Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Russi Taylor – η «φωνή» της Minnie Mouse 1944-2019

(May 4, 1944 – July 26, 2019)
«Η Μίνι Μάους έχασε τη φωνή της με τον θάνατο της Ράσι Τέιλορ», δήλωσε ο Μπομπ Αϊγκερ, διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών η ηθοποιός Ράσι Τέιλορ, η φωνή της Μίνι Μάους, για περισσότερο από 30 χρόνια.
Η Τέιλορ, απεβίωσε την Παρασκευή το βράδυ, όπως ανακοίνωσαν τα στούντιο της Disney.
Η Αμερικανίδα ηθοποιός ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Καλιφόρνια, ενώ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια του θανάτου της.
«Η Μίνι Μάους έχασε τη φωνή της με τον θάνατο της Ράσι Τέιλορ. Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Μίνι και η Ράσι εργάζονταν από κοινού για να ψυχαγωγήσουν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο -μια σύμπραξη που ανέδειξε την Μίνι σε παγκόσμιο είδωλο και την Ράσι σε έναν θρύλο της Disney αγαπητό σε θαυμαστές σε όλον τον κόσμο», ανέφερε ο Μπομπ Αϊγκερ, διευθύνων σύμβουλος της Walt Disney.
Η Ράσι Τέιλορ είχε επιλεγεί μεταξύ 200 υποψηφίων σε οντισιόν που είχε γίνει το 1986. Εκτός της Μίνι Μάους, είχε δωρήσει τη φωνή της στον χαρακτήρα του Μάρτιν Πρινς στους Simpsons, στους Χιούι, Λιούι και Ντιούι, ανίψια του Ντόναλντ Ντακ, στην Πεμπλς των Φλίντστοουνς κ.α. Εγινε ζευγάρι με τον Γουέιν Ολγουάιν, ο οποίος από το 1977 ήταν η φωνή του Μίκι Μάους και παντρεύτηκαν το 1991, κάτι που κρατούσαν μυστικό για καιρό. Ο σύζυγός της απεβίωσε το 2009. Οι δυο τους έμειναν μαζί ως τον θάνατο του Γουέιν το 2009.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια