Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έλενα Ράπτη: τι είπε για Λοβέρδο και εγκυμοσύνη

Έλενα Ράπτη: παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο ΕΔΩ
Τι απάντησε η Έλενα Ράπτη για τις φήμες που οργιάζουν γύρω από την προσωπική της ζωή;
Έντονα εχοχλημένη εμφανίστηκε η Έλενα Ράπτη με τις φήμες που ακούστηκαν την τελευταία περίοδο και είχαν πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Λοβέρδο.
Η Έλενα Ράπτη μίλησε στο Όλα του Θέμου Αναστασιάδη για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε πρόσφατα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.

«Έχω συνηθίσει να ακούγονται διάφορα για μένα. Αυτό όμως που συνέβη πρόσφατα ξεπέρασε κάθε όριο. Έδωσα μια συνέντευξη και όλα ξεκαθαρίστηκαν.», δήλωσε η Έλενα Ράπτη προφανώς αναφερόμενη στις ανυπόστατες φήμες που την σχέτιζαν με τον Ανδρέα Λοβέδρο, σε συνδυασμό με μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Ο Θέμος όμως συνέχισε την υπόθεση, τονίζοντας οτι ακόμα και αν δυο άνθρωποι ερωτεύτηκαν, αυτό δεν είναι έγκλημα, αλλά η Έλενα Ράπτη έσπευσε να τον διορθώσει: «Για μένα αυτό θα ήταν έγκλημα.» «Γιατί;» ρώτησε ο Θέμος. «Γιατί εγώ θέλω μια σοβαρή σχέση, έναν σύντροφο να κάνω οικογένεια μαζί του», απάντησε η Έλενα Ράπτη με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Δεν είναι τυχαίο που όλο αυτό συμβαίνει σε προεκλογική περίοδο. Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι κάποιων. Δεν έχω δώσει σε κανέναν το δικαίωμα», έκλεισε η Έλενα Ράπτη αποδίδοντας σκοπιμότητες σε όσους διέδωσαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια