Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΙΧΘΥΕΣ 2024

Το 2024 θα σας φέρει μια καλή επαγγελματική φήμη, θα εξασφαλίσει μια εξαιρετική εξίσωση με τον/την σύντροφο/σύζυγο και τα αδέρφια σας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποιες δύσκολες οικονομικές φάσεις, αλλά θα σας κάνει να υιοθετήσετε μια πειθαρχημένη προσέγγιση στα έξοδα.

Ωροσκόπιο 
Το 2024 θα έρθει με άνθηση – θα μπορείτε να πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις, να επενδύσετε και να εξοικονομήσετε χρήματα και να είστε ικανοποιημένοι με την οικογενειακή ζωή και τις σχέσεις σας. Όλα αυτά θα τα καταφέρετε το πρώτο τρίμηνο του 2024 μάλιστα, με την υποστήριξη του Δία, ενώ το θάρρος και οι αντοχές σας θα λάβουν ώθηση υπό την επιρροή του Άρη και του Κρόνου. Αλλά θα πρέπει να κρατήσετε τον θυμό σας υπό έλεγχο. 
Το 2024 θα σας φέρει καλή επαγγελματική φήμη, μεγάλη ισορροπία με τον/την σύντροφο/σύζυγο – αν και μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση μέχρι τα μέσα του έτους. Μπορεί να υπάρξει κάποια απώλεια ανέσεων και αύξηση των εξόδων το δεύτερο εξάμηνο του 2024, αλλά σε πιο έξυπνο σημείο, αυτό θα σας διδάξει να υιοθετήσετε μια πειθαρχημένη προσέγγιση όσον αφορά τα έξοδα και τα οικονομικά.

Καριέρα 
Το 2024 θα σας φέρει νέες ευκαιρίες μαζί με επιτυχία και νέα ταυτότητα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με επιτυχία μια νέα επιχείρηση. Η συμφωνία ή το έργο που σκεφτόσασταν πέρυσι μπορεί να σας έρθει τώρα. Οι συνεργασίες θα έχουν επιτυχία. Εάν είστε σε μια δουλειά και αναζητάτε μια αλλαγή, οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν. Μπορείτε επίσης να λάβετε προαγωγή στον τρέχοντα χώρο εργασίας σας φέτος. 
Αλλά ο Δίας μπορεί να φέρει προκλήσεις από το δεύτερο τρίμηνο του έτους με τη μορφή μακρινών ταξιδιών που σχετίζονται με την εργασία, αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο – κάτι που, από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετικό εάν αναζητάτε μια αλλαγή στην επαγγελματική σας ζωή. 
Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στα αποτελέσματα μετά το πρώτο τρίμηνο του έτους και ένα αίσθημα περιορισμένης πρόσβασης σε πόρους για επαγγελματική ανάπτυξη υπό την επιρροή του Κρόνου, αλλά θα υπάρξουν και αρκετές ευκαιρίες από το εξωτερικό ή ταξίδια στο εξωτερικό. Εάν εργάζεστε σε πολυεθνική ή διεθνή εταιρεία ή σε ξένο/διεθνές οργανισμό, θα απολαύσετε ιδιαίτερα προσωπικά κέρδη.
Το 2024 δεν είναι περίοδος για να πάρετε επαγγελματικά ρίσκα, ειδικά από το δεύτερο τρίμηνο και μετά. Ωστόσο, η χρονιά θα σας καθιερώσει σε καλή θέση στην αγορά.

Καριέρα 
Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα σας δει να ενεργείτε με σύνεση ενώ παίρνετε αποφάσεις σχετικά με την τρέχουσα σχέση σας ή, εάν είστε ελεύθεροι, ενώ κάνετε μια επιλογή – υπό την επιρροή του Δία. Αλλά, γενικά, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οι θέσεις της Σελήνης θα σας κάνουν ιδιοσυγκρασιακούς και ευαίσθητους απέναντι στην ερωτική σας ζωή, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποιες περιττές ανησυχίες. 
Η Σελήνη μπορεί επίσης να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις και παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή, γι' αυτό θα σας βοηθήσει αν υιοθετήσετε μια πιο πρακτική προσέγγιση απέναντι σε αυτούς με τους οποίους συνδέεστε συναισθηματικά ή αν δημιουργείτε νέες σχέσεις.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας αρκετά ευνοϊκός μήνας για εσάς όσον αφορά την αγάπη με την υποστήριξη της Αφροδίτης και του Ερμή – όπως προτείνουν οι προβλέψεις αγάπης των Ιχθύων για το 2024. θα μπορείτε να εκφράζεστε καλά και να διαχειρίζεστε καλύτερα τις καθυστερήσεις και τις προκλήσεις σε θέματα. Μάλιστα, είναι και η καλύτερη στιγμή για να κάνετε πρόταση γάμου σε κάποιον για δέσμευση αγάπης ή γάμου.

Προς το τέλος του έτους, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί, καθώς ο Κρόνος, ο Δίας και ο Άρης μπορούν να παίξουν τον ταραχοποιό στην ερωτική σας ζωή ασκώντας πίεση από την οικογένεια και την κοινότητα. Αλλά αυτή είναι μια μεταβατική φάση που σύντομα θα περάσει.

Ωροσκόπιο Γάμου Ιχθύων 2024
Γενικότερα, το 2024 θα φέρει αλλαγές στη συζυγική σας ζωή, καλώς ή κακώς. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για ψευδαίσθηση, εναλλαγές της διάθεσης, συγκρούσεις και αποστασιοποίηση – που θα προκαλέσουν διαταραχές στη συζυγική σας ζωή. Θα έχετε την τάση να αγνοείτε τις ανάγκες και τη συναισθηματική ευημερία του συντρόφου σας, όπως υποδεικνύεται από τις προβλέψεις γάμου των Ιχθύων το 2024 υπό την επίδραση του Κρόνου, του Ράου, του Κέτου και του Ερμή, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

Εάν είστε ελεύθεροι, αυτοί οι πλανήτες μπορεί επίσης να σας κάνουν να επιλέξετε τον λάθος σύντροφο λόγω βιαστικών αποφάσεων και θα καταλήξουν να μετανιώσετε για την επιλογή σας, κάτι που θα δυσκολέψει τη δέσμευση.

Το να έχετε επίγνωση της ευημερίας και των αναγκών του συντρόφου σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Άλλωστε, είναι καλύτερο να λάβετε αποφάσεις που σχετίζονται με τον γάμο σας το πρώτο τρίμηνο του 2024 και γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, όταν ο Ερμής εξυψώνεται στην Παρθένο.

Ωροσκόπιο 2024 Ιχθύς Χρήματα & Οικονομικά
Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα εξασφαλίσει αύξηση του εισοδήματος και των αποταμιεύσεων, καθώς και συνέπεια στην επαγγελματική σας ζωή, όπου θα μπορέσετε να χτίσετε σταθερά οικονομικά, υπό την αιγίδα του Δία.

Θα επενδύσετε σε ένα καλύτερο μέρος φέτος, κάτι που θα τονώσει την οικονομική σας κατάσταση. Θα επωφεληθείτε από την επένδυση σε γη, όπως υποδεικνύεται από το χρηματοοικονομικό ωροσκόπιο των Ιχθύων 2024, και επίσης θα επωφεληθείτε από την προγονική ιδιοκτησία. Θα λάβετε οικονομική υποστήριξη από τους γονείς σας. Μπορεί επίσης να υπάρχουν κέρδη από τα μεγαλύτερα αδέρφια και τις διασυνδέσεις στο εξωτερικό. Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε στην αγορά μετοχών, θα ήταν συνετό να προχωρήσετε με τις συμβουλές των ειδικών.

Ιδιαίτερα θα βιώσετε μια σταθερή οικονομική κατάσταση μέχρι τον Απρίλιο, όπως δείχνει το οικονομικό ωροσκόπιο των Ιχθύων 2024, με έναν εξυψωμένο Άρη και ευνοϊκή θέση του Δία. Αυτή η περίοδος θα είναι ευεργετική και για επενδύσεις. Θα πάρετε έξυπνες οικονομικές αποφάσεις και καλές απολαβές.

Αλλά θα είστε λιγότερο τυχεροί με τις οικονομικές επενδύσεις στη δεύτερη φάση του έτους, παρά τις ελκυστικές προσφορές, όπως υποδεικνύεται από τις προβλέψεις των οικονομικών Ιχθύων για το 2024. Ο Δίας μπορεί να εξαντλήσει τις αποταμιεύσεις σας μέσω επενδύσεων. Ο Κρόνος μπορεί να σας κάνει να αφιερώσετε περισσότερα οικονομικά στα εγχειρήματά σας, κάτι που μπορεί να διαταράξει την οικονομική σας σταθερότητα. Μπορεί να υπάρξουν οικονομικές προκλήσεις και σε σχέση με τις εταιρικές σχέσεις.

Συνολικά, όπως προτείνουν οι προβλέψεις για τα χρήματα του 2024, θα είναι ωφέλιμο αν λάβετε οικονομικές αποφάσεις πριν από τον Μάιο του 2024.

Ωροσκόπιο 2024 Ιχθύς Υγεία, Οικογένεια & Παιδιά
Οι οικογενειακές σχέσεις θα είναι εξαιρετικές το πρώτο τρίμηνο του 2024. Θα δεθείτε καλά με τα αδέρφια σας, θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό με τον σύντροφο/σύζυγό σας, θα πάτε προσκύνημα με την οικογένειά σας, θα περάσετε μια χαρούμενη περίοδο με τα παιδιά σας και θα ξεκινήσετε κάποια νέα δουλειά με σύντροφος/σύζυγος – η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε θα ήταν τα μέσα του έτους.

Μπορεί επίσης να υπάρξει μια προσθήκη στην οικογένειά σας από τη γέννηση ή τον γάμο γύρω στον Φεβρουάριο-Μάρτιο, όπως υποδεικνύεται από το οικογενειακό ωροσκόπιο Ιχθύων 2024.

Αλλά η δεύτερη φάση του έτους μπορεί να δει κάποιες αναταραχές στην οικογένεια, καθώς ο Δίας θα σας κάνει να διστάζετε να επικοινωνήσετε με άλλους για θέματα που σας απασχολούν με την πρόθεση να τα επιλύσετε. Σε αυτή τη φάση, οι προβλέψεις της οικογένειας των Ιχθύων για το 2024 υποδηλώνουν επίσης ότι ο Rahu και ο Ketu μπορούν να σας κάνουν να παραμελήσετε τον σύντροφό σας, κάτι που θα κάνει την ατμόσφαιρα στο σπίτι λιγότερο εγκάρδια και υποστηρικτική. Αυτό, φυσικά, θα επηρεάσει και την ευτυχία σας.

Το 2024 θα είναι καλύτερο για εσάς από άποψη υγείας. Αλλά ο Ραχού μπορεί να προκαλέσει κάποιο άγχος λόγω σύγχυσης σχετικά με σημαντικά θέματα, όπως υποδεικνύεται από το ωροσκόπιο υγείας των Ιχθύων 2024. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει το ανοσοποιητικό σας. Ο Δίας μπορεί να δημιουργήσει κακές διατροφικές συνήθειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα με την πέψη και το βάρος. και ο πλανήτης μπορεί επίσης να σας κάνει να κάνετε κάποια σύντομα ταξίδια που μπορεί να προκαλέσουν άγχος και κούραση. Ο Κρόνος μπορεί να επιδεινώσει προβλήματα υγείας λόγω της αμέλειάς σας και των συχνών συγκεντρώσεων. ως εκ τούτου, μείνετε προσεκτικοί για την υγεία σας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια