Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το μακάβριο λάθος των αμερικανικών ταχυδρομείων!

Ένα μακάβριο λάθος στοίχισε την ψυχική υγεία μιας μητέρας αμερικανού στρατιώτη, καθώς της επεστράφη από το Ταχυδρομείο, γράμμα που είχε αποστείλει στο γιό της που υπηρετεί στο Ιράκ, με την ένδειξη «θανών».
Το 2006, η Τζόαν Νάτζμπαρ από τη Μινεσότα....

είχε στείλει ένα γράμμα στο γιό της που υπηρετούσε επί 22 μήνες στο Ιράκ, προκειμένου να μάθει νέα του. Ωστόσο, δύο εβδομάδες αργότερα, το ταχυδρομείο της επέστρεψες το φάκελο με μια κόκκινη σφραγίδα με την ένδειξη «θανών», όπως συμβαίνει σε ανεπίδοτες επιστολές προς τους στρατιώτες που έχουν χάσει τη ζωή τους.
Η Νατζμπαρ υπέστη σοβαρό σοκ, και όπως η ίδια καταγγέλλει της παρουσιάστηκαν συναισθηματικές διαταραχές που είχαν και σωματικές εκδηλώσεις, αφού πληροφορήθηκε στην ουσία μέσω μια σφραγίδας ότι ο γιος της είχε πεθάνει στο Ιράκ. Όμως, μη μπορώντας να βρει την άκρη απευθύνθηκε στην Αμερικανική Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού, και μετά από έρευνα, η Επιτροπή την πληροφόρησε ότι τελικά ο γιος της ήταν ζωντανός. Η μητέρα του αμερικανού στρατιώτη κατέθεσε μήνυση εις βάρος των αμερικανικών ταχυδρομείων, αφού η πράξη τους "συνιστά ακραία και εξοργιστική συμπεριφορά που παραβιάζει τα όρια της αξιοπρέπειας".
Οχι για να μην κατηγορούμε τα δικά μας ΕΛΤΑ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια