Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αποτρίχωση μπικίνι

H αποτρίχωση του μπικίνι δεν είναι εύκολη υπόθεση: πόσες φορές δεν έχεις τσακωθεί με το ξυραφάκι ή την αισθητικό σου όταν δεν μπορεί να σου φτιάξει το τέλειο σχήμα; Όμως, αν μάθεις τι γνώμη έχει ο καλός σου για το..."κούρεμα" εκεί κάτω, μάλλον θα πάψεις να αγχώνεσαι τόσο.
Και για να μην νομίζεις ότι μιλάμε στον αέρα, τα στοιχεία που διαβάζεις βασίστηκαν σε έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική DailyMail και όπου έλαβαν μέρος 1000 άντρες. Δώσε βάση λοιπόν:

Γενικά:
το βραζιλιάνικο στιλ είναι μια λεπτή λωρίδα στο κέντρο της μικρής σου περιοχής με την υπόλοιπη χωρίς ίχνος τρίχας, ενώ το στιλ Χόλιγουντ σε θέλει εντελώς αποτριχωμένη στο πιο ευαίσθητο σημείο σου. Το βασικό είναι πως οι άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα για την αποτρίχωση του μπικίνι δηλώνουν μεγάλοι οπαδοί του φυσικού λουκ οπότε μην "μπουκώνεις" άδικα το ξυραφάκι σου.
Ας μιλήσουν οι αριθμοί:
στην έρευνα είδαμε πως μόλις το 12% των συμμετεχόντων δήλωσε φαν του Χολιγουντιανού στιλ όπου δεν υπάρχει τρίχα ούτε για... δείγμα. Αντίθετα, η συντριπτική πλειονότητα των ανδρών αποκάλυψαν πως αγαπούν το "Τρίγωνο της Βερμούδας" θα λέγαμε χαριτολογώντας ή αλλιώς ένα καλοφτιαγμένο και περιποιημένο στιλ.
Πιο αναλυτικά...
To 17% των αντρών που πήραν μέρος στην έρευνα λέει ναι στο brazilian (πάνω αριστερά στη φωτό), ένα 15% ψήφισε το σχήμα καρδιάς (κέντρο κάτω), ενώ μόλις το 12% είπε ναι στο στιλ Χόλιγουντ (κάτω δεξιά), καθώς η πλειονότητα των ερωτηθέντων θέλουν έστω κάποια ίχνη τρίχας εκεί κάτω (κέντρο και δεξιά επάνω).
To στιλ που δεν τους άρεσε καθόλου ήταν το "G", δηλαδή την περιοχή "κουρεμένη" σε ένα μικρό τετράγωνο σχήμα (κάτω αριστερά) κάτι που οι περισσότεροι βρίσκουν μέχρι και αποκρουστικό, οπότε άστο καλύτερα.
Με άλλα λόγια, "περιποιημένο αλλά φυσικό" δείχνουν να φωνάζουν όλοι οι άντρες. Όμως, τι σημαίνει αυτό ακριβώς;
Το σύνδρομο της πορνοστάρ:
για χρόνια ολόκληρα μπορεί κι εσύ να νόμιζες πως τα αρσενικά πάθαιναν ταραχή με τις σεξοβόμβες που φαίνεται να περνούν πολύ ώρα στην μπανιέρα τους καλλωπίζοντας την ευαίσθητη περιοχή τους. Μάλιστα τα 2/3 των γυναικών εξομολογήθηκαν πως ο καλλωπισμός του μπικίνι είναι κάτι που κάνουν για να ευχαριστήσουν το άλλο τους μισό. Όμως, τα δεδομένα αλλάζουν και πλέον δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αν δεν πρόλαβες να περιποιηθείς το πιο σέξι σημείο του κορμιού σου. Δες στην επόμενη σελίδα πώς μας θέλουν συγκεκριμένα...
Φυσικά, φυσικά γίναν όλα φυσικά: 
αν και παλιότερα θα έδινες μια περιουσία για να πετύχεις το τέλειο σχήμα που θα ενθουσίαζε τον καλό σου, το συμπέρασμα της έρευνας έδειξε πως οι άντρες προτιμούν τη φυσική ομορφιά και εκεί κάτω, άρα μπορείς να χαλαρώσεις λίγο!
Παρότι η πλειοψηφία των γυναικών πιστεύει πως οι άντρες προτιμούν να μην έχεις τρίχα ούτε για δείγμα στα απόκρυφα σου, σχεδόν οι μισοί (το 43%) δήλωσαν φαν του περιποιημένου φυσικού λουκ, ήτοι: καθαρή μόνο την περιφέρεια του μπικίνι στα πλαϊνά και πάνω και απλά "κουρεμένες" τις τριχούλες στο κέντρο, αφού μπορεί να μιλούν για φυσικότητα αλλά το στιλ "δάσος" δεν είναι και το καλύτερο τους.
Ελένη Αναστασάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια