Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι παγωτό προτιμάει κάθε ζώδιο

.
Είχαμε ακούσει ότι το ζώδιο μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά και κάποιες από τις επιλογές μας, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι αυτό φτάνει μέχρι το τι παγωτό προτιμάμε.
Η ιταλική εταιρεία Loacker, που παράγει τις ομώνυμες γκοφρέτες, έκανε έρευνα σχετικά με το τι παγωτό προτιμάει κάθε ζώδιο και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.
Οι Κριοί, για παράδειγμα, δεν αγαπούν το συνδυασμό γλυκού-πικάντικου, έτσι δεν θα επέλεγαν ποτέ ένα παγωτό σοκολάτα με τσίλι. Οι Ταύροι πρέπει να είναι οι καλύτεροι πελάτες της Loacker, γιατί είναι αυτοί που αγαπούν τις γκοφτέτες στο παγωτό τους περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Και μιας και θέλουν τραγανές γκοφρέτες μέσα στο παγωτό ή ως γαρνιτούρα, σίγουρα θα προτιμούν και το χωνάκι αντί για το κυπελλάκι.
Συνεχίζοντας με τους Διδύμους, το πράγμα ξεφεύγει λίγο από το κομμάτι παγωτό, μιας και αυτό που αναζητάνε είναι μια συλλογικά καλή αγορά γιατί τους κάνει να αισθάνονται και καλύτερα. Άρα όταν πηγαίνουν σε ένα παγωτατζίδικο μπορεί να καταλήξουν να αγοράσουν και σκεύη σερβιρίσματος παγωτού, αν διατίθενται.
Οι Καρκίνοι από την άλλη, προτιμούν τα κυπελλάκια και είναι απίθανο να τους δείτε με ένα χωνάκι ή ξυλάκι παγωτό στο χέρι.
Οι Λέοντες δεν είναι οι τύποι που θα στηθούν στην ουρά του πιο διάσημου παγωτατζίδικου, περιμένοντας ώρα για να εξυπηρετηθούν. Θα αγοράσουν από το πιο κοντινό και εύκολο σημείο πρόσβασης, π.χ. από το περίπτερο.
Κάπου εκεί μπορεί να πετύχουν και έναν Παρθένο, που αγοράζει παγωτά με μανία ή τουλάχιστον σε μεγαλύτερη συχνότητα από άλλα ζώδια, άρα από όπου αυτά διατίθενται.
Οι Ζυγοί από την πλευρά τους θεωρούνται οι φανατικοί του παγωτού, από την άποψη ότι προτιμούν τα παγωτά με βάση το γάλα, άρα δύσκολα θα επέλεγαν ένα σορμπέ ή μία γρανίτα.
Για τους Σκορπιούς πάλι, από ότι φαίνεται το παγωτό είναι ένας τρόπος να έρθουν κοντά με το ταίρι τους, μιας και σύμφωνα με την έρευνα είναι πιο πιθανό να τους δείτε να τρώνε παγωτό παρέα με το άλλο τους μισό.
Γνωρίζατε ότι το 79% όσων ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη θεωρούν ότι η κατανάλωση ενός καλού φαγητού ή σνακ είναι μία διαδικασία που τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα; Τους φανταζόμαστε λοιπόν, να δοκιμάζουν συνεχώς νέες γεύσεις και να μη διστάζουν να φτάσουν μακριά προκειμένου να πάρουν παγωτό από ένα κατάστημα που θεωρείται πολύ καλό.
Οι Αιγόκεροι πάλι χρειάζονται έναν φίλο για να πάνε για παγωτό, καθώς αν πάνε μόνοι τους δεν το βρίσκουν το ίδιο διασκεδαστικό.
Οι Υδροχόοι αγαπούν τις ξινές νότες στο παγωτό τους, έτσι σίγουρα θα επέλεγαν κάποιο σορμπέ ή παγωτό που συνδυάζεται με όξινα φρούτα όπως εσπεριδοειδή. Τέλος, οι Ιχθείς είναι αυτοί που μάλλον απολαμβάνουν περισσότερο το παγωτό, με το 90% αυτών να επενδύει χρόνο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα σε δραστηριότητες που τους κάνουν να αισθάνονται καλά, όπως για παράδειγμα να δοκιμάζουν νέες γεύσεις παγωτού.

Ρίξτε μία ματιά και στο infographic που ετοίμασε η εταιρεία, με τα ευρήματα τους, ανά ζώδιο:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια