Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΤΕΣΤ: Υπερφυσικές δυνάμεις δείχνουν τον εαυτό σου

Φαντάσου πως είχες τη δυνατότητα να αποκτήσεις κάποια υπερφυσική δύναμη.
Ποιά θα ήθελες να είναι;
Διάλεξε την υπερδύναμη που θα ήθελες να έχεις και μάθε τι αποκαλύπτει η επιλογή σου αυτή για την προσωπικότητά σου αλλά και την καριέρα που θα σου ταίριαζε....:
Θα ήθελες να μπορούσες...
* να πετάς
* να ταξιδέυεις στο χρόνο
* να γίνεσαι αόρατη
* να έχεις όραση Χ (διάτριτη, να μπορείς να βλέπεις πίσω από τοίχους κι αντικείμενα)
* να αλλάζεις μορφές
* να διαβάζεις το μυαλό
* να βλέπεις το μέλλον
* να έχεις σούπερ-ακοή
Τα αποτελέσματα
Να μπορείς να πετάς: 
Είσαι ριψοκίνδυνη και θέλεις πάντα να νιώθεις ελέυθερη. Η καριέρα που θα σου ταίριαζε πρέπει να σου δίνει την αίσθηση της ελευθερίας ή να σου δίνει τη δυνατότητα να κινείς τα νήματα.

Ταξίδι στο χρόνο: 
Δίνεις έμφαση στην αιτία για την οποία κάτι συμβαίναι και μαθαίνεις από τα λάθη του παρελθόντος έτσι ώστε να μην τα επαναλάβεις. Η καριέρα που σου ταιριάζει έχει να κάνει με την έννοια της αλλαγής. Η έρευνα, η ιστορία ακόμη και η ανθρώπινη συμπεριφορά σε μαγνητίζουν.

Να μπορείς να είσαι αόρατη: 
Είσαι αρκετά ντροπαλή και τείνεις να είσαι καλή παρατηρητής. Θέλεις να ξέρεις πάντα τι συμβαίνει γύρω σου. Καλλιτεχνικά επαγγέλματα, επαγγέλματα που σχετίζονται με τη συγγραφή ή ακόμη και την έρευνα σου ταιριάζουν γάντι.

Υπερόραση: 
Σου αρέσει να εμβαθύνεις και να επιλύεις τα προβλήματα. Δε στέκεσαι ποτέ στην επιφάνεια, προτιμάς την ουσία και μπαίνεις στην καρδιά κάθε ζητήματος. Θετικές επιστήμες αλλά και τομείς όπως η ιατρική σίγουρα δε σε αφήνουν αδιάφορη.

Να αλλάζεις μορφές: 
Σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο, να σε θαυμάζουν και να ηγείσαι μιας ομάδας. Η σόου μπίζ και γενικά ο τομέας του "entertainment" σε ελκύει ιδιαίτερα.

Να διαβάζεις το μυαλό των άλλων: 
Είσαι καλή στο να μαντεύεις τι πιστεύουν οι άλλοι και δίνεις ιδαίτερη έμφαση στις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων, κάτι που σου δίνει προβάδισμα σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο, όπως αυτό του ψυχολόγου, κοινωνιολόγου ή άλλων επαγγελμάτων ανθρωπιστικών σπουδών.

Να προβλέπεις το μέλλον: 
Αγαπάς την περιπέτεια και τη δημιουργία. Θέλεις να εξελίσεσσαι και πάντα προσμένεις το καλύτερο για το μέλλον. Ως εκ τούτου, αυτό αποζητάς κι από την εργασία. Θέλεις μια δουλειά που να σου δίνει τη δυνατότητα να εξελίσσεσαι και να δημιουργείς.

Υπερακοή: 
Είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ οι φίλοι και οι γνωστοί ίσως σε χαρακτηρίζουν κάπως... αδιάκριτη. Θα μπορούσες να γίνεις μια εξαιρετική δημοσιοράφος, μουσικός ή η οτιδήποτε σου εκπληρώνει την ανάγκη σου να είσαι πάντα στην καρδιά των γεγονότων.
www.womenonly.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια