Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έλλη Λοΐζου ηθοποιός

6.1.2023
Η ηθοποιός Ελλη Λοϊζου νοσηλεύονταν εδώ και δύο εβδομάδες και όπως έγραψε σε ανάρτησή της την Πέμπτη, πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον, η ηθοποιός που λάτρευε τα ζώα, έχασε τη μάχη.
Η ηθοποιός Ελλη Λοϊζου είχε συμμετάσχει σε ελληνικές ταινίες αλλά και τα χρήματά της για την περίθαλψη αδέσποτων ζώων.
Η Ελλη Λοϊζου έπαιξε σε πολλές ταινίες
I love Karditsa (2010)
Η λεωφόρος του μίσους (1971)
Αδυναμίες (1969)
Ξύπνα καημένε Περικλή (1969)
Αλτ! Και σ`Εφαγα. Εδώ Προκόπης… (1969)
Η ζηλιάρα (1968)
Φωνές (1968)
Πέρα από λουλούδια και χρώματα (1968)
Ο πιο καλός ο μαθητής (1968)
Ο Μικές παντρεύεται (1968)
Ο τρελός τάχει 400 (1968)
Άνευ όρων (1968)
Μιας πεντάρας νιάτα (1967)
Νύχτα γάμου (1967)
Η ανάρτηση για τον θάνατο της ηθοποιού
«Η Έλλη Λοϊζου, η Έλλη μας, έφυγε σήμερα από κοντά μας. Η Έλλη μας, που τόσο αγάπησε τα δυστυχισμένα τετράποδα, τα οποία περιέθαλπτε και τους προσέφερε μια γωνιά στο οίκημα της.
Τα ζώα ήταν τα παιδιά της που τους προσέφερε αξιοπρέπεια, χαρά, ιατρική φροντίδα. Η Έλλη που δε δίσταζε να φύγει και να πάει Αυστραλία, Αμερική, Ευρώπη, σε όλη της Ελλάδα, μόλις της τηλεφωνούσαν ότι υπάρχει ένα τετράποδο που χρειάζεται να σωθεί. Περιουσίες ολόκληρες δαπάνησε για τα ζώα, και τα τετράποδα της έδειχναν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους. Τετράποδα που ήταν να πεθάνουν, μέσα στα σκουπίδια πεταμένα, ζουν ακόμα. Στα 14, 15, 16 τους.
Η μακροζωία τους είναι το ευχαριστώ τους, που δεν ήθελαν να τη δουν να κλαίει για αυτά. Στο σύντροφο της ζωής της Μαντάν κουράγιο και δύναμη. Μαντάν ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου για να διαχειριστούμε μαζί την κατάσταση. Κουράγιο. Για τους υπόλοιπους που δε γνωρίσατε από κοντά την Έλλη μας, τη γνωρίζετε μέσα από τις ταινίες που έπαιξε, και από τα τραγούδια, που ερμήνευσε με την απέραντη ευαισθησία της.
Καλό σου ταξίδι Έλλη. Ταλαιπωριόσουν καιρό και άφηνες το εαυτό σου παραμελημένο για να μη λείψεις από τα παιδιά σου, όπως έλεγες. Θα λείψεις σε όλους μας τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια