Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Kanamara Matsuri (かなまら祭り

Kanamara Matsuri (かなまら祭り
The Shinto Kanamara Matsuri (かなまら祭り, "Festival of the Steel Phallus") Kanamara Matsuri かなまら祭りκινητή εορτή που γιορτάζει η Ιαπωνία την ημέρα του φαλλού.
Οι Ιάπωνες είναι ένας λαός που είναι πολύ εξοικειωμένος με τα γεννητικά όργανα, όπως ήταν και οι Αρχαίοι Ελληνες. Ακόμα και σήμερα στην Ιαπωνία γίνονται γιορτές για το πέος και το αιδοίο οι οποίες έχουν μια δόση χιούμορ και συγκεντρώνουν εκατοντάδες τουρίστες.
かなまら祭り
Στο Φεστιβάλ του Σιδερένιου Φαλλού, το Kanamara Matsuri, το οποίο διοργανώνεται κάθε Άνοιξη στο Kawasaki, γίνεται μια μεγάλη παρέλαση με τρεις τεράστιους φαλλούς ενώ στους δρόμους πολλοί μικροπωλητές πουλάνε γλειφιτζούρια και άλλα μικροπράγματα σε σχήμα πέους.
Η γιορτή αυτή πιθανότατα ξεκίνησε από τις πόρνες οι οποίες προσεύχονταν στο πέος για προστασία από τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και λέγεται επίσης ότι η λατρεία του πέους προσέφερε θεϊκή προστασία στο να πάνε καλά οι δουλειές, στην εύκολη γέννα και στην αρμονική ζωή των ζευγαριών.
かなまら祭り
Μην νομίζεται όμως ότι αυτό το φεστιβάλ γίνεται για την πλάκα. Στην πόλη υπάρχει ναός αφιερωμένος στο πέος και η γιορτή έχει ολόκληρο τελετουργικό.
Δείτε στην συνέχεια πως τη γιορτάζουν ....
かなまら祭り
かなまら祭り
かなまら祭り
κι άλλες φωτογραφίες ΕΔΩ
かなまら祭り
かなまら祭り
かなまら祭り
かなまら祭り
かなまら祭り
かなまら祭り

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια