Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλα για τα ντεκολτέ

Ντεκολτέ καρδιά: Τα φορέματα με ντεκολτέ καρδιά, εκτός από ρομαντικά και girly, είναι και πολύ σέξι. Με see through λεπτομέρειες στην επίμαχη ζώνη, για ένα έξτρα αισθησιακό αποτέλεσμα ή ακόμα και χωρίς, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα φόρεμα ή τοπ που φοράτε όλες τις ώρες. Θυμηθείτε το φόρεμά σας να είναι σε μία έντονη απόχρωση, που και θα τονίσει το μπούστο σας, αλλά είναι και τάση.

smart tips:
Για να δείχνει το μπούστο πληθωρικό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό push-up σουτιέν, το οποίο θα είναι ικανό να σας χαρίσει τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο στην περιοχή του στηθους. Επίσης, θα εξασφαλίσει μια απόλυτα όμορφη όψη του μπούστου σας, πέρα από τον όγκο που προσφέρει.

Βαθύ ντεκολτέ: Πείτε «ναι» στο βαθύ ντεκολτέ, κυρίως εάν έχετε μικρό και ιδιαίτερα στητό στήθος. Παράλληλα, τα βολάν, οι φιόγκοι και όποιο άλλο εντυπωσιακό στοιχείο τραβούν την προσοχή στη στρατηγικής σημασίας για το στυλ ζώνη, αλλά, κυρίως, ανάλογα με το σχέδιό τους, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο! Προτίμησε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή όπως της Jennifer Lopez, που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι έχετε πλούσιο μπούστο.

smart tips: Μπλούζες, σακάκια και φορέματα, με βολάν Ή διάφορα αξεσουάρ επάνω και prints γενικά ο,τι τονίζει, προσθέτει πόντους στο ντεκολτέ σας. Γεμίστε την γκαρνταρόμπα σας με αντίστοιχα items.
Επίσης, οι μπλούζες με «ένταση» στους ώμους κατά το παράδειγμα της Mischa Barton, δημιουργούν την ψευδαίσθηση πιο γεμάτου στήθους.

Μυτερό ντεκολτέ: Αποτελεί την ιδανική επιλογή για να σαγηνεύσετε το κοινό σας, χάρη στη vintage αισθητική του, ενώ εάν το φόρεμα ή το τοπ σας αφήνει ακάλυπτη και την πλάτη σας, το τελικό αποτέλεσμα είναι red carpet fabulous. Ένα τρικ, που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε, είναι οι μπλούζες και τα φορέματα με τολμηρά «αυστηρά» κοψίματα στην περιοχή του μπούστου. Αυτό δημιουργεί ένα σέξι οπτικό εφέ και κάνει αυτόματα το στέρνο σας να μοιάζει πιο ογκώδες απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.

smart tips: Εάν έχετε μεγάλο στήθος και θέλετε να φαίνεται μικρότερο, επενδύστε σε μπλούζες με ντεκολτέ σε σχήμα V ? εφαρμοστά σακάκια και πουκάμισα, που παράλληλα θα αναδείξουν και την περιοχή της μέσης.

Στράπλες ντεκολτέ: Για να προσθέσετε όγκο στο μπούστο σας με μία κίνηση, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μπλούζες, πουκάμισα ή φορέματα, τα οποία από το σχεδιασμό τους διαθέτουν όγκο σε εκείνη την περιοχή, όπως σούρες ή πρόσθετα υφάσματα, όπως έκανε πολύ σωστά η Νatalie Portman. Αφήνοντας ακάλυπτη την περιοχή του λαιμού και του στέρνου σας, ανεβάζουν αυτομάτως το θερμόμετρο του σεξαπίλ σας, ενώ μπορείτε να επενδύσετε σε ένα μάξι για τις πιο formal εξόδους σας.

smart tips: Οι ώμοι μιας γυναίκας είναι εξαιρετικά σέξι. Προβάλλετε την κλείδα και τους ώμους σας με ένα φόρεμα, t-shirt Ή πουκάμισο, που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους. Λίγο bronzer στη συγκεκριμένη περιοχή θα αναδείξει ακόμα παραπάνω το σημείο αυτό. Φροντίστε οι τιράντες του σουτιέν σας να είναι σφιχτές, γιατί διαφορετικά και το στήθος σας θα δείχνει χαλαρό.
www.myself.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια