Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χάδια κι αγκαλιές για τα 12 ζώδια

Κριός: Ακουμπήστε το κεφάλι σας στο κεφάλι του απαλά, με τα μέτωπά σας να αγγίζονται. Μια οικεία συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, κοιτάζοντας ο ένας στον άλλο στα μάτια είναι ο ιδανικός τρόπος γιανα αυξήσετε την τρυφερότητα μεταξύ σας.

Ταύρος:
Σαν ζώδιο που κυβερνά το λαιμό, να προτιμήσετε να βυθίσετε το πρόσωπο σας στο λαιμό ή στο σβέρκο του συντρόφου σας. Είτε κάθεστε στην στάση κουτάλι ή πρόσωπο με πρόσωπο, χαϊδέψτε του τα μέρη αυτά με το μάγουλό σας, με την ανάσα σας, με τα δάχτυλα σας και θα είναι ο τέλειος τρόπος για να τον ηρεμήσετε.

Δίδυμοι: Την επόμενη φορά που κάθεται κοντά σας αγγίξτε τα χέρια του. Είναι απλό, ένας Δίδυμος αγαπά την επαφή με τα χέρια. Μπορείτε επίσης να χώσετε το χέρι σας μέσα στο δικό του η να το κλείσετε μέσα στα δικά σας. Εξίσου πολύ καλός τρόπος που θα ευχαριστιόταν, είναι να είστε ξαπλωμένοι η να αναπαύστε χέρι-χέρι ή ακουμπώντας τους ώμους σας.

Καρκίνος: Βάλτε το κεφάλι σας στο στήθος του Καρκίνου χρησιμοποιώντας το σαν μαξιλάρι, απαλά κι τρυφερά. Ακόμη και όταν κοιμάστε, μπορείτε να τους κρατάτε αγκαλιά τυλίγοντας τα χέρια σας, γύρω απ’ αυτό το τόσο ερωτικό σημείο.

Λέων: Θα έλεγα ότι αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσατε να τον αγκαλιάζετε παντού, γιατί θέλει τον θαυμασμό και την προσοχή σας, αλλά το σημείο της καρδιάς και της πλάτης είναι πολύ σημαντικά γι ΄ αυτούς. Βάλτε το κεφάλι σας να ακούσετε τους χτύπους της καρδιάς του, κάνοντας τρυφερές συζητήσεις κι αν είστε πρόσωπο με πρόσωπο αφήστε τα χέρια σας να ακουμπήσουν την πλάτη τους, είτε χαϊδεύοντας τους, είτε αγκαλιάζοντας τους. Το γουργουρητό τους θα σας κάνει να καταλάβετε ότι πετύχατε διάνα!

Παρθένος: Αν και δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις εκδηλώσεις αγγίγματος, τα χέρια σας γύρω από τη μέση τους ή ένα καλό τρίψιμο στην περιοχή της κοιλιάς τους, θεωρώ ότι είναι επιτρεπτά για την συγκρατημένη φύση τους.

Ζυγός: Επίσης σημαντικές οι αγκαλιές εδώ πρόσωπο με πρόσωπο και με τα χέρια σας γύρω από το κάτω μέρος της πλάτης του. Φροντίστε να μην την αμελήσετε.

Σκορπιός: Ο Σκορπιός αγαπά να είναι πρόσωπο με πρόσωπο κατά τη διάρκεια που τον αγκαλιάζεται και να βυθίζεται το βλέμμα σας στο έντονο δικό του. Η γεννητική περιοχή είναι πολύ σημαντικό και ευαίσθητο σημείο γι’ αυτόν, οπότε βρείτε μια στάση, αν είστε φυσικά σύντροφοι, που να σμίγει αυτό το σημείο. Πάντως και ολόκληρο το βάρος του σώματός σας πάνω στα δικό του, θα ήταν εξίσου αποτελεσματικό, αφού τους αρέσει να αισθάνονται την πίεση σε ολόκληρο το σώμα τους.

Τοξότης: Την επόμενη φορά που θα χωθείτε στην αγκαλιά ενός Τοξοτη, βεβαιωθείτε ότι πιέζετε τους γοφούς του. Αυτη είναι μια μεγάλη ζώνη για να εξερευνήσετε, είτε από μπροστά, είτε από πίσω.

Αιγόκερως: Εδώ η διαδικασία αγγίγματος θα πρέπει να περιλαμβάνει με κάποιο τρόπο τα πόδια, από το γόνατο μέχρι την γάμπα. Σε όποια στάση κι αν είστε, φροντίστε να τυλίγετε τριγύρω τα πόδια σας ,στα αντίστοιχα σημεία που υποσημείωσα. Αγαπούν να περιπλέκονται.

Υδροχόος: Οι Υδροχόοι δεν είναι οι τύποι που προτιμούν τις ασφυκτικές αγκαλιές με τους άλλους. Θέλουν τον ζωτικό τους χώρο ελεύθερο και μια κίνηση ματ εκ μέρους σας, θα μπορούσε να είναι να βάλετε τον αστράγαλό σας πάνω από τους δικούς τους. Με αυτό τον τρόπο, δεν γίνεστε αποπνικτικοί.

Ιχθείς: Όταν πρόκειται για αγκαλιές, είναι σημαντικό γι’ αυτούς να έχουν μια μικρή δράση με το πόδι και ιδιαίτερα τα πέλματα. Τρίψτε τα πόδια σας, πέρα ​​δώθε πάνω στα δικά τους. Αυτή θα είναι μια χαλαρωτική εμπειρία για τους δυο σας!
Μια μεγάλη αγκαλιά κι από εμένα για εσάς!
Ρένα Κολιοπάνου – astrology

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια