Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σωτήρης Σωτηρία Ευμορφία όνομα

ΕΥΜΟΡΦΙΑ (Ευμορφία, Έμμυ)
ΜΟΡΦΟΥΛΑ (Μορφούλα)
ΣΩΤΗΡΗΣ (Σωτήριος, Σωτήρης, Σώτος, Σωτηράκης, Σωτηρία, Σωτήρω, Σωτήριος, Σωτήρης, Σώτος, Σωτηράκης, Σωτηρία, Σωτήρω).....
Σωτήρης
Σωτήρη, μήπως έχεις διακρίνει ότι είσαι από τους ανθρώπους που έστω και την τελευταία στιγμή σώζεις την κατάσταση; Οι φίλοι, η οικογένεια και ο σύντροφός σου πολλές φορές σε αποκαλούν «σωτήρα» μου, γιατί τους βγάζεις από τα δύσκολα; Είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο, αφού το όνομά σου σημαίνει ότι είσαι λυτρωτής, ο άνθρωπος που σώζει, που λυτρώνει! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 1 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας επιβλητικός, δυναμικός άνθρωπος με αποφασιστικό χαρακτήρα αλλά και με πολύ μεγάλο τσαγανό! Στέκεσαι γερά στα πόδια σου, ξέρεις τι θέλεις και πώς μπορείς να το διεκδικήσεις. Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και υπερασπίζεσαι με θάρρος και επιμονή κάθε προσωπικό σου στόχο και όχι μόνο …στηρίζεις και είσαι πάντα στο πλάι των δικών σου ανθρώπων, βιώνοντας τα προβλήματά τους σαν να είναι δικά σου και προσπαθώντας να τους βρεις λύσεις. Το αδύναμο σημείο σου; Μα φυσικά ο εγωισμός αλλά και ο παρορμητισμός σου, που δεν σε αφήνουν να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και σε οδηγούν σε ρίσκα… που σε οδηγούν σε προβλήματα!
Σωτηρία
Σωτηρία, ενώ γύρω σου μπορεί να επικρατεί το χάος και να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε αδιέξοδο, ξαφνικά καταφέρνεις να βρίσκεις τη λύση και να σώζεις την κατάσταση. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τρέχουν πάντα κοντά σου όταν έχουν ανάγκη να μοιραστούν τα προβλήματά τους και να βρουν μία λύση, γιατί έχεις τον τρόπο να αντιμετωπίζεις σωστά τις καταστάσεις και να τους δίνεις την λύτρωση που τόσο προσμένουν. Όλα αυτά ξέρεις γιατί συμβαίνουν; Μα φυσικά γιατί το όνομά σου είναι Σωτηρία, και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι η γυναίκα που λυτρώνει, που σώζει, που βοηθά και που αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση και φέρνει την ανακούφιση και την αγαλλίαση. Από την πλευρά της αριθμολογίας ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 3 και αυτό υποδηλώνει ότι λατρεύεις την επικοινωνία, είσαι εξωστρεφής, έχεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο και απολαμβάνεις την συντροφικότητα! Έχεις μεγάλο ταλέντο στον γραπτό αλλά και στον προφορικό λόγο, μπορεί με λίγα και απλά λόγια να μεταδίδεις τις σκέψεις σου και να προκαλείς συναισθήματα γιατί ξέρεις καλά τι να πεις, πώς να το πεις και ποια στιγμή είναι κατάλληλη για να μιλήσεις! Λατρεύεις τα ταξίδια και την τεχνολογία και φυσικά τα αγαπημένα σου πρόσωπα πάντα σου γκρινιάζουν που είσαι διαρκώς με ένα κινητό στο χέρι ή με ένα λάπτοπ αγκαλιά!
Ευμορφία/ Μορφούλα/ Μόρφω:
Φίλη μας Ευμορφία, το όνομά σου προέρχεται από την λέξη ομορφιά! Είσαι μία γυναίκα που σου αρέσει να περιποιείσαι τον εαυτό σου, φροντίζεις την εμφάνισή σου και είσαι λαμπερή και με ιδιαίτερο προσωπικό στυλ! Σύμφωνα με την αριθμολογία, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 7 και αυτό υποδηλώνει ότι εκτός από την εξωτερική ομορφιά έχεις και πολύ πλούσια εσωτερικά χαρίσματα. Είσαι μία σοβαρή και συγκροτημένη γυναίκα, με ώριμη σκέψη και πολύ σωστές απόψεις για τη ζωή. Σου αρέσει το διάβασμα, η αναζήτηση, η έρευνα και η γνώση. Σου αρέσει να περνάς ώρες μοναξιάς και απομόνωσης που σε βοηθούν να ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Οι γύρω σου έρχονται πρώτα σε σένα όταν έχουν προβλήματα και θέλουν βοήθεια και υποστήριξη.
Σωτήρης, Σωτηρία
Σημαίνει «λυτρωτής», «αυτός που σώζει απ' το κακό». Έτσι αποκαλείται ο Ιησούς Χριστός. Ο Σωτήρης έχει πάθος με τη μουσική και πολύ συχνά ξέρει να παίζει κάποιο μουσικό όργανο. Είναι πολύ καλοφαγάς και θαυμάσιος μάγειρας. Η Σωτηρία είναι δυναμική και ντόμπρα, με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και πολλούς φίλους. Σωτηρία, ελευθέρωση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια