Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έλενα Ράπτη: παντρεύτηκε σε κλειστό κύκλο

Κανείς δεν θα ήξερε το παραμικρό, εκτός βέβαια από τους στενούς της φίλους και την οικογένειά της, αν η ίδια δεν ανακοίνωνε το γεγονός του γάμου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Κυριακή.
«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου (Κίμωνας Μπάλλας ) κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου»
Ο Κίμων Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα. 
Δεν είναι σωματοφύλακας, αλλά αστυνόμος Α’ 
και έχει ως χόμπι την αγιογραφία.
Η όμορφη βουλευτής της Ν.Δ Έλενα Ράπτη, παντρεύτηκε κρυφά πριν λίγο καιρό τον αγαπημένο της Κίμωνα.
Σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Έλενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς κανείς να μάθει το παραμικρό.
Οι καλεσμένοι ήταν μόλις 10, με την Έλενα να μην επιθυμεί να δώσει έκταση στο γεγονός κυρίως λόγω της προεκλογική περιόδου.
Γαμπρός στο πλευρό της στάθηκε σύμφωνα με την «Espresso» ο σωματοφύλακάς της, Κίμωνας, με τον οποίο η ίδια είχε απαθανατιστεί το 2017 κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στη Μύκονο.
Η Έλενα αποκάλυψε μόλις σήμερα τον μυστικό της γάμο χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες ενώ η Σήλια Κριθαριώτη ήταν η σχεδιάστρια που ανέλαβε να σχεδιάσει το ονειρεμένο νυφικό της Έλενας με το μακρύ τούλι από δαντέλα! Όπως έγραψε η σχεδιάστρια ο γάμος έγινε σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι και η Έλενα δεν ήθελε να το αποκαλύψει λόγω εκλογών!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια