Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Adolf Hitler 1889-1945 δεν αυτοκτόνησε. Έζησε έως το 1985

Eva Braun 1912-1945 Γερμανίδα φωτογράφος
Γέννηση: 20 Απριλίου 1889, Μπραουνάου αμ Ιν, Αυστρία
Απεβίωσε: 30 Απριλίου 1945, Βερολίνο, Γερμανία

Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο αλλά πέθανε στη Νότια Αμερική.
Η Simoni Renee Guerreiro Dias, ταράζει τα νερά της ιστορίας, με το βιβλίο της «Ο Χίτλερ στη Βραζιλία - Η ζωή και ο θάνατός του».
Σε αυτό, η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε  με μια σφαίρα την 30η Απριλίου 1945, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανός από τις στάχτες του πολέμου και να διαφύγει στη Λατινική Αμερική, όπου και απεβίωσε το 1985.
Αρχικά βρήκε καταφύγιο στην Αργεντινή και μετά στην Παραγουάη.
Ο τελικός του προορισμός ήταν η χώρα της Βραζιλίας, στην οποία επιδόθηκε σ' ένα κυνήγι θησαυρού, σύμφωνα με τον χάρτη που του είχαν δώσει συνεργοί του μέσα από τους κόλπους του Βατικανό.
Στην προσπάθειά του μάλιστα να διαφύγει τη σύλληψη και την καταδίκη, ο Χίτλερ δεν δίστασε να συνάψει σχέση με μία γηγενή Βραζιλιάνα, ώστε να δείξει ότι δεν μπορούσε να είναι ο δικτάτορας εκείνος που σιχαινόταν τους σκουρόχρωμους και είχε όραμα την άρια φυλή.
Σύμφωνα με τη συγγραφέα, ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μετονομαστεί σε Αδόλφος Leipzig και ζούσε στη μικρή πόλη «Nossa Senhora do Livramento» της περιφέρειας Cuiaba, περιφέρεια από την οποία κατάγεται και η ίδια.
Ισχυρίζεται, ότι ο Leipzig ήταν γνωστός στους ντόπιους ως ο «γερο-Γερμανός».
Στο βιβλίο της μάλιστα παραθέτει και μια φωτογραφία του Αδόλφου Leipzig και τονίζει ότι οι υποψίες της επιβεβαιώθηκαν όταν συνέκρινε τη φωτογραφία του Leipzig με αυτήν του ηγέτη των ναζί.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, μία Πολωνή καλόγρια αναγνώρισε τον ηλικιωμένο άνδρα όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της περιφέρειας την δεκαετία του '80, για να υποβληθεί σε μια επέμβαση.
Απαίτησε να φύγει, αλλά την επέπληξε η ηγουμένη της επειδή ο άνδρας βρισκόταν εκεί με εντολή του Βατικανό.
Οι ακαδημαϊκοί βέβαια στη Βραζιλία θεωρούν εντελώς ψευδή τη θεωρία της συγγραφέως. Ποια είναι όμως η αλήθεια;
Ο Adolf Hitler 1889-1945 δεν αυτοκτόνησε. Έζησε έως το 1985
Η επίμαχη φωτογραφία:
Ο Adolf Hitler 1889-1945 δεν αυτοκτόνησε. Έζησε έως το 1985
matheallios

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια