Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πόσο καλά προγραμματίζουν τη ζωή τους τα ζώδια

Κριός: Συνήθως ενεργείς σύμφωνα με την παρόρμηση της στιγμής, χωρίς κανένα πλάνο. Μπορεί αυτό να σου δίνει μια αίσθηση απελευθέρωσης, αλλά σε πρακτικό επίπεδο δεν έχεις αποτελέσματα αντάξια των ικανοτήτων και των προσπαθειών σου. Γιατί δεν το οργανώνεις καλύτερα;

Ταύρος:Το να κάνεις σχεδιασμό και προγραμματισμό στις κινήσεις σου είναι για σένα δεύτερη φύση. Μπορεί όμως μερικές φορές να πέφτεις κάπως έξω στους χρόνους σου, γιατί αργείς να κινηθείς όσο γρήγορα υπολογίζεις ή απαιτούν τα γεγονότα.

Δίδυμοι: Έχεις δυνατότητα να φτιάξεις τον τέλειο σχεδιασμό μέσα στο μυαλό σου, αλλά δυσκολεύεσαι να υλοποιήσεις τα πράγματα με σειρά και συνέπεια. Στην ουσία, κάνεις λίγο απ΄όλα και τίποτα ολοκληρωμένο. Προσπάθησε να επιβληθείς στον εαυτό σου.

Καρκίνος: Καμιά φορά καταλαμβάνεσαι από μια μοιρολατρία και θεωρείς μάταιο να προγραμματίσεις οτιδήποτε. Πρέπει να αλλάξεις αντιλήψεις, αν θέλεις να προχωρήσεις. Συνειδητοποίησε ότι η ζωή σου είναι στα χέρια σου, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν έρχονται όπως σχεδιάζεις.

Λέων: Έχεις αρκετό μυαλό, φιλοδοξία και αυτοπειθαρχία, ώστε να βαδίσεις βάσει προγράμματος, ακόμα και για να κάνεις ένα αλησμόνητο πέρασμα από ένα κοσμικό στέκι. Πόσο μάλλον αν έχεις σοβαρότερα σχέδια, όπως η καριέρα σου ή μια ερωτική κατάκτηση.

Παρθένος: Γεννήθηκες με ένα πρόγραμμα…ενσωματωμένο στο μυαλό σου. Πραγματικά, αν δε σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου, σχεδόν σου είναι δύσκολο να ζήσεις. Όμως καταστρώνεις τα πάντα τόσο λεπτομερειακά, ώστε τα προγράμματά σου χάνουν σε ευελιξία. Χαλάρωσε λίγο!
Ζυγός: Θα ήθελες πολύ να αφηνόσουν στις διαθέσεις της στιγμής και να αφήνεις να κυλούν έτσι οι μέρες σου. Όμως, αν θέλεις να καταφέρεις κάτι στη ζωή, θα χρειαστεί να τιθασεύσεις το χρόνο προγραμματίζοντάς τον, αντί να γίνεσαι έρμαιό του.

Σκορπιός: Αν κάτι σε παθιάζει και θέλεις να το κυνηγήσεις, ανεξάρτητα αν πρόκειται για δουλειά, δημιουργία ή ερωτική κατάκτηση, θα το κάνεις με επιμονή και αυτοπειθαρχία. Και με καλά υπολογισμένα βήματα φυσικά. Οπότε λειτουργείς μια χαρά με τον προγραμματισμό.

Τοξότης: Ακούς τη λέξη «προγραμματισμός» και το βάζεις στα πόδια. Εκτός αν πρόκειται για προγράμματα ταξιδιών και προγράμματα κομπιούτερ. Ευτυχώς που με την ευστροφία και το δυναμισμό σου πετυχαίνεις συχνά τους στόχους σου χωρίς ιδιαίτερους σχεδιασμούς.

Αιγόκερως: Προγραμματίζεις τις κινήσεις σου όσο καλύτερα γίνεται. Έχοντας και μια έντονη φιλοδοξία, κυρίως στα επαγγελματικά, λειτουργείς άψογα βάζοντας στόχους. Σε σημείο όμως που να το παρακάνεις, γιατί αφαιρείς όλο το περιθώριο για έκπληξη στη ζωή σου.

Υδροχόος: Για σένα η δράση και η ελευθερία συμβαδίζουν, σε ενοχλεί λοιπόν η ιδέα του προγραμματισμού. Όμως είναι τόσα πολλά εκείνα που θέλεις να μάθεις, να κάνεις, να βιώσεις, που θα χρειαστεί να τα προγραμματίσεις για να τα προλαβαίνεις!

Ιχθύς: Η λέξη «προγραμματισμός» σου είναι παντελώς άγνωστη. Η καθημερινότητά σου και μαζί οι γύρω σου δεινοπαθούν, έτσι που σκορπίζεις το χρόνο και την ενέργειά σου. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και άρχισε να καταστρώνεις προγράμματα. Τουλάχιστον ημερήσια, για αρχή.
asteriskos.wordpress.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια