Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μαριέττα Χρουσαλά - Λεό Πατίστας φωτογραφίες γάμου

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λέοντα Πατίτσα, παντρεύτηκε η δημοφιλής παρουσιάστρια.
Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενωθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμο στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.
20:30 Έφυγαν για το restaurant Island όπου θα γίνει η δεξίωση!
20:22 Οι καλεσμένοι δεν σταματούν να τους πετούν ρύζι. Ο γαμπρός αναγκάστηκε να μπει στον ιερό ναό για να προστατευτεί. Ακόμα και την στιγμή που βγάζαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες αλλά και κατά την αποχώρησή τους από τον χώρο του μυστηρίου δεν σταμάτησαν να δέχονται ρύζι.
20:17 To μυστήριο τελείωσε και το ζευγάρι χαιρετάει τους καλεσμένους του που τους πετάνε ρύζι.
Άλλο ένα ζευγάρι που θα παντρευτεί σε λίγες μέρες είναι παρόν στο γάμο, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Η Καλομοίρα, η οποία θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο είναι επίσης στους καλεσμένους καθώς και η Δούκισσα Νομικού. Τις ευχές τους έδωσαν στο ζευγάρι ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η κολλητή φίλη της νύφης, Δέσποινα Καμπούρη.
19:45 Ξεκίνησε το μυστήριο!

19:40 Με μια μικρή καθυστέρηση έφτασε και η νύφη Μαριέττα Χρουσαλά συνοδεόμενη από τον αδερφό της.

19:10 Ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύντροφό της, Γιάννη Κοντούλη, η Έλλη Κοκκίνου σονοδευόμενη από τον Μάνο Μαγιάτη, και ο Μάρκος σεφερλής με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά.

19:00 Έφτασε ο γαμπρός, Λέων Πατίτσα στην εκκλησία! "Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Η Μαριέττα είναι η γυναίκα των ονείρων μου και είμαι πολύ σίγουρος", δήλωσε ο ίδιος.

14:10  Η Μαριέττα βρίσκεται στη Βουλιαγμένη μαζί με την μητέρα της και περιμένει τις φίλες της να τη βοηθήσουν να ετοιμαστεί. Ο στενός της φίλος και make-up artist,  Δημήτρης Γιαννέτος έφθασε στο ξενοδοχείο για να επιμεληθεί τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Μαριέττας.
Ένας παραμυθένιος γάμος
Η παρουσιάστρια εκπληρώνει με αυτό το γάμο το όνειρο της ζωής της και θέλει να είναι όλα τέλεια κι γι' αυτό έχει φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια. Σύμμαχος σε όλη αυτή την διαδικασία είναι η μητέρα της Αγλαΐα, που έχει φτιάξει μάλιστα και τις μπομπονιέρες του γάμου με θέμα ναυτικό, όπως και ο υπόλοιπος γάμος έχει θέμα την θάλλασα. Το ζευγάρι δεν διάλεξε τυχαία να παντευτεί σήμερα που είναι "Η Παγκόσμιια Ημέρα Περιβάλλοντος" αφού και οι δύο έχουν οικολογικές ανησυχίες.
Το νυφικό της θα είναι με την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη η οποία θα έχει και τον ρόλο της κουμπάρας μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο. Όσον αφορά το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, θα τα επιμεληθεί ο κολλητός της φίλος, Σπύρος Γιαννέτος. Το κοστούμι του γαμπρού το έχει αναλάβει προσωπικά ο αδελφός της Σήλιας, Νίκος Κριθαριώτης.
Τα παρανυφάκια θα είναι τρία: οι κόρες του ζευγαριού Τσάκου, Ελισάβετ και Ειρήνη, και η κόρη ενός φιλικού ζευγαριού της Μαριέττας και του Λέοντα. Ενώ, στην εκκλησία θα τη συνοδεύσει, ο αγαπημένος της αδελφός Θανάσης, με μια συλλεκτική παλιά αντίκα, καθώς ο αγαπημένος της πατέρας δεν βρίσκεται στη ζωή. Η ετοιμασία της νύφης θα γίνει σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ενώ ο γαμπρός στο ιδωτικό του σκάφος. Η δεξίωση του γάμου θα γίνει στο Island με 700 πείπου καλεσμένους. Την Κυριακή παρόλα αυτά το ζευγάρι έχει ετοιμάσει για τους πολύ κοντινούς του φίλους beach party.
Όσον αφορά το μήνα του μέλιτος, η Μαριέττα και ο Λέοντας αποφάσισαν μιας και είναι καλοκαίρι να απολαύσουν τα πανέμορφα νησιά της Ελλάδας και να σχεδιάζουν από Σεοτέμβρη ένα ταξίδι στο εξωτερικό, με εξωτικό προορισμό.
To love story

"Σε ένα fashion week, στο Ζάππειο, όταν ο Λέων είχε επιστρέψει από το εξωτερικό και είχε εγκατασταθεί μό­νιμα στην Αθήνα. Είχε έρθει με φίλους του και επειδή δεν είχε ιδέα από τηλεόραση και μόντελινγκ, δεν με ήξερε. Τότε ήμουν τηλεοπτικά στο Μαζί την Κυριακή. Του άρεσα, ρώτησε ένα φίλο του που γνωρίζει το χώρο του μόντελινγκ, και όταν τελείωσα την πασαρέλα, με πλησίασε πολύ ευγενικά, μου είπε ότι είμαι πολύ όμορ­φη, μου έκανε κομπλιμέντα και μου πρότεινε να πάμε για ποτό με την παρέα του. Αρνήθηκα ευγενικά και για μια μικρή περίοδο δεν είχαμε καμία επαφή. Μετά από δυο τρεις μήνες βρεθήκαμε στο πάρτι ενός φίλου, μι­λήσαμε ξανά και από κει και πέρα γίναμε ζευγάρι", είχε δηλώσει η Μαριέττα στο περιοδικό Οκ για την γνωριμία της με τον άντρα της ζωής της.
Η πρόταση γάμου έγινε σε ένα ταξίδι τους στην Βενετία: "Όπως την είχα φανταστεί. Έγινε τον Οκτώβριο, στο εξωτερικό, πολύ ρομαντικά και με σχέδιο αποπλάνη­σης. Και το λέω σχέδιο αποπλάνησης, γιατί στο πα­ρελθόν είχα δηλώσει ότι θα ήθελα η πρόταση γάμου να είναι σαν έκπληξη και να μη γίνει απλώς με ένα ρομαντικό δείπνο, όπου όλα να δείχνουν ότι πάει προς τα κει. Ο Λέων πήρε τα στοιχεία, οργάνωσε το σχέδιο και έγινε η πρόταση".

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια