Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο ....έρωτας του κίτρινου μετάλλου!


- Ζάντες αυτοκινήτου, πάτοι παπουτσιών...μέχρι και φέρετρα φτιάχνονται από χρυσό! -
Την ώρα που όσοι διαθέτουν κάποια χρήματα στην άκρη προβληματίζονται πού να τα επενδύσουν, σε μετοχές, γερμανικά ομόλογα ή χρυσό, κάποιοι επιμένουν στο τελευταίο.
* Οι Ρώσοι ιθύνοντες της Dartz Prombron, που κατασκευάζει το θηριώδες, υπερπολυτελές τεθωρακισμένο SUV, σκέφτηκαν, για παράδειγμα, να επενδύσουν με χρυσό τις ζάντες του αυτοκινήτου!
Για να το δέσουν χρωματικά πρόσθεσαν ένα ολόχρυσο διακοσμητικό σε κάθε παράθυρο και με γαλβανισμό επιχρύσωσαν τα καθίσματα βινυλίου σε απομίμηση δέρματος φιδιού.
Όταν πρωτοπαρουσίασαν το SUV, τα καθίσματα ήταν καλυμμένα, όπως τα σκαμπό στο μπαρ της "Χριστίνας", με δέρμα από ...πέος φάλαινας, όμως η οργισμένη αντίδραση της οικολόγου Πάμελα Άντερσον τους έκανε να αλλάξουν υλικό.
* Ο Καρλ Γουίλιαμ, πάλι, "αξιοσέβαστος" Αυστραλός γκάνγκστερ, φάνηκε να μη συμβιβάζεται με τη φράση - κλισέ "σάμπως μαζί σου θα τα πάρεις".
Έτσι εγκατέλειψε πριν από λίγες μέρες το μάταιο τούτο κόσμο όταν ένα συγκρατούμενός του χρησιμοποίησε ένα ποδήλατο γυμναστικής για να του βελτιώσει τις εγκεφαλικές λειτουργίες, και επισκέφτηκε τον τόπο της τελευταίας του κατοικίας ξαπλωμένος μέσα σε ένα μπρούντζινο φέρετρο επενδυμένο με χρυσό 14 καρατίων, αξίας 30.000 δολαρίων.
Μια ζωή συνοδευόταν σε κάθε του εμφάνιση από "γορίλες", το ίδιο μάλλον θα συμβεί και μετά θάνατον, ώστε να μην εκτραφεί ταχύτερα του αναμενόμενου.
Το ίδιο πάντως φέρετρο, στην απλή του έκδοση (μόνο μπρούτζος) χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του Μάικλ Τζάκσον.
* Αντίθετα ο Όσκαρ Νόβα Βαλένθια, ο επιλεγόμενος και Ελ Λόμπο (ο Λύκος) επένδυσε το χρυσό σε ....εργαλεία της δουλειάς.
Όταν οι Μεξικανοί στρατιώτες μπήκαν σε ένα σπίτι που αποτελούσε κρησφύγετο του αρχηγού του καρτέλ του Μιλένιο, ανακάλυψαν 38 όπλα από χρυσό, ασήμι και πολύτιμες πέτρες.
Αν τα παραπάνω σας μοιάζουν ιστορίες που αφορούν μόνο παράνομους (και είναι), σκεφτείτε ότι κυκλοφορούν πάτοι παπουτσιών από χρυσό 18 καρατίων και ένα MacBook Air από χρυσό 24 καρατίων, που απευθύνονται σε καθόλα νόμιμους πελάτες.
Κεφάλαιο

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια