Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δίας - Ουρανός, αστρονομικά φαινόμενα Μαΐου - Ιουνίου

Jupiter - Uranus, astronomical phenomena May - June
Aπο τις 18 Απριλίου, βρισκόμαστε στις τελευταίες ώρες της αντίστροφης μέτρησης, για την πιο σημαντική ευθυγράμμιση του 2024, τη σύνοδο του Δία και του Ουρανού, στις 21 Απριλίου. 
Oι ενέργειες θα μετατοπιστούν, τις επόμενες ώρες, και νέες παρορμήσεις θα ενεργοποιηθούν, καθώς η φύση δυνητικά θα αλλάξει το ρυθμό της. 
Αυτός θα είναι ο νέος σπόρος, για νέες ιδέες και ένα νέο κόσμο. 
Στις 8 Απριλίου 2024, η συχνότητα παγκοσμίως άλλαξε, όχι μόνο από αστρολογικής άποψης αλλά αστρονομικά, μιλώντας, από την ημέρα της ηλιακής έκλειψης. Η σύνοδος σε αυτό το ζώδιo, από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και ύστερα, άλλαξε την ιστορία και αυτή τη φορά θα αφήσει ξανά το αποτύπωμα της, για τα επόμενα 2 χρόνια. Θεωρώ, την σύνοδο, ένα πέρασμα, μια γέφυρα προόδου για την ανθρωπότητα. Αυτός ο κύκλος βιώνεται σε συλλογικό επίπεδο ως μια έκρηξη τεχνολογικής προόδου και ευφορίας σχετικά με την αλλαγή και την εξέλιξη.
Δίας - Ουρανός
Αυτή η επιρροή φέρνει επίσης επαναστατικές αλλαγές στο οργανωμένο εκπαιδευτικό σύστημα, εξεγέρσεις, μεταρρυθμίσεις στην δικαιοσύνη, για παράδειγμα, ιδέες της Νέας Εποχής και ριζικές νέες εξελίξεις όσο αφορά το διάστημα. 

Η σύνοδος πρώτα, θα δημιουργήσει μια τεράστια κρίση που θα χειροτερέψει, πριν γίνει η ανατροπή και μετά θα γυρίσει η παλίρροια. 
Θα υπάρξει κλιμάκωση και κορύφωση, αφού ο Ουρανός θα φουσκώσει/διεγείρει τον Δια, και μετά θα γίνει η ανατροπή. Και αυτό διότι ο άνθρωπος πρέπει να συνειδητοποιήσει, ότι πρέπει να ανατρέψει την δική του αλήθεια, πρώτα και να βρει την δική του εσωτερική πυξίδα. Είναι μια μεγάλη κλήση της
συνόδου, για μαζική αλλαγή και ανατροπή, σε μια νέα διάσταση.

Η σύνοδος είναι το highpoint του 2024,που συγχρονίζεται απόλυτα με το πέρασμα του κομήτη, ενώ ταυτόχρονα, με την ιστορική Διακήρυξη ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, ως σημείο εκκίνησης. Αφού η σύνοδος,  στις 17/4/2024, συγχρονίστηκε, καταπληκτικά, με την ανακάλυψη τριών νέων συμπαντικών κόσμων, στην συνέχεια, θα σπάσει τα τείχη του Κρόνου, μαζί με τη σύνοδο Κρόνου/Ποσειδώνα, όπου όλοι μαζί θα συμπάσχουμε, κάτω από το, ομοιογενές συναίσθημα, του πόνου, που θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Ταυτόχρονα, η σύνοδος έχει και τα καλά της, γιατί, για το αόρατο και το κρυμμένο, γίνεται ορατό στον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, η σύνοδος θα μεγαλώσει σταδιακά το συναίσθημα της ειρήνης, χαράς και αγάπης παγκοσμίως.

Ο Μάϊος θα παίξει σημαντικό ρόλο, στις ευθυγραμμίσεις Ουρανού/Δια, καθώς θα φιλοξενήσει την Αφροδίτη, ενώ θα δούμε την σύνοδο μέχρι τον Ιούνιο να μετασχηματίζεται, με τον Δια, να περνά στους Δίδυμους. Τέλος, πολύ σημαντικό, ο  Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα αλλάζει κατεύθυνση, μέσα από τον πρώτο του, απόλυτο τριγωνισμό, δίνοντας το πρώτο του σημάδι, για αδελφοσύνη, απελευθέρωση και ένωση, σε έναν νέο κόσμο, όπου δεν θα υπάρχει χώρος για ιεραρχίες, περνώντας σε μια εσωτερική περίοδο, ανάδρομος, ενώ έχουμε το φαινόμενο απόκρυψης του Κρόνου, Ποσειδώνα και
Άρη. Ένα νέο είδος ενέργειας γεννιέται, που έχει κλειδωθεί στο σύμπαν.

«Ο θεός δεν παίζει ζάρια με το σύμπαν». του σύμπαντος, που έδινε η αποδοχή της αρχής της αβεβαιότητας του Heisnenberg. Το συμπέρασμα της αρχής αυτής είναι ότι το σύμπαν είναι απροσδιόριστο ακόμα και στα πιο βασικά του επίπεδα.

Ένα πραγματικά σπάνιο φαινόμενο, με τον Άρη να ενεργοποιείται στον Κριό από την έκλειψη Ηλίου, τον Μάιο.  
Περιμένω τον Μάιο, να έχει μεγαλύτερες ηλιακές εκλάμψεις, δίνοντας πολύ μεγάλους σεισμούς και γεωφυσικές ανατροπές, φαινόμενα, σε μεγάλο βαθμό όπως καθώς περισσότερη δυσλειτουργία και διακοπές, ενέργειας, που θα αλλάξει τον πλανήτη Γη, για τους επομένους 2-3 μήνες. 
Σίγουρα, η σύνοδος Δια/Ουρανού , είναι αυτή που θα δώσει τον ρυθμό και τον τόνο, για γίνουν
πράγματα που θα σηματοδοτήσουν την νέα εποχή, γκρεμίζοντας το τεχνητό.
astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια