Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως κάθε ζώδιο μπορεί να διορθώσει τα ελαττώματα του

Μελέτησε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει, δες τα ελαττώματά του και βρες τη χρυσή τομή για να κάνεις τα δύσκολα, ευκολότερα…
ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να σου φανεί πολύ περίεργο, αλλά ο ζωηρός, ο πρώτος και αρκετά αεικίνητος Κριός καθυστερεί στα ραντεβού του, στις υποχρεώσεις του, στην ώρα του και είναι από τα κύρια ελαττώματα ή αναβάλει να φέρει εις πέρας κάτι που δεν είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα πάει καλά. Αν δεν βρει μια άμεση λύση μπορεί και να το βάλει αυτό το θέμα σε ένα ράφι να γεμίσει αράχνες από το χρόνο και να ξεχαστεί. Το μάθημα ενός Κριού λοιπόν, είναι να λογαριάζει πριν από την τελική ευθεία τι θέλει, τι του αρέσει και προς τα πού γέρνει η ζυγαριά πριν κάνει το επόμενο βήμα που θα αφορά μια σοβαρή δέσμευση ή μια επιτυχία στα επαγγελματικά του, ακούγοντας και καμιά φορά τις συμβουλές των κοντινών και έμπιστων προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ
Πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη που τις περισσότερες φορές γίνονται τρικλοποδιές στις προσωπικές, κοινωνικές και στις επαγγελματικές επαφές ενός Ταύρου, κι αυτό συμβαίνει γιατί τρομάζει από τις απότομες αλλαγές και τις ξαφνικές αναποδιές. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που αφήνουν κάποια προβλήματα που τους αφορούν άμεσα ακόμα και στον δεσμό τους, να χρονίζουν, να μένουν άλυτα, και να εκκρεμούν γιατί μπορεί να τους αναγκάσουν να ξεκουνηθούν λίγο από τις πάγιες θέσεις τους και την επιμονή τους ότι έχουν δίκιο. Κάντε τον αγαπημένο σας Ταύρο να νιώσει την ζεστή ασφάλεια της αγκαλιάς σας αν τον αγαπάτε και θα έχετε στα πόδια σας όλα τα καλά του κόσμου, δεχτείτε την υποστήριξη που σας παρέχει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εδώ έχουμε να παλέψουμε με την επιπολαιότητα ενός ανθρώπου, που δεδομένης της φύσης του να κάνει πολλά πράγματα μαζί ή να τρέχει από τα ένα στο άλλο για να τα προλάβει όλα, χάνει τη σωστή διαδρομή. Πολλές φορές ένα όμορφο σχέδιο μπορεί να μείνει στη μέση και να μην ολοκληρωθεί απλά γιατί δεν έχει ούτε την οικονομική επιφάνεια αλλά ούτε και το χρόνο να περατωθεί. Όταν αρχίσεις να τον πιέζεις για να σου υποσχεθεί κάτι για το μέλλον της σχέσης, όταν νιώσει ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή, μπορεί να μην σου απαντήσει ποτέ μόνο και μόνο γιατί πιστεύει ότι χάνει την αίσθηση της ελευθερίας. Οπότε αυτό που πρέπει να ξέρει ένας Δίδυμος, είναι πως η επιμονή για την ουσία του θέματος φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αντιδράσεις και οι φοβίες ενός Καρκίνου μοιάζουν λίγο με αυτές των Ταύρων στο σημείο που και εδώ μιλάμε για χαμένη ανασφάλεια και αιφνιδιαστική αναστάτωση από θέματα που δεν τα είχαν καλοσκεφτεί ή εθελοτυφλούσαν και κρύβονταν στο καβούκι τους. Γαντζώνεται ένας Καρκίνος από την συναισθηματική όψη των πραγμάτων όμως και όχι για την υλική επίτευξη όπως κάνει ο Ταύρος. Το μάθημα ενός Καρκίνου είναι μάλλον είναι να μάθει να λέει ΟΧΙ εκεί που πάντα λέει ΝΑΙ χωρίς να φοβάται αν χάσει την αγάπη του συντρόφου του, αλλά και αν σωπάσει μια στενή φιλική του σχέση. Μάθετε αγαπητοί Καρκίνοι να προσφέρετε ένα στήριγμα σε όποιον έχει την ανάγκη σας, και να μην τον πνίγετε με το ενδιαφέρον σας.

ΛΕΩΝ
Είναι μεγαλόπρεπος, είναι περήφανος, αλλά είναι και αρκετά πληθωρικός, αφού θέλει να ξεχωρίζει και στην κοινωνία αλλά και στις προσωπικές και συναισθηματικές του σχέσεις. Όμως μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι του κύρους, δεν βλέπει τα προβλήματα που δημιουργεί στο περιβάλλον του, γιατί τυφλώνεται με τη φήμη του, με αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή για να διαπρέψει. Άρα προκαλεί με αυτή τη στάση και άθελά του, τις βολές από τους υπόλοιπους γύρω του, και τότε απελπίζεται πως δεν αξίζει τίποτα. Η περηφάνια και η λαχτάρα να σας θαυμάζουν είναι το ένα ελάττωμα και το άλλο είναι ο εγωκεντρισμός που κάποιες φορές πνίγει τις σχέσεις σας. Δικαίως είσαι βασιλιάς, όπως μην αρκείσαι στην κολακεία που λαμβάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ξέρεις φίλε Παρθένε ότι πολλές φορές δημιουργείς προβλήματα και θέματα στον εαυτό σου γιατί κοιτάζεις πολύ τις μικρολεπτομέρειες, και αυτό κάποια στιγμή τρώει τα σωθικά σου; Το σημαντικό είναι να δεις λίγο και το δάσος και να μην στέκεσαι συνέχεια στο δέντρο, γιατί κουράζεις τον άνθρωπο που αγαπάς, ίσως και κάποιους συναδέλφους με την επικοινωνιακή σου μαεστρία. Σκεφτείτε λοιπόν πως οι γύρω σας δεν αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο μια κατάσταση, οπότε μην υποφέρετε και μην εξάπτεστε όταν η ανάγκη σας να υπηρετείτε τους άλλους δεν μπορεί να ικανοποιηθεί πάντα και με τον καλύτερο τρόπο. Και κάτι άλλο, πείτε και καμιά φορά «σε αγαπώ» στο ταίρι σας, μην το αφήνεται να μαντεύει τα αισθήματά σας.

 ΖΥΓΟΣ
Αν χάσει ο Ζυγός την αίσθηση της αρμονίας, την έμφυτη αγάπη για δικαιοσύνη και την ειρηνική τρυφερότητα κυρίως στα συναισθηματικά του, τότε θα σου βγάλει στην επιφάνεια όλα τα ελαττώματα του κόσμου μαζί. Χρειάζεται αρμονία στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο βέβαια, αλλά και στον ερωτικό δεσμό του, γιατί διαφορετικά θα χαλάσει η ομορφιά της σχέσης και μαζί με αυτή θα χαθεί και η ισορροπία της ψυχής. Πρέπει αγαπημένε Ζυγέ να πάψεις να νιώθεις ο μάρτυρας μιας κατάστασης ούτε αντικείμενο εκμετάλλευσης, και καλό είναι να γίνεσαι λίγο πιο δραστήριος στις αποφάσεις σου, κι αν δεν τα καταφέρνεις, πάρε κανένα μάθημα από τον απέναντι σου τον Κριό που είναι πιο σβέλτος στις αντιδράσεις του έστω κι αν φέρει καταστροφές στους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχουν άριστη φήμη οι Σκορπιοί για το διαπεραστικό μυαλό τους, την οξύνοιά τους, και το διαπεραστικό τους βλέμμα και όχι μόνο που διεισδύει στα άδυτα της καρδιάς σου και τα μαθαίνουν όλα και τα αισθάνονται ακόμα περισσότερο σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Όταν όμως χάσουν αυτή τη συναισθηματική ασφάλεια που νιώθουν ως προς τους τρίτους, συνεργάτες, φίλους και συντρόφους, τότε ένα απίθανο μείγμα αισθησιασμού, δύναμης και ζήλιας/πάθους πυροδοτεί μια κατάσταση με τέτοια ορμή που έρχονται αναπόφευκτες εκρήξεις και άσχημες συνέπειες. Το αντίδοτο είναι να αποφεύγετε την τάση σας για επίκριση και χειραγώγηση ενός θέματος, αλλά να αφήνετε την διορατικότητά σας να δρα χωρίς επιρροές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν προσπαθήσεις να μεθοδεύσεις έναν Τοξότη, να του βάλεις κανόνες και να του στερήσεις την ελευθερία του λόγου και των κινήσεων τον έχασες. Το σοβαρό ελάττωμά τους είναι πως συχνά δείχνουν μια ριψοκίνδυνη αδιαφορία για όλους και για όλα γύρω τους, μέχρι που η κατάσταση μπορεί να γίνει πολύ έντονη και στο τέλος να γυρίσουν το κεφάλι τους αλλού, κάνοντας ότι δεν ξέρουν τίποτα. Ελάχιστοι εκπρόσωποι του ζωδίου όμως παραδέχονται αμέσως τα λάθη τους και έτσι δεν χαλάνε τον δεσμό τους ή συγκλίνουν πιο ομαλά σε μια συγκατοίκηση ή σε έναν γάμο. Ηθικό δίδαγμα; Τελειώστε φίλοι μου κάτι που αρχίζετε και μην αφήνετε στην μέση καταστάσεις που δημιουργούν αρκετά προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η συντηρητική φύση ενός Αιγόκερου είναι και το βασικό του ελάττωμα, γιατί συνήθως αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα με τον ίδιο κάπως ψυχρό και λογικό τρόπο και αυτός ο τρόπος δεν έχει εμπνευστεί καθόλου από το συναίσθημα. Παρορμητικό ζώδιο είστε, μη φοβάστε να ρισκάρετε και λίγο για να κερδίσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είτε αφορά στην δουλειά σας και στην οικονομική σας κατάσταση, είτε έχει να κάνει με τον ή την σύντροφο που σας ενδιαφέρει. Μάθετε λοιπόν φίλοι μου να χαλαρώνετε πού και πού και να μην μεταφέρετε και στο σπίτι την δουλειά του γραφείου, κάποια στιγμή μπορεί να μην λειτουργήσει η λογική σας και να τα πάρετε όλα σβάρνα αν θυμώσετε με το ταίρι σας που θα σας διακόπτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φάσκεις και αντιφάσκεις αρκετές φορές στην επικοινωνία σου αγαπημένε Υδροχόε και αυτό θεωρείται ένα σοβαρό σου ελάττωμα. Είσαι σταθερό ζώδιο, είσαι όμως και του αέρα και ουσιαστικά σε κυβερνούν δυο πλανήτες και για αυτό πολύ συχνά ταλαντεύεσαι σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής και της συναισθηματικής σου ζωής, «να κάνω αυτό ή το άλλο»; Να επιλέξεις με απλά λόγια μια πράξη για το καλό όλων των άλλων ή να παραμείνεις στη σιγουριά του σπιτιού σου και της ησυχίας σου, έχοντας την ασφάλεια που στην ουσία θέλεις; Το συμπέρασμα είναι πως η υπερβολική σου κάποιες φορές γενναιοδωρία, η αυταπάρνηση αλλά και ορθολογισμός σου, δεν είναι πάντα οι καλύτεροι σύμβουλοι για να πορευτείς.

ΙΧΘΥΣ
Όταν αντιμετωπίζεις αγαπητέ Ιχθύ κάποια περίεργη κατάσταση που δεν μπορείς να λύσεις, να σιγουρευτείς για το επόμενο βήμα και μάλιστα να είναι και το σωστό, τότε μπορεί να το βάλεις στα πόδια και μάλιστα από την πίσω πόρτα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αν δεν το έχεις καταλάβει μόλις κλείσεις αυτήν την πόρτα θα έχεις πάρει μαζί σου και όλα τα προβλήματα και δεν θα έχεις κανέναν να σε βοηθήσει για να δώσεις απαντήσεις. Μην επηρεάζεσαι λοιπόν τόσο πολύ από τα συναισθήματα των άλλων και μην γραπώνεσαι από μια κατάσταση επειδή θα είναι πρόσκαιρα ασφαλής, βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί, δες μακριά μπορείς να το κάνεις, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα και ακολουθώντας το ένστικτό σας που δεν κάνει λάθος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια