Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς μπορεί ν΄αγαπάει ένας Ιχθύς

Ιχθύες με Αφροδίτη στους Ιχθύς:
Η αισθηματική σας ζωή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το απόλυτο ρομάντζο, αφού ο Ήλιος και η Αφροδίτη σας από το ζώδιο των Ιχθύων σάς πυροδοτούν με τρυφερότητα, συναίσθημα αλλά και με μεγάλο ρομαντισμό.
Στις ερωτικές σας υποθέσεις η λογική δεν έχει καμία θέση, το συναίσθημα έχει τον  πρώτο λόγο γι΄αυτό και, όταν είστε ερωτευμένοι, βιώνετε με όλη τη δύναμη της καρδιάς σας τα συναισθήματά σας και αρκετές στιγμές υπερβάλλετε.
Στα αρχικά στάδια του ερωτικού φλερτ είστε αρκετά ντροπαλοί και συνεσταλμένοι, όμως το χαμόγελο, η γλυκύτητα και η ζεστασιά σας δίνουν το πράσινο φως στους θαυμαστές σας –που είναι και αρκετοί- για να σας προσεγγίσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα.
Αναζητάτε τον απόλυτο έρωτα, την αδερφή ψυχή, τον άνθρωπο που θα σας λατρέψει και θα σας τα δώσει όλα.
Η ανάγκη σας να νιώθετε συναισθηματική πληρότητα σας ωθεί πολλές φορές να κολλάτε με άτομα ακατάλληλα για σας.
Άλλες, πάλι, στιγμές, εμπλέκεστε σε πλατωνικούς έρωτες, κάνοντας όνειρα και μεγαλοποιώντας τα συναισθήματά σας απλά και μόνο επειδή έχετε την ανάγκη να υπάρχει κάτι στη ζωή σας.
Η μοναξιά σάς τρομάζει, γι΄αυτό και λίγες είναι οι στιγμές που μένετε χωρίς ερωτικό ταίρι.
Στον έρωτα συχνά εκδηλώνετε ανασφάλειες και πιστεύετε ότι δεν έχετε την ανάλογη ανταπόκριση ή το μυαλό σας δημιουργεί «σενάρια» που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν φεύγετε εύκολα από μία σχέση αν πρώτα δεν έχετε βρει τον αντικαταστάτη ή την αντικαταστάτρια. Ερωτεύεστε εύκολα και νιώθετε πως κάθε έρωτας που ζείτε είναι ο πρώτος και ο τελευταίος της ζωής σας.
Προσπαθήσετε να ελέγξετε την τάση σας να δραματοποιείτε τα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται κατά καιρούς στην αισθηματική σας ζώη.
Ιχθύες με Αφροδίτη στον Κριό:
Ο έρωτας για σας είναι ένα ρομαντικό αλλά και αισθησιακό παιχνίδι στο οποίο θέλετε να είστε πρωταγωνιστές και να μετράτε μόνο επιτυχίες.
Ο Ήλιος σας από το ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού σάς μεταδίδουν ρομαντισμό αλλά και επιθυμία για διεκδίκηση.
Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εκρηκτική αλλά και έντονη.
Σας αρέσει πολύ το φλερτ και η ερωτική επιβεβαίωση, γι΄αυτό και πολύ συχνά αρέσκεστε απλά και μόνο στο παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης και πολύ γρήγορα χάνετε το ενδιαφέρον σας.
Τα αισθηματικά σας χαρακτηρίζονται από αντιφάσεις: από τη μια πλευρά αναζητάτε ένα δυνατό έρωτα που θα σας συγκινήσει, από την άλλη πλευρά όμως σας αρέσει η ελευθερία και η ανεξαρτησία σας.
Στο ξεκίνημα κάθε γνωριμίας ή σχέσης διαθέτετε έντονο ενθουσιασμό και τα δίνετε όλα από την αρχή.
Βιάζεστε να υπάρχουν οι ερωτικές εξελίξεις που προσμένετε και επιθυμείτε το ταίρι σας να μην έχει μάτια παρά μόνο για σας.
Πολύ γρήγορα μπορεί να βαρεθείτε αν θεωρήσετε «δεδομένο» το ταίρι σας ή αν η σχέση σας δεν έχει εναλλαγές και περιπέτεια.
Αρκετές στιγμές μπορεί να συμπεριφέρεστε στις αισθηματικές σας σχέσεις εγωιστικά και παρορμητικά.
Δεν μπορείτε εύκολα να δεχτείτε την ερωτική απόρριψη και πληγώνεται ο εγωισμός σας αν το άτομο που ποθείτε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.
Το πάθος και ο έκρυθμος ερωτισμός σας σας κάνουν να μένετε αξέχαστοι στους ανθρώπους που περνούν από τη ζωή σας.
Ιχθύες με Αφροδίτη στον Ταύρο:
Δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία σας, στη γλυκύτητα αλλά και στη ζεστασιά που εκπέμπετε.
 Εύκολα δημιουργείτε οικειότητα στις σχέσεις σας και κερδίζετε εύκολα την εμπιστοσύνη του ατόμου που επιθυμείτε, αφού χαρακτηρίζεστε από συναισθηματική σταθερότητα.
Η επιλογή του ερωτικού συντρόφου δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Ο Ήλιος σας από το ζώδιο των Ιχθύων σάς μπλέκει αρκετές φορές σε διλήμματα, ενώ η Αφροδίτη σας από το ζώδιο του Ταύρου σάς δημιουργεί σοβαρότητα, καχυποψία αλλά και αναποφασιστικότητα.
Για να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια σχέση θα πρέπει πρώτα να έχετε βεβαιωθεί για τη σοβαρότητα του ατόμου που σας ενδιαφέρει αλλά και να έχετε πειστεί για τις προθέσεις του αλλά και για τις προοπτικές μαζί του.
Αργείτε να κάνετε το πρώτο βήμα, όταν όμως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, τότε οι άμυνές σας καταρρίπτονται και δίνεστε δίχως όρια.
Αναζητάτε μια σταθερή σχέση, που θα σας παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά.
Το μελανό σημείο στην ερωτική σας ζωή είναι η καχυποψία αλλά και η ζήλια σας.
Έχετε την τάση να ελέγχετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να προσπαθείτε να του επιβάλλεστε, για να μην τον χάσετε. Συχνά υποψιάζεστε ότι ο σύντροφός σας δεν είναι και τόσο πιστός, με αποτέλεσμα, άθελά σας, να τον καταπιέζετε.
Ιχθύες με Αφροδίτη στον Υδροχόο:
Η Αφροδίτη σας από τον Υδροχόο μετριάζει τον υπέρμετρο συναισθηματισμό που σας προσδίδει ο Ήλιος σας από το ζώδιο των Ιχθύων και σας βοηθά να ξεπερνάτε πιο εύκολα τις ερωτικές απογοητεύσεις.
Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής σας, πάντα είστε λίγο ή και αρκετά ερωτευμένοι, όμως αρκετοί από τους έρωτές σας έχουν σύντομη διάρκεια, γιατί διψάτε διαρκώς για νέες συγκινήσεις και θέλετε και την ελευθερία σας.
 Έχετε μοναδικό ταλέντο στο φλερτ και με την εξωστρεφή προσωπικότητά σας γίνεστε αρκετά γοητευτικοί.
Αναζητάτε ένα ερωτικό ταίρι που θα σέβεται την επιθυμία σας για ανεξαρτησία, δεν θα σας πιέζει με τις απαιτήσεις του και, εκτός από σύντροφος, θα είναι και το καλύτερό σας φιλαράκι.
Τις περισσότερες φορές έλκεστε από ασυνήθιστους και διαφορετικούς από εσάς ερωτικούς συντρόφους ή εμπλέκεστε σε δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις (για παράδειγμα, σχέσεις εξ αποστάσεως ή με διαφορά ηλικίας), γιατί σας αρέσουν τα δύσκολα.
Η ουσιαστική δέσμευση καθυστερεί να έρθει στη ζωή σας, γιατί επιθυμείτε να απολαύσετε τον έρωτα, να φλερτάρετε χωρίς περιορισμούς.
Όταν όμως έρθει στη ζωή σας η μεγάλη αγάπη, τότε δεσμεύεστε ουσιαστικά, με σταθερότητα και πίστη, αρκεί ο σύντροφός σας να σας αποδέχεται γι΄αυτό που είστε.
Ιχθύες με Αφροδίτη στον Αιγόκερω:
Λειτουργείτε συγκρατημένα αλλά και συντηρητικά στην ερωτική σας ζωή.
Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μετριάζει τον υπέρμετρο συναισθηματισμό και σας ωθεί να λειτουργείτε πιο λογικά στις ερωτικές υποθέσεις.
Αναζητάτε ένα σοβαρό και αξιόπιστο σύντροφο.
Αν και έχετε πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, δυσκολεύεστε σε μεγάλο βαθμό να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας.
Συχνά έλκεστε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, γιατί βρίσκετε περισσότερα κοινά στοιχεία και νιώθετε μεγαλύτερο θαυμασμό προς αυτά.
Δεν σας αρέσει να αλλάζετε συχνά ερωτικό ταίρι.
 Σκοπός και επιθυμία σας είναι ο γάμος και, για να το πετύχετε αυτό, μπορεί και να συμβιβαστείτε με μια σχέση που δεν σας καλύπτει πλήρως συναισθηματικά αλλά είναι αποδεκτή στο στενός σας περιβάλλον.
Στη ζωή σας θα βιώσετε έντονα τη σύγκρουση συναισθήματος-λογικής, όταν όμως γνωρίσετε το άτομο που θα αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές σας, τότε θα καταφέρετε να ξεδιπλώσετε όλα τα φύλλα της καρδιάς σας.

Άννα Μπελίτση – περιοδικό Αστρολόγος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια