Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστέρω, Ζηνοβία, Αστέριος, Κλεόπας

ΖΗΝΟΒΙΑ (Ζηνοβία, Ζήνα, Τζήνα,Τζίνα, Ζελίνα,)
ΖΗΝΟΒΙΟΣ (Ζηνόβιος, Ζηνοβής, Ζήνος, Τζήνος, Τζίνα, Τζήνα)
ΑΣΤΕΡΙΟΣ (Αστέριος, Αστέρης, Αστρης)
ΑΣΤΕΡΩ (Αστέρω, Αστερία, Αστρούλα)
ΚΛΕΟΠΑΣ (Κλεόπας, Κλεόπιος, Κλεοπία, Κλεοπάκης, Πάκης)
ΚΡΟΝΟΣ (Κρονίων, Κρονίωνας, Κρονίος, Κρόνος, Κρονία)
ΜΑΡΚΙΑΝΟΣ (Μαρκιανός, Μαρκίνος)
ΤΕΡΤΙΟΣ (Τέρτιος, Τέρτος, Τέρτης, Τέρτια, Τέρτα, Τέρτη, Τερτίνος, Τερτίνα):

Ζηνοβία
Κόρη του βασιλιά της Αρμενίας Μιθριδάτη. Σοβαρή, μετρημένη και εύθικτη. Αντιδρά άσχημα στις παρατηρήσεις και την κριτική.
Αστέριος
Έχει έφεση στα γράμματα, ζει λίγο αποτραβηγμένος από τον κόσμο. Είναι σταθερός στους στόχους του και στα συναισθήματά του.
Το όνομά σου προέρχεται από τον Χριστιανό Μάρτυρα, Αστέριο που ήταν ένας άνθρωπος που του άρεσε η μάθηση, τα γράμματα και το διάβασμα και ζούσε μοναχική ζωή αφιερωμένος στις πνευματικές του αναζητήσεις. Έτσι λοιπόν και εσύ στην προσωπική σου ζωή, δείχνεις φανερή δίψα για πνευματική επέκταση, σου αρέσει να αποκτάς νέες γνώσεις και να εξελίσσεσαι! Μερικές φορές προτιμάς να μείνεις μόνος με τις σκέψεις σου, παρά να βγεις για διασκέδαση παρέα με φίλους! Σύμφωνα με τις αρχές του Πυθαγόρα, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας με ευαισθησίες. Κάνεις πολλά όνειρα για τη ζωή σου, πολλά από αυτά όμως είναι δύσκολο να τα θέσεις σε εφαρμογή γιατί είναι ανέφικτα. Βοηθάς και συμπαραστέκεσαι στους ανθρώπους που έχουν προβλήματα και αδυναμίες και δείχνεις μεγάλη ευαισθησία για τους ηλικιωμένους και τα παιδιά!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια