντανών και των νεκρών, να λάβουν γνώση για τις πράξεις τους. Και να μάθουν από τα λάθη τους.

Αριθμοί 6 & 33 – Αρχάγγελος Μιχαήλ [Michael]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Ποιος είναι σαν τον Θεό μου;” Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο αρχηγός του ουράνιου στρατού των αγγέλων. Αυτός ο αρχάγγελος είναι ο πρωταρχικός πολέμιος των κακών, των αρνητικών ζωτικών ενεργειών. Και προστατεύει τους ανθρώπους από το κακό.

Αριθμός 7 – Αρχάγγελος Ραφαήλ [Raphael]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Ο Θεός Θεραπεύει” . Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο θεραπευτής στον αγγελικό τομέα. Βοηθώντας στα σωματικά, διανοητικά και πνευματικά προβλήματα. Αυτός ο αρχάγγελος θεωρείται ο φύλακας της ανθρωπότητας και ο “θεϊκός” ιατρός.

Αριθμοί 8 & 44 – Αρχάγγελος Ραζιήλ [Raziel]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Το μυστικό του Θεού”. Ο Αρχάγγελος Ραζιήλ θεωρείται αυτός που είναι πιο κοντά στο Θεό. Αυτός ο αρχάγγελος είναι προστάτης της δικαιοσύνης. Και προστάτης των νομοθετών, των δικηγόρων και των δικαστών. Ο Ραζιήλ κατέχει τη γνώση του σύμπαντος. Και μπορεί να βοηθήσει κάποιον να θυμηθεί τη γνώση που έχει συσσωρευτεί, με την πάροδο του χρόνου στα Ακασικά Πεδία.

Αριθμός 9 – Αρχάγγελος Αριήλ [Ariel]:
Το όνομα αυτού του αρχαγγέλου σημαίνει “Το Λιοντάρι του Θεού”. Ο Αρχάγγελος Αριήλ είναι ο προστάτης της φύσης και όλων των έμβιων όντων σε αυτήν. Στα στοιχεία (φωτιά, γη, νερό, αέρας)…. Αυτός ο αρχάγγελος είναι ο προστάτης και θεραπευτής του φυσικού κόσμου. Και βοηθά τους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά στη φύση, χωρίς να την καταστρέψουν.

Οι αρχαγγέλοι δεν είναι απευθείας οι φύλακες άγγελοι μας. Αλλά διοικούν και επιβλέπουν το έργο των φυλάκων αγγέλων μας. Το να τους καλέσετε για βοήθεια, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε… Είτε απευθείας από τον αρχάγγελο, είτε από τους αγγέλους που βρίσκονται υπό τις διαταγές τους.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια