Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παράνομες σχέσεις

« Ύποπτο το αίσθημα σου, ύποπτο , πάντα ήθελες να το ‘χεις δίπορτο».
Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί ο περισσότερος κόσμος ταυτίζεται με αυτό το τραγούδι.
Ο Γιώργος τα ‘χει με την Βίκυ και την Άννα, η όποια τα έχει και με τον Νίκο που τα έχει και με την Σοφία που βγαίνει και με τον Σωτήρη , ο οποίος κολλάει στην Νικολέτα που γουστάρει και τον Τάκη και τον Λάκη.
Με λίγα λόγια έχουμε γίνει ένα μεγάλο όργιο.
Καλός ο σύντροφος μας αλλά καλύτερος ο φίλος του.
Πάντα έτσι σκεφτόμαστε, όλα τα καλά του κόσμου να έχει ο άνθρωπος μας , πάντα κάτι θα μας λείπει και θα το ψάχνουμε αλλού. Δεν είναι θέμα μονογαμίας ή πολυγαμίας.
Είναι σαν να έχουμε τον πρίγκιπα ή την καλλονή νεράιδα δίπλα μας αλλά όπως και να’ χει θα βρούμε κάτι ελκυστικό στον καμπούρη ιπποκόμο ή στην κακία μάγισσα με την κρεατοελιά στην μύτη. Με αποτέλεσμα να βγαίνουμε στο κυνήγι και όποιον πάρει ο χάρος. Βέβαια είμαστε ερωτευμένοι με τον αγαπημένο μας και θα γυρίσουμε πίσω στην ζεστή του αγκαλιά αλλά αν δεν του τα φορέσουμε μια φορά θα σκάσουμε (και δύο και τρεις).
Εξάλλου το παράνομο έχει άλλη χάρη.
Καταρχήν αναπτερώνει την αυτοπεποίθηση μας. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, τι αφροδισιακά μαγειρέψαμε, τι εσώρουχα αγοράσαμε, τι πήγαμε στο δωμάτιο του video club με τις ερωτικές ταινίες και ξεφτιλιστήκαμε και χαΐρι δεν είδαμε.
Όποτε με το πρώτο κομπλιμέντο που θα μας κάνει κάποιος, τσιμπάμε γιατί καταλαβαίνουμε πως μετράμε ακόμα. Το κακό είναι ότι δεν μένουμε μόνο στην φιλοφρόνηση για τα ωραία μας μάτια, αλλά καταλήγουμε να τα βγάζουμε κιόλας μαζί του.
Η ερωτική μας ζωή κάνει επιτόπου αναστροφή , γιατί ακόμα και μπάμιας να είναι ο παράνομος , δεν παύει να είναι κάτι απαγορευμένο και το απαγορευμένο έχει άλλη χάρη εδώ που τα λέμε. Ο φόβος μην μας πιάσουν, και αν μας πιάσουν τι θα γίνει και γενικά όλες αυτές οι σκέψεις ανεβάζουν την λίμπιντο στα ύψη. Συν ότι για να μην μας πάρει πρέφα ο νόμιμος αλλάζουμε και απέναντι του συμπεριφορά. Μέσα στην γλύκα και στην καλοσύνη είμαστε.
Και στο κρεβάτι τα δίνουμε όλα μην τυχόν και καταλάβει ότι περνάμε καλύτερα αλλού. Έτσι και περνάμε ωραιότατα και στα δύο μέτωπα και ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες να μας ανακαλύψουν.
Το μυστικό στις παράνομες σχέσεις είναι να επινοείς εύκολα και γρήγορα ψέματα και φυσικά να διαθέτεις καλή μνήμη. Μια ηλίθια δικαιολογία να πεις σε κάνουν αμέσως τσακωτό. Είναι τραγικό λάθος, ενώ είσαι ένα ρεμάλι που έχει χρόνια να πατήσει στην σχολή να πεις «μωρό μου δεν μπορώ να σε δω απόψε θα ξενυχτίσω διαβάζοντας». Μια φορά να μπερδευτείς από τα ψέματα που έχεις πει κατευθείαν αρχίζει ο βομβαρδισμός των ερωτήσεων.
Πρόσεξε δηλαδή, πως θα χρησιμοποιείς τον «φίλο σου τον Λευτεράκη», γιατί δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα παντρεμένος, χωρισμένος και ανύπαντρος και να βρίσκεται ταυτόχρονα και στην Λοζάννη και στην Κοζάνη. Καλύτερα να τους πεις κατευθείαν ότι τον έχεις κάνει τάρανδο για να γλιτώσεις και χρόνο από την ανάκριση.
Εξίσου σημαντική είναι και η εξαφάνιση της συλλογής των αποδεικτικών στοιχείων εναντίων σου. Οτιδήποτε σου έχει χαρίσει ο τρίτος άνθρωπος , από μισοφαγωμένη σοκολάτα μέχρι αρκουδάκι σε διαστάσεις king kong , άνοιξε μια τρύπα στον ακάλυπτο και θάψ’ τα μέσα.
Τις κλήσεις και τα μηνύματα είναι αυτονόητο πως πρέπει να τα διαγράψεις και προς θεού μην τον έχεις αποθηκευμένο στο κινητό σου με το όνομα του ή με ψευδώνυμο του τύπου «τουλουμπάκι μου» , «ο εραστής σου», «γλυκουλίνι μου» και γενικά οτιδήποτε ζουζουνίστικο. Καλύτερα να τον έχεις ως «καραγκιόζης ή «πρήξιμο» όπου είναι και πιο εύκολα να τα δικαιολογήσεις.
Ακόμα και κάποιο κλαδί από το γενεαλογικό σου δέντρο μπορεί να σε βοηθήσει στην προκειμένη περίπτωση, όπως «αδελφούλης» «ξαδελφούλα» κ.ο.κ.. Και τέλος αλλά εξίσου σημαντικό, είναι να εξαφανίσεις τις μυρωδιές από πάνω σου. Αμέσως γίνεται αντιληπτό το ξένο άρωμα στο κορμί σου…
Τώρα σε περίπτωση που πιαστείς στα πράσα τρέξε να βρεις σπηλιά να κρυφτείς. Στην καλύτερη θα σε βρίσει, στην χειρότερη θα φας τις ανάποδες σου.
Με ικεσίες . παρακαλητά , απόπειρες αυτοκτονίας και όρκους ότι έγινε μια φόρα και δεν πρόκειται να επαναληφθεί ίσως σε συγχωρέσει και είστε πάλι μαζί.
Το πιο πιθανό βεβαία είναι να μην πιστέψει λέξη.
Οπότε είτε μένεις με τον καινούργιο είτε βάζεις μια τελεία σε όλα και ψάχνεις για κάτι άλλο. Ότι και να συμβεί όμως δεν αρχίζεις πάλι τα ίδια. Γιατί όπως λέει και το λαϊκό άσμα «όταν στην καρδία μπαίνουν περισσότεροι από δύο, αυτό δεν είναι καρδία, δεν είναι καρδιά, είναι καφενείο»!
Χρύσα Κοσμίδου για το περιοδικο 18-24 magazine

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια