Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

στο ρινγκ της Wrestling ο Silver King 1968-2019

Γέννηση: 9 Ιανουαρίου 1968, Τορρεόν, Μεξικό
Απεβίωσε: 11 Μαΐου 2019 Λονδίνο
Ένας επαγγελματίας παλαιστής, ο Silver King, αφήνει την τελευταία πνοή του στο ρινγκ!
Ο 51χρονος Μεξικανός, Σεζάρ Μπαρόν, ο οποίος είχε ξεκινήσει την καριέρα του το 1997, δίνει τη δική του παράσταση στο «Ρόουντχάουζ» του Κάμντεν, στο Λονδίνο.
Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ο Silver King δέχεται μία κλωτσιά στο στήθος του και σωριάζεται στο καναβάτσο. Το ματς ολοκληρώνεται, αλλά κανείς δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης του Μεξικανού παλαιστή.
Το κοινό θέλησε να τον εμψυχώσει, αφού θεώρησε πως όλα είναι μέρος της… παράστασης και άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Μάταια…
Ακολούθησε μία ανακοίνωση για ολιγόλεπτη διακοπή, με τους διοργανωτές να ζητούν την εκκένωση των εξεδρών.
Ο César Cuauhtémoc González Barrón (9 Ιανουαρίου 1968 - 11 Μαΐου 2019) ήταν ένας μεξικανός luchador enmascarado (μάσκα παλαιστής ) και ηθοποιός .
Γνωστός ως Silver King , αλλά επίσης ως Black Tiger III , η τρίτη ενσάρκωση του χαρακτήρα του Black Tiger . Ήταν ο γιος του luchador Dr. Wagner και ο αδελφός του Dr. Wagner Jr. González εργάστηκε για πολλά χρόνια με το El Texano ως tag team "Los Cowboys" που κέρδισε το πρωτάθλημα tag team championships τόσο στο Μεξικό όσο και στην Ιαπωνία .

González έχει εργαστεί παλεύοντας στην ένωση (UWA), Consejo Mundial de Lucha Libre (CMLL), Lucha Libre AAA World Wide (ΑΑΑ), Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης (WCW), All Japan Pro Wrestling (AJPW), Νέα υπέρ πάλη της Ιαπωνίας ( NJPW) και διάφορες μικρότερες ομοσπονδίες σε όλο τον κόσμο. Ο González επίσης πρωταγωνίστησε ως ο κακοποιός "Ramses" στην ταινία Nacho Libre , με πρωταγωνιστή τον Jack Black . Τον Ιούνιο του 2010, ο González άρχισε να χρησιμοποιεί το όνομα Silver Cain / Kain όταν παλεύει στην Πόλη του Μεξικού ως ένας τρόπος να μπορέσει επίσημα να φοράει ξανά τη μάσκα του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια