Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους PersonalTrainer

#PersonalTrainerAwarenessDay
Η Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Προσωπικούς Εκπαιδευτές ξεκινά τη χρονιά στις 2 Ιανουαρίου με μια ημέρα εκτίμησης των επαγγελματιών που μας βοηθούν να διατηρήσουμε τις αποφάσεις μας, ένα βήμα τη φορά.

Με τη φόρμα ως μία από τις μεγαλύτερες λύσεις κάθε νέο έτος, οι personal trainers γνωρίζουν ότι θα έχουν μεγάλη ζήτηση. Η δουλειά τους δεν είναι μόνο να μας παρακινούν αλλά και να φροντίζουν να μάθουμε πώς να δουλεύουμε το σώμα μας με ασφάλεια. Τραυματισμοί λόγω κακής χρήσης εξοπλισμού ή μη σωστής προθέρμανσης των μυών μας μας εμποδίζουν να κρατήσουμε τις αποφάσεις μας εξίσου με την έλλειψη κινήτρων.

Οι personal trainers παίζουν κρίσιμο ρόλο στο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους για την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση.

Οι personal trainers σχεδιάζουν προσαρμοσμένα προγράμματα για τους πελάτες τους. Το σχέδιο θα πρέπει να ταιριάζει με την τρέχουσα φυσική κατάσταση και τους στόχους τους. Θα διδάξουν σωστές τεχνικές με τον εξοπλισμό και τα διαθέσιμα εργαλεία. Επιπλέον, οι personal trainers ενθαρρύνουν, παρακινούν και σας βοηθούν να σας λογοδοτήσουν για τη φυσική σας κατάσταση. Σας βοηθούν να μάθετε πώς να παρακολουθείτε τους στόχους σας και σας καθοδηγούν στο επόμενο βήμα της φυσικής σας κατάστασης. Σε όλη τη διαδρομή, θα σας προκαλέσουν και θα φροντίσουν να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σωστή φόρμα για την πρόληψη τραυματισμών, ενώ παράλληλα στοχεύετε στην καλύτερη υγεία σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια