Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ultimate Warrior 1959-2014

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματά της Τρίτης  ο Ultimate Warrior κάτι που ανακοίνωσε η WWE.
Ο 54χρονος Ultimate Warrior κατά κόσμον James Hellwig  το απόγευμα της Τρίτης έπεσε αναίσθητος έξω από ξενοδοχείο στην....

Αριζόνα, ενώ περπατούσε, διακομίστηκε στη συνέχεια σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
"Η WWE είναι σοκαρισμένη και βαθύτατα θλιμμένη στο άκουσμα του θανάτου ενός από τους πιο γνωστούς Superstars του χώρου, του Ultimate Warrior. O Warrior άρχισε την καριέρα του το 1987 και γρήγορα έγινε ένας από τους σημαντικότερους παλαιστές στην ιστορία", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση για τον θάνατο του γνωστού αστέρα ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε καταφέρει να μπει στο "Hall of Fame".
Ο Warrior έγινε γνωστός για τις μεγάλες «μάχες» με τον Hulk Hogan τον οποίο και νίκησε σε έναν από τους αγώνες που έχουν μείνει στην ιστορία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Ο Warrior γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου του 1959 στο Crawfordsville της Ιντιάνα και ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στις 28 Νοεμβρίου του 1985 αρχικά ως "Blade Runner Rock", εν συνεχεία ως "Dingo Warrior" και "Jim Justice Hellwig" κι εν τέλει ως "The Ultimate Warrior" ή απλώς Warrior.
Ο Warrior ήταν παντρεμένος με τη Shari Lynn Tyree από τις 2 Οκτωβρίου του 1982. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο φημισμένο "Million Dollar Sallon" του Τέξας, όπου η Shari εργαζόταν. Χώρισαν το 1991. Ο Warrior ξαναπαντρεύτηκε το 2000 τη Danaμε την οποία απέκτησαν δύο κόρες, την 14χρονη σήμερα Indiana Marin "Indy" Warrior και την 12χρονη Mattigan Twain Warrior.
.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια