Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Θέμος Αναστασιάδης 1958-2019 ΟΛΑ τέλος

6.1.1958 - 22.1.2019 
 Ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο των οστών του θώρακα, σε νοσοκομείο της Ζυρίχης, στην Ελβετία. Ήταν παντρεμένος με την επίσης δημοσιογράφο Βασιλική Παναγιωτοπούλου, με την οποία είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.
Ο Θέμος Αναστασιάδης (6 Ιανουαρίου 1958 – 22 Ιανουαρίου 2019) ήταν Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής εκπομπών στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και εκδότης της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Έγινε γνωστός αρχικά για τις χιουμοριστικές στήλες και τα τηλεοπτικά τοκ σόου, τα οποία κατά καιρούς έχουν επικριθεί για σεξισμό, αντισημιτισμό και ρατσισμό.
Το 2007 ενεπλάκη στο σκάνδαλο του Χρήστου Ζαχόπουλου με τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού από το Πρώτο Θέμα.
Βιογραφικά
Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή, στην οποία διετέλεσε και διευθυντής. Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.
Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.
Του έχει ασκηθεί έντονη κριτική για το δημοσιογραφικό του ύφος, μεροπλητική στάση απέναντι στο νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, μη ηθικές τακτικές, αλλά και σεξισμό, ρατσισμό και ομοφοβία.
Απεβίωσε στις 22/1/2019 στην Ελβετία μετά από μάχη με τον καρκίνο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια