Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος 1964-2024 τραγουδιστής

Ο Χάρης Κωστόπουλος (Αριδαία, 16 Μαρτίου 1964 - Πειραιάς, 20 Ιανουαρίου 2024) ήταν Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης.

Βιογραφία
Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964 με καταγωγή από την Δωροθέα της Πέλλας. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική και παίζει πιάνο και τραγουδά.
Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους τον Χρήστο και τον Ραφαήλ.
Απεβίωσε από καρκίνο στις 20 Ιανουαρίου 2024. 
Καριέρα
Ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας, όπως η Έδεσσα και η Βέροια, και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.
Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως : Βασίλη Καρρά,[3] Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.
Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως σε Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές επιτυχίες του είναι τα : «Με ξεχνάς», «Είσαι μια θεά», «Τι αμαρτίες έχω κάνει», «Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα», «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», «Πουλάω τρέλα» και «Πρώτο Θέμα».

Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια