Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΕΤΡΟΣ και ΠΑΥΛΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ (Παύλος, Παυλίνα, Πώλ, Παυλίκος, Πουλίκος)
ΠΕΤΡΟΣ (Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πετρία, Πετρίνα, Πέτρα, Πετρούλα)

Τι σημαίνει το όνομά σου:
Παύλος
Αγαπητέ μας φίλε Παύλο, το όνομά σου προέρχεται από τον Απόστολο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έγραψε περίπου τα μισά βιβλία της Καινής Διαθήκης και αναγνωρίστηκε ως Άγιος και ιεραπόστολος.
Ήταν μία από τις σπουδαιότερες μορφές του χριστιανισμού και υποστήριζε την διδασκαλία του Ιησού.
Στην προσωπική σου ζωή είσαι ένας άνδρας συντηρητικός, παραδοσιακός και με πολύ σοβαρές ηθικές αξίες.
Είσαι τίμιος πιστός και βαδίζεις πάντα στα μονοπάτια της λογικής.
Δεν σου αρέσει να πληγώνεις και να πληγώνεσαι, για αυτό και προσέχεις πολύ πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.
Λατρεύεις την οικογένεια και την συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.
Παυλίνα / Πωλίνα
Φίλη μας Παυλίνα, το όνομά σου προέρχεται από τον Απόστολο της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που έγραψε περίπου τα μισά βιβλία της Καινής Διαθήκης και αναγνωρίστηκε ως Άγιος και ιεραπόστολος.
Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 4 και αυτό σημαίνει ότι είσαι σοβαρή και αξιόπιστη.
Είσαι μία γυναίκα που τηρείς ήθη, έθιμα και παραδόσεις, είσαι συντηρητική και οι απόψεις σου για τη ζωή και για τις σχέσεις είναι παλαιών αρχών.
Για να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη σου θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να τα καταφέρει, όταν όμως σου αποδείξει έμπρακτα την τιμιότητά του, τότε ανοίγεις τα φύλλα της καρδιάς σου και δίνεσαι ολοκληρωτικά.
Είσαι πολύ καλή νοικοκυρά και λατρεύεις την οικογένεια.
Πέτρος
Ο κορυφαίος, πιστός μαθητής του Ιησού ήταν ο Πέτρος, από όπου προέρχεται το όνομά σου!
Είσαι ένας άνδρας σοβαρός, αξιόπιστος και με μεγάλη αφοσίωση στις σχέσεις σου αλλά και στα ιδανικά που έχεις για τη ζωή.
Στην αριθμολογία, ο λεξάριθμος του ονόματός σου είναι το 5 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που καταφέρνεις με την θέρμη του χαρακτήρα σου αλλά και την εξωστρέφειά σου να μαγνητίζεις τους ανθρώπους γύρω σου και να τους κάνεις να σου εκμυστηρεύονται τα μυστικά τους και να νιώθεις απέραντη οικειότητα και ασφάλεια στο πλευρό σου.
Λατρεύεις το φλέρτ, τις νέες γνωριμίες και η ερωτική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και πικάντικη –ιδιαίτερα στα νεότερα χρόνια της ζωής σου-!
Θέλεις τα πάντα γύρω σου να είναι στην εντέλεια για αυτό και κολλάς σε κάτι μικρές λεπτομέρειες που στο τέλος σε κάνουν να χάνεις την ουσία των πραγμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια