Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Constantin von und zu Liechtenstein 1972-2023

Prinz Constantin Ferdinand Maria von und zu Liechtenstein, Graf zu Rietberg, (* 15. März 1972 in St. Gallen; † 5. Dezember 2023 )
Κωνσταντίνος  πρίγκιπας του Λιχτενστάιν
Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λιχτενστάιν πέθανε «απροσδόκητα» σε ηλικία 51 ετών, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου.

Ήταν ο μικρότερος γιος του κυρίαρχου πρίγκιπα του Λίχτενσταϊν Ιωάννη Αδάμ Β' του Λίχτενσταϊν.

Έβδομος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, ο Κωνσταντίνος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Μαρία του Λίχτενσταϊν, και τα τρία τους παιδιά. 
Σε αποψινή λιτή ανακοίνωση αναφέρεται: Ο Πριγκιπικός Οίκος ανακοινώνει με λύπη του ότι ο Πρίγκιπας  απεβίωσε απροσδόκητα στις 5 Δεκεμβρίου 2023.
Ποιος ήταν ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λίχτενσταϊν
O πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λίχτενσταϊν, γνωστός επισήμως ως «Κωνσταντίνος του Λίχτενσταϊν, ήταν μέλος του Πριγκιπικού Οίκου της χώρας και επιχειρηματίας. Ήταν ο τρίτος γιος του πρίγκιπα Hans-Adam II και της συζύγου του, κόμισσας Marie Kinsky του Wchinitz και του Tettau.

Ήταν ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου του Λίχτενσταϊν από το 2020 έως το 2023. Επιπλέον, είχε και άλλα καθήκοντα, όπως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Rice Tec AG, μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου της LGT Austria και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής L-GAM.

Η βασιλική οικογένεια του Λίχτενσταϊν είναι η πλουσιότερη βασιλική οικογένεια της Ευρώπης.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/kosmos/lihtenstain-prigkipas-konstantinos-pethane">Πέθανε αιφνιδίως ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λίχτενσταϊν από άγνωστη αιτία -Σε ηλικία μόλις 51 ετών - iefimerida.gr</a></p>

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια