Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2024

Το 2024 θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να επιτύχετε ανάπτυξη και επιτυχία, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Θα υπάρχει φόρτος εργασίας, αλλά θα σας βοηθήσει μόνο να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας.
Ωροσκόπιο 
Το 2024 θα σας φέρει μεγάλη ανακούφιση καθώς ο Κρόνος (περίοδος 7,5 ετών του Κρόνου ) μπαίνει στη δεύτερη φάση του. Θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε ημιτελείς εργασίες και ό,τι εκκρεμούσε στις σχέσεις σας. Η χρονιά θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να επιτύχετε ανάπτυξη και επιτυχία – τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή – καθώς η ισχυρή επιρροή του Δία και του Κρόνου θα επηρεάσει θετικά τη λήψη αποφάσεων, την καριέρα και τις σχέσεις σας. Θα υπάρχει φόρτος εργασίας, αλλά θα σας βοηθήσει μόνο να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. 
Θα βιώσετε ωριμότητα στις σχέσεις σας, καθώς ο Δίας και η Αφροδίτη υποστηρίζουν το ωροσκόπιό σας για το 2024. και θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία και μια πειθαρχημένη καθημερινή ρουτίνα. Το 2024 θα φέρει επίσης πολλές ευλογίες από πρεσβύτερους και μέντορες, όπως φαίνεται από την έντονη παρουσία του Δία στο ωροσκόπιό σας. Αν παλεύατε με οποιαδήποτε δικαστική υπόθεση, θα βγείτε από αυτήν τώρα.

Καριέρα
Κατά τη διάρκεια του πρώτου και του δεύτερου τριμήνου του έτους, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ανώτερες αρχές, κάτι που θα ενισχύσει τις δεξιότητες και την προοπτική σας για να αποδώσετε καλύτερα επαγγελματικά. Η υποστήριξη από ηλικιωμένους και τα ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία θα σας ανοίξουν νέες πόρτες επιτυχίας, όπως προτείνουν οι προβλέψεις σταδιοδρομίας του 2024. Μπορεί να έχετε ευκαιρίες ακόμη και στην πολιτική. 
Θα υπάρχει φόρτος εργασίας, ανάγκη για υπομονή και επίμονες προσπάθειες μαζί με έρευνα για να εκτελέσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας προς τη σωστή κατεύθυνση, λόγω της κίνησης του Κρόνου. Στην πραγματικότητα, το τρίτο τρίμηνο του έτους μπορεί επίσης να δημιουργήσει έλλειψη πόρων και υποστήριξης από τους συναδέλφους καθώς ο Κρόνος είναι ανάδρομος, αλλά αυτή η περίοδος θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να φέρετε νέες ευκαιρίες μακριά από το σημερινό σας μέρος. 
Να είστε προσεκτικοί το τελευταίο τρίμηνο του 2024 καθώς οι επιθετικές απαντήσεις, που υποκινούνται από τη θέση του ωροσκοπίου σας για το 2024, μπορούν να προκαλέσουν προκλήσεις στο χώρο εργασίας. Επίσης, συναισθηματικές αποφάσεις θα σας παρασύρουν σε λάθος δρόμο. Εξάλλου, τα περιττά ταξίδια και τα εμπόδια στην εκτέλεση των σχεδίων μπορεί να προκαλέσουν άγχος το τελευταίο τρίμηνο του 2024, όπως φαίνεται από την ανάδρομη κίνηση του Δία και του Άρη. Είναι η έρευνα και η ενδοσκόπηση που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις στο χώρο εργασίας.
Συνολικά, δεν θα υπάρξει έλλειψη εργασιών και έργων φέτος. Οι επαφές σας θα επεκταθούν και θα πετύχετε νέες συμφωνίες λόγω των ικανοτήτων σας. Εάν απασχοληθείτε, η χρονιά θα απαιτήσει πολλή σκληρή δουλειά, αλλά θα σας φέρει και ευκαιρίες εργασίας από επιθυμητές θέσεις. Προς το τέλος του χρόνου, θα λάβετε εκτίμηση από τα αφεντικά σας και μπορεί να υπάρξει και προαγωγή.

Αισθηματικά
Το 2024 θα προαναγγέλλει μια μεγάλη περίοδο για την ερωτική σας ζωή, ειδικά κατά το πρώτο εξάμηνο. Θα είστε σε θέση να κάνετε τη σχέση σας πιο δυνατή και ακόμη και να τη μετατρέψετε σε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση όπως ο γάμος με την ευοίωνη κίνηση του Δία. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα βρεις καλό ταίρι αυτή την περίοδο. Αλλά να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας, καθώς η επιθετικότητα και μια απαιτητική στάση, υπό την επίδραση ενός ανάδρομου Ερμή, μπορεί να ανατρέψουν τα πράγματα. 
Το τρίτο τρίμηνο του έτους μπορεί να προκαλέσει εμπόδια όπως δυσκολία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας, που προκαλούνται από την έλλειψη εμπιστοσύνης για τη σχέση και την ανασφάλεια για τη δέσμευση, υπό την επίδραση του Κρόνου. Ο Απρίλιος, ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος μπορεί να είναι επίσης δύσκολοι για την αγάπη λόγω του κενού επικοινωνίας, του φόρτου εργασίας ή της παρέμβασης τρίτων. 
Μπορεί να αντιμετωπίσετε χωρισμό κατά τη διάρκεια Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Μπορεί να υπάρχει κάποια ασυνήθιστη επιθυμία ή ανάγκη που δεν θα εκτιμηθεί από τον/την σύντροφό σας. και μπορεί επίσης να είναι μια φάση μυστικών υποθέσεων υπό την επιρροή της Αφροδίτης.

Γάμος
Θα αποκτήσετε περισσότερη ωριμότητα στη συζυγική σας ζωή και θα φροντίσετε να στέκεστε στο πλευρό του/της συζύγου σας υπό όλες τις συνθήκες. Ο Δίας και ο Κρόνος θα διευκολύνουν μια θετική σχέση με το/τη σύζυγό σας και, γενικά, μια καλή στιγμή με την οικογένειά σας. 
Ο/Η σύζυγός σας θα σας παρέχει υποστήριξη και καθοδήγηση, ειδικά τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2024, υπό την επιρροή του Δία. Ίσως ακόμη και να κάνετε ένα ταξίδι μαζί που θα ενισχύσει τον δεσμό σας. 
Τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο δύσκολα τα δύο τελευταία τρίμηνα, καθώς θα αναγκαστείτε να αναλάβετε κάποιες ευθύνες για λογαριασμό του/της συζύγου σας. Μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι και να μην έχετε ποιοτικό χρόνο για τον εαυτό σας. 
Σε αυτήν την περίοδο, μπορεί να υπάρχει ακόμη και έλλειψη επιθυμίας και οικειότητας, αποστασιοποίηση και έλλειψη έκφρασης για να αρθρώσετε την αγάπη ο ένας προς τον άλλον υπό την επιρροή του Κρόνου. Μπορεί επίσης να υπάρξουν προκλήσεις και άγχος λόγω υπερβολικών προσδοκιών, θυμού και ξαφνικών συγκρούσεων απόψεων.

Οικονομικά
Το 2024 θα σας φέρει καλές πηγές εισοδήματος και αύξησης, κέρδη από περιουσία και κληρονομιά. Η επένδυση σε γη θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα και θα επωφεληθείτε κατά κάποιο τρόπο από ακίνητα ή όχημα.
Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις σε σχέση με την αναμενόμενη εξοικονόμηση πόρων, καθώς μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα λόγω οικογενειακής ευθύνης, υγείας, αλλαγής τόπου και ταξιδιού λόγω εργασίας. Το πρώτο εξάμηνο ειδικά του έτους θα είναι γεμάτο έξοδα. 
Αλλά συνολικά, θα συλλέξετε οικονομικά κέρδη από πρεσβύτερους, φίλους, συνάλλαγμα και επενδύσεις στο χρηματιστήριο. Μπορεί ακόμη και να υπάρξουν κέρδη μακριά από την παρούσα θέση σας. Μπορείτε να αγοράσετε ένα όχημα, το οποίο θα κάνει τη ζωή σας πιο άνετη.

Υγεία, Οικογένεια & Παιδιά 
Θα υπάρχει ευτυχία στην οικογενειακή ζωή και υποστήριξη από τον/την σύζυγο και τα παιδιά σας.. Θα υπάρχουν αφορμές για μικρές συγκεντρώσεις και γιορτές στο σπίτι. Αλλά με τους γονείς και τα πεθερικά, θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή και να διατηρήσετε μια θετική προσέγγιση.
Επιπλέον, το δεύτερο εξάμηνο του έτους, η υγεία των γονιών θα απαιτήσει την προσοχή σας και μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές συγκρούσεις απόψεων με μεγαλύτερους στην οικογένεια που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Αλλά νέοι φίλοι θα μπουν στη ζωή σας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες προσθήκης στην οικογένεια, με την ευοίωνη υποστήριξη του Δία. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια στη λήψη οικονομικών κερδών ή κληρονομιάς από την οικογένεια. 
Όσον αφορά την υγεία, ο Κρόνος μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις όπου η άγνοια στη διατροφή και την υγιεινή μπορεί να προκαλέσει ορισμένα προβλήματα. Τον Απρίλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο, ιδιαίτερα, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα δέρματος ή δοντιών. Οι αρνητικές σκέψεις ή οι περιττές σκέψεις μπορούν επίσης να προκαλέσουν άγχος.

https://www.planettarot.gr/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια