Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα καλύτερα μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Για πολλές γυναίκες το να ψωνίσουν μαγιό μπορεί να αποδειχθεί δραματική εμπειρία και, μάλιστα, μια μελέτη του Πανεπιστημίου Flinders της Αυστραλίας, διαπίστωσε πως το να δοκιμάζει μαγιό μπορεί να χαλάσει τη διάθεση μιας γυναίκας...

Οι ψυχολόγοι ανακάλυψαν πως ακόμα και η σκέψη πως πρόκειται να δοκιμάσει μαγιό μεγεθύνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει κάθε γυναίκα τον εαυτό της, σαν εξωτερικός παρατηρητής.
Και, μάλιστα, η σκέψη αυτή μπορεί να την κάνει να μελαγχολήσει περισσότερο ακόμα και από το να φορέσει στα αλήθεια ένα μαγιό.
Αλλά μην αφήνετε τη σκέψη να σας ρίξει.
Μιλήσαμε στον στιλίστα Mark Heyes για το πώς να βρείτε το τέλειο μπικίνι ανάλογα με το σώμα σας και φροντίσαμε να κάνουμε την εμπειρία όσο λιγότερο ανώδυνη γίνεται:
Αχλάδι
Αν σκέφτεστε να πάρετε μαγιό σορτσάκι θέλοντας να καλύψετε την περιοχή που έχει το πρόβλημα, ξεχάστε το. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να επιστήσετε την προσοχή ακριβώς στο σημείο που δεν θέλετε. Διαλέξτε κάτι που να αφήνει περισσότερο δέρμα ακάλυπτο και, ιδανικά, φορέστε ένα σκούρο χρώμα κάτω και ένα έντονο πάνω για να τραβήξετε εκεί το βλέμμα. Αν είστε κάπου χλιδάτα ένα κολιέ ή ένα ωραίο διαφανές σαρόνγκ μπορεί να καλύψει την ατέλεια με στιλ.
Μήλο
Αν το σώμα σας έχει σχήμα μήλου, δηλαδή συγκεντρώνεται όλο το λίπος γύρω στον κορμό σας, ένα τανκίνι είναι το τέλειο για εσάς. Ιδανικά ένα έντονο χρώμα στο μπούστο, έντονο κάτω μέρος και σκούρο στη μέση θα κάνει το τρικ και θα σας κάνει να δείχνετε τέλεια. Μπορεί να ακούγεται κάπως απίθανος ο συγκεκριμένος συνδυασμός αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρεις. Και αν δεν το βρεις, ένα σκούρο χρώμα στο πάνω μέρος θα κάνει μια χαρά το τρικ.
Κλεψύδρα
Αν και είναι το τέλειο σχήμα σώματος φανταζόμαστε πως όλο και κάποια θα προβληματίζεται. Παρόλα αυτά με αυτή τη μεσούλα σε ποιον θα ταίριαζε καλύτερα ένα μπικίνι. Διαλέξτε ένα με κλασικό κόψιμο αν θέλετε ή ένα σε 50s στιλ.
Αγορίστικο
Πολύ λίγα κορμιά μπορούν να δείχνουν όμορφα με μαγιό με κοψίματα. Αλλά αν έχετε αγορίστικο, αδύνατο κορμί, το δικό σας είναι ένα από αυτά τα πολύ λίγα. Είναι ιδανικό για να σχηματίσει την ψευδαίσθηση πως υπάρχουν καμπύλες, και ας μην υπάρχουν και το σχήμα του είναι ήδη αρκετά glam ώστε να μην χρειάζεστε χρώματα, μοτίβα και άλλα στολίδια.
Μεγάλο μπούστο
Το πιο βασικό που χρειάζεστε είναι ένα σουτιέν που να στηρίζει το στήθος σας και να είναι στο σωστό νούμερο. Αμέσως θα νιώσετε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην παραλία. Και περηφάνια για το πλούσιο στήθος σας. Μην διαλέξετε ένα πολύ χρωματιστό πάνω μέρος γιατί ήδη υπάρχει κάτι που τραβάει τα βλέμματα. Διαλέξτε ένα σκουρόχρωμο σουτιέν και ένα έντονο χρώμα κάτω.
Μικρό στήθος
Μια καλή ενίσχυση θα σας κάνει να μην ξανασκεφτείτε καν αυτό που θεωρείτε ατέλεια.
Με καμπύλες
Αν είστε τσουπωτή ομοιόμορφα, σε όλο το σώμα, τα ολόσωμα μαγιό και τα τανκίνι είναι ιδανικά για εσάς. Αγκαλιάζουν τις καμπύλες σας αλλά δεν αποκαλύπτουν παραπάνω δέρμα από όσο χρειάζεται. Διαλέξτε, όμως, ένα θηλυκό και όχι ένα αθλητικό ολόσωμο μαγιό, που θα σας κολακεύει περισσότερο. Αν θέλετε οπωσδήποτε μπικίνι προτιμήστε ένα του οποίου το κιλοτάκι να ανεβαίνει αρκετά ψηλά ώστε να καλύπτει την κοιλίτσα σας.
Αθλητικό
Τυχερές! Είστε αυτή που μπορεί να φορέσει τριγωνάκι και κορδονάκια. Τα κορδονάκια κάνουν τα πόδια να δείχνουν καρύτερ αλλά πρέπει να είναι κανείς πολύ αδύνατος για να τα φορέσει. Όσο για το τριγωνάκι, επίσης πρέπει να είστε αρκετά αδύνατες αλλά το κυριότερο είναι πως με τίποτα δεν πρέπει το στήθος να συνεχίζει κάτω από το τέλος του μαγιό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια