Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα μυστικά της σέξι κοκκινομάλλας

Πολλές σταρ του Χόλιγουντ προτιμούν το πιο σέξι χρώμα της χρωματικής παλέτας , ε δε θέλεις και πολύ για να μπεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι να τα βάψεις και εσύ κόκκινα!
Το κόκκινο μπορεί να είναι το χρώμα του πάθους, είναι όμως και ένα δύσκολο χρώμα -τόσο για να σου ταιριάξει τέλεια όσο και για να το ξεφορτωθείς όταν το βαρεθείς.
Για να είσαι ενημερωμένη για το τι σε περιμένει στην πιο κόκκινη εκδοχή σου , μάθε τα πάντα για το χρώμα που θα σου κλέψει την καρδιά!
Όποια απόχρωση του χάλκινου και αν επιλέξει η Τζούλιαν Μουρ μοιάζει σα φυσικό της αφού ταιριάζει άψογα με την επιδερμίδα της!

Σπίτι μου , σπίτι σου ή στο κομμωτήριο; 
Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το χρώμα της κόμης σου από ξανθό ή μαύρο στο χρώμα της φωτιάς, καλύτερα να μην το τολμήσεις στο σπίτι.
Όταν πρόκειται να κάνουμε μια αλλαγή χρώματος , η επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι απαραίτητη. Δεν έχεις ούτε χρόνο ούτε χρήμα για χάσιμο οπότε με τη βοήθεια του κομμωτή σου διάλεξε την απόχρωση του κόκκινου που θέλεις για να μην κλαίς με μαύρο δάκρυ!
Από την άλλη αν είσαι ήδη κοκκινομάλλα και θέλεις απλά να αλλάξεις απόχρωση , το να τα βάψεις σπίτι σου δεν εμπεριέχει μεγάλο κίνδυνο αφού κινείσαι στους ίδιους χρωματικούς τόνους.

Η σωστή απόχρωση: 
η απόχρωση του κόκκινου που θα διαλέξεις είναι πολύ σημαντική για τη μελλοντική ψυχική σου υγεία , γι’ αυτό φρόντισε να είναι η σωστή!
Από σχεδόν πορτοκαλί μέχρι σκούρο δαμασκηνί η χρωματική παλέτα σε καλεί να διαλέξεις το χρώμα που σου ταιριάζει. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οι αποχρώσεις του έντονου κόκκινου (της ντομάτας) είναι ότι πρέπει για εσένα.
Αν δε φοβάσαι να τολμήσεις κάτι διαφορετικό η λευκή σου επιδερμίδα θα κάνει τέλεια αντίθεση με το σκούρο δαμασκηνί χαρίζοντας σου βαμπ αέρα που είναι και in!
Από την άλλη αν έχεις σταρένια επιδερμίδα το πυρόξανθο θα σε βάλει στο επίκεντρο της μόδας ενώ σου ταιριάζει άψογα οποιαδήποτε απόχρωση του χάλκινού.
Η "ψυχρή" απόχρωση της επιδερμίδας της Μάρσια Κρος ταιριάζει άψογα με το κόκκινο της ντομάτας αλλά και το πιο ανοιχτό πυρόξανθο!
Η Έμα Στόουν διατηρεί τέλειο το "δύσκολο" κόκκινο αφού χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα που "φυλακίζουν" το χρωματάκι της!

Το χάλκινο: το χάλκινο είναι ένα χρώμα πολύ ζωντανό και φωτεινό αλλά θέλει προσοχή. Έχε κατά νου ότι το χάλκινο εμπεριέχει και χρυσό και γι’ αυτό αν έχεις σταρένια επιδερμίδα τότε μόλις βρήκες το χρώμα σου!
Οι αποχρώσεις του χαλκού σου ταιριάζουν άψογα αν η επιδερμίδα σου έχει ζεστή απόχρωση χαρίζοντας σου το χρώμα των ονείρων σου! Η απόχρωση του χάλκινου που θα διαλέξεις που μπορεί να είναι από πολύ ανοιχτό χάλκινο- ξανθό μέχρι σκούρο πυρόξανθο θα προκαλέσουν το λιγότερο επιφωνήματα θαυμασμού!
Το κόκκινο της ντομάτας: αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τότε το κόκκινο της ντομάτας είναι αυτό που θα σε κερδίσει! Ακολούθησε το παράδειγμα της Μάρσια Κρος αν το δέρμα σου έχει "ψυχρή" απόχρωση ή αλλιώς αν είναι κατάλευκο. Τα βαθιά κόκκινα χρώματα της ίδιας κατηγορίας είναι το χρώμα που έχει η σαγκρία, η το χρώμα του ρουμπινιού σου ταιριάζουν τέλεια αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία!
Το δαμασκηνί: οι αποχρώσεις του δαμασκηνί έχουν μια βιολετί βάση που ταιριάζει άψογα στην επιδερμίδα σου αν έχεις ψυχρή απόχρωση επιδερμίδας. Αν λατρεύεις το δαμασκηνί τότε μόλις βρήκες το χρώμα σου! Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή ...κοκκινομάλλα: το χρώμα της φυσικής κοκκινομάλλας πολλές πόθησαν, λίγες όμως το πέτυχαν.
Το κανελί , είναι ένα πολύ γλυκό χρώμα που σου ταιριάζει άψογα αν έχεις ανοιχτό δέρμα και φακιδούλες, κάνοντας σε να μοιάζεις με αγγλίδα! Πρόσεξε όμως γιατί με το συγκεκριμένο χρώμα αν έχεις "από κάτω" μια ξανθιά βάση μπορεί στο δεύτερο λούσιμο να "πορτοκαλίσει" γεγονός που όσο να ‘ναι μια έκπληξη θα σου την προκαλέσει!
Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη: τότε οι χάλκινες ανταύγειες ή λίγα φλασάκια σε βάζουν στο νόημα , του τι θα πει κοκκινομάλλα .

Αγάπησε τα χάλκινα φλασάκια σου και και θα δεις πόσο πιο εύκολη θα είναι η μετάβαση στο χρώμα του πάθους!

Πώς θα το διατηρήσω το χρώμα των μαλλιών μου; 
Το πρόβλημα: οκ πήρες την απόφαση και τόλμησες να κάνεις το κόκκινο των ονείρων σου! Το θέμα είναι όμως σκέφτηκες ποτέ ότι το να το διατηρήσεις θα είναι το δυσκολότερο κομμάτι της όλης διαδικασίας; Ειδικά το καλοκαίρι ο ήλιος και το αλάτι της θάλασσας μπορεί να έχει καταστροφικές για το χρώμα των μαλλιών σου συνέπειες. Επειδή όταν έχεις ξανοίξει τα μαλλιά σου με βαφή τότε τα μαλλιά γίνονται ακόμη πιο "ευάλωτα" στο ξεθώριασμα και μπορεί να δεις ακόμη και το καστανό χρώμα να "ξερνάει" . Ειδικά αν αποφασίσεις να τα βάψεις σε αποχρώσεις του κόκκινου τότε υπάρχει ο φόβος ένα ζεστό κόκκινο χρώμα να γίνει πορτοκαλί πράγμα που καθόλου δεν το θέλεις.
Πώς μπορεί να το διορθώσεις: από το σαμπουάν σου μέχρι τη μάσκα μαλλιών πρέπει να χρησιμοποιείς προϊόντα που "φυλακίζουν" το χρώμα των μαλλιών σου έτσι ώστε να μη ξεθωριάζει. Μη ξεχνάς το αντηλιακό μαλλιών σου- είναι απαραίτητο όλες τις εποχές σε μια χώρα σαν τη δική μας- αλλά κυρίως το καλοκαίρι! Ψέκασε τα μαλλάκια σου πριν βγεις στον ήλιο για να εξασφαλίσεις τέλειο χρώμα και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι! Από την Ελένη Αναστασάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια