Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Алексей Девотченко: άγρια δολοφονία Ρώσου ηθοποιού 1965-2014

Πέπλο μυστηρίου γύρω από την άγρια δολοφονία γνωστού Ρώσου ηθοποιού - Ηταν σφοδρός πολέμιος του Πούτιν.
Νεκρός βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο διαμέρισμά του στη Μόσχα ο Ρώσος ηθοποιός Αλεξέϊ Ντεβοτσένκο και τα αίτια του θανάτου δεν έγιναν ακόμη γνωστά.
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατο του διάσημου Ρώσου ηθοποιού και σφοδρού επικριτή του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξέι Ντεβοτσένκο.
Ο Αλεξέι Ντεβοτσένκο βρέθηκε νεκρός σήμερα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι του με πολλά ρωσικά ΜΜΕ να «βλέπουν» πίσω από τη δολοφονάι το Κρεμλίνο.
Ο 49χρονος ήταν ιδιαίτερα πετυχημένος στην καριέρα του και εθεωρείτο ένας από τους σπουδαιότερους Ρώσους ηθοποιούς, με ρόλους τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.
Οι ρωσικές αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς ο Αλεξέι πολλές φορές είχε επικρίνει δριμύτατα την πολιτική του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Ο 49χρονος καλλιτέχνης ήταν ακτιβιστής και επικριτής του Βλαντιμίρ Πούτιν.
Το πτώμα έφερε διάφορα κοψίματα στα χέρια και στο κεφάλι τα οποία αρχικά θεωρήθηκαν ως σημάδια επίθεσης αλλά στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι μπορεί να προκλήθηκαν και από τον ίδιο, καθώς ο Ντεβοτσένκο έπινε πολύ.
Γεννημένος στην Αγ. Πετρούπολη ο Ντεβοτσένκο έκανε το ντεμπούτο του το 1990 και στη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε περίπου 50 ρόλους (οι περισσότεροι ήταν υποστηρικτικοί) από τους οποίους αρκετοί σε δραματικές τηλεοπτικές σειρές.
Το 2011 ο Ντεβοτσένκο δήλωσε ότι θα επέστρεφε τα κρατικά βραβεία που είχε λάβει διαμαρτυρόμενος για την πολιτική του Κρεμλίνου.
Ο Ντεβοτσένκο ήταν μέλος του αντιπολιτευόμενου κόμματος «Μέτωπο Πολιτών» που ίδρυσε ο σκακιστής Γκάρι Κασπάροβ και είχε λάβει μέρος σε πολλές αντικυβερνητικές εκδηλώσεις.
Το 2012 είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα ανδρών στο δρόμο επειδή φορούσε σκουλαρίκι στο αυτί του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο θάνατος του μπορεί να προκλήθηκε από έμφραγμα στη διάρκεια μέθης ενώ στο πάτωμα του σπιτιού του βρέθηκαν άδεια μπουκάλια ουίσκι και κουτιά από το φάρμακο phenazepam που χορηγείται σε περιπτώσεις επιληψίας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια