Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2024

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ
Στις 24-25 Μαρτίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη, μια πολύ ισχυρή πανσέληνος, στις 5 Μοίρες του Ζυγού, 5°13, στον 5 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 9:05 π.μ. Θα είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο.
Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου 0 – 10 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) αλλά η για μια πιο έντονη και σημαντική επιρροή από 3-7 μοίρες. 
Είναι η τρίτη έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Κριού/Ζυγού. Κυβερνά η Σελήνη, τον δεκανό αυτό, και προκαλεί άγριες καταιγίδες ή χαλάζι. Ο αέρας διαφθείρεται από τους ανήθικους, προκαλεί λοιμό, σπανιότητα των ειδών, έλλειψη καλαμποκιού. Οι ελλείψεις συνεχίζονται, ο πληθωρισμός, κτλ. εξελίσσονται. 
Είναι σε σύνοδο με την Γη. Τα ξίφη διασταυρώνονται, κάνε ειρήνη ή πόλεμο. Η έκλειψη Σελήνης είναι σε ένα πολύ στενό κουινκαξ με τον Fomalhaut, Deneb Adige. Επίσης, σε ένα πολύ στενό εξάγωνο με τον αστεροειδή Diana78, που συνδέεται με την προστασία και την επιβίωση.
Περιοχές που βλέπουν, τουλάχιστον, ορισμένα μέρη της έκλειψης: Μεγάλο μέρος της Ευρώπης, της Βόρειας / Ανατολικής Ασίας, μεγάλο μέρος της Αυστραλίας, μεγάλο μέρος της Αφρικής, της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, του Ειρηνικού, του Ατλαντικού, της Αρκτικής, της Ανταρκτικής.
Συνολική διάρκεια-4 ώρες και 39 λεπτά

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 8 Απριλίου 2024
Η δεύτερη έκλειψη, είναι Ολική έκλειψη Ηλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου 2024, στις 8:20:37 μμ. μια πολύ ισχυρή Ολική έκλειψη Ηλίου-νέα σελήνη στις 19 μοίρες και 24 λεπτά, 19°22’  του Κριού, επηρεάζοντας τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου στις 14 έως 24 μοίρες των ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως), ακόμα πιο ισχυρή θα είναι σε αυτούς που έχουν σημεία και πλανήτες από 17-21 μοίρες. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιου είδους έκλειψη, διότι είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα, στον 6 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Εν τω μεταξύ στον χάρτη, παρατηρούμε τρεις πολύ ισχυρές συνόδους Άρη/Κρόνου, Δια/Ουρανού/ και Αφροδίτης/Ποσειδώνα.
Έχει τεράστια σημασία, είναι η δεύτερη Αμερικανική έκλειψη, μετα την πρώτη που είδαμε και αναλύσαμε τον Αύγουστο του 2017. Ονομάστηκε και η έκλειψη της Diana, η οποία έκλειψή, καθόρισε τις παγκόσμιες εξελίξεις μέχρι σήμερα. Το γεγονός ότι είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα, είναι μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, γιατί έχει  dispositor τον Άρη, και κυβερνά θέματα 4 οίκου.
Θα είναι σε ένα πολύ στενό κουινκαξ με τον Zuben Escemali. Επίσης, η έκλειψη είναι σε πολύ δύσκολο ημι- εξάγωνο με τον αστεροειδή Siwa 104 που μιλά για θυμό και οργή, αλλά και σε αντίθεση με τον αστεροειδή Urania 130 που είναι, η θεά της αστρονομίας και της αστρολογίας .
Συνήθως απεικονίζεται με μια σφαίρα στο χέρι και προμήνυε το μέλλον παρατηρώντας τη θέση των πλανητών και των αστεριών. Συνδέεται επίσης με τη φιλοσοφία, την καθολική γνώση, τις συμβολικές γλώσσες, την ποίηση, τα μαθηματικά και τη μουσική των σφαιρών.
Όταν την ερμηνεύσουμε σίγουρα έχει να προφητεύσει ένα πολύ δυνατό και δύσκολο μήνυμα, που συνδέεται με τον πόλεμο και τις καταστροφές, τις εξεγέρσεις,  την κατάρρευση, τα δηλητήρια, τα πυρηνικά.
Κυβερνά ο Ήλιος, και αναφέρεται με την ανατροπή, την θλίψη και την φυλάκιση ενός βασιλιά η’ ηγέτη, με κίνδυνο τον θάνατο. Τα δέντρα δυσκολεύονται να καρποφορήσουν και οι άνθρωποι δυσκολεύονται να σπείρουν την γη, για να μεγαλώσουν οι σπόροι. Λοιμός. Είναι μια έκλειψη Ηλίου, που θα δώσει δυνατά χτυπήματα στην ανθρωπότητα, δυστυχώς.
Διάρκεια 04m28s, θα δούμε την επιρροή της από τον 8-12ο μήνα από την ώρα που θα πραγματοποιηθεί στον ουρανό. Η επιρροή της θα είναι 1 χρόνος αλλά σημαντική και καθοριστική.
Το μονοπάτι της ολότητας για αυτή την ολική ηλιακή έκλειψη διασχίζει το Μεξικό, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Ένα μικρό μέρος της Δυτικής Ευρώπης.

ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ 18 Σεπτεμβρίου 2024 
Προχωράμε στις εκλείψεις του δευτέρου εξαμήνου , του 2024.
Η Σελήνη είναι εκτεθειμένη στον 7 οίκο των ανοιχτών εχθρών, μια έκλειψη Σελήνης, δύσκολη αλλά και καταπιεστική, αρκετά «σατανική », για Μερική έκλειψη, θα λέγαμε, ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Θα πραγματοποιηθεί στις 4:34:13 π.μ. Στις 25 μοίρες των Ιχθύων, στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2024. Υπάρχει μια κρίσιμη όψη προς την Αφροδίτη.
Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου στις 21 έως 30 μοίρες των μεταβλητών ζωδίων, πιο συγκεκριμένα από 23-26 μοίρες, (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθείς) και περίπου 0 έως 1 μοίρα των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) πιο σημαντικά.
Ο τρίτος δεκανός του ζωδίου αυτού είναι δύσκολος και σκληρός, γίνονται αναταραχές, υπάρχει στάση και αντίσταση, γίνονται αγριότητες, όμως θα δούμε και την αγριότητα και απανθρωπιά των στρατιωτών αλλά και άλλων δυνάμεων. Θα αποτελέσει μεγάλη απειλή για τους ανθρώπους από τις εξουσίες , θα υπάρξουν ασύστολες επιθέσεις, βιασμοί, ληστείες.
Ο Ποσειδώνας πλέον, θα βρίσκετε στις 28 μοίρες στους Ιχθύες. Ο Κρόνος στις 15 μοίρες, μαρτυρά το δύσκολο μονοπάτι. Γνωρίζαμε τι πρόκειται να δούμε, γνωρίζαμε για τις απειλές.
Κυβερνά ο Άρης, που βρίσκεται στον Καρκίνο.
Δύσκολες όψεις με τον Αρκτούρο και τον Spica. Περιτριγυρίζεται από δύσκολα αστέρια όπως τον Algol, Scheat.
Η έκλειψη σελήνης, σχηματίζει μια πολύ στενή όψη αντίθεσης προς τον αστεροειδή Niobe 71.
Προκύπτουν ταπεινωτικές εμπειρίες, παρέχοντας ενισχυμένη προοπτική ή διδάσκοντας σημαντικά μαθήματα.
Επίσης τον αστεροειδή Toro 1685,που αντιπροσωπεύει την σκληρότητα και αντοχή.
Είναι ο “εκφοβισμός” ή απειλή. Βάναυσες πράξεις ή λόγια· σκληρή σωματική εργασία., δραματικές αποκαλύψεις
Περιοχές που βλέπουν, τουλάχιστον, ορισμένα μέρη της έκλειψης: Ευρώπη, μεγάλο μέρος της Ασίας, Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Αρκτική, Ανταρκτική.
Θα είναι ορατή, από Αθήνα.
Συνολική διάρκεια 3 ώρες, 4 λεπτά

ΔΑΚΤΥΛΙΟΕΙΔΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ 2 Οκτωβρίου 2024
Μια σημαντική Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 10°02’ μοίρες του Ζυγού, μια δυνατή επίσης νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή. Η διάρκεια της θα είναι 07m25s.
Θα επηρεάσει τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου στις 5 έως 15 μοίρες των παρορμητικών ζωδίων, πιο συγκεκριμένα θα είναι ιδιαίτερα δυνατή από 8-12 μοίρες (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως).
Θα μας κάνει εντύπωση ότι στην ουσία η έκλειψη αυτή δεν έχει όψεις, αλλά υπάρχει μια ισχυρή πολικότητα ανάμεσα στους Δεσμούς της Σελήνης, που μπορεί να χαρακτηριστεί εντελώς μοιραία. Είναι η τέταρτη έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Κριού/Ζυγού. Κυβερνά η Σελήνη, τον δεκανό αυτό, και προκαλεί άγριες καταιγίδες ή χαλάζι. Ο αέρας διαφθείρεται από τους ανήθικους, προκαλεί λοιμό, σπανιότητα των ειδών, έλλειψη καλαμποκιού. Οι ελλείψεις συνεχίζονται, ο πληθωρισμός, κτλ. εξελίσσονται. Είναι σε σύνοδο με την Γη. Είναι όπως η πρώτη έκλειψη τον Μάρτιο, του 2024.
Ωστόσο, σε σύνοδο με τον Ερμή μας πάει στην έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στον Οκτώβριο του 2023.
Επίσης, θα είναι σε σύνοδο με τον αστεροειδή Astraea, που η εμφάνιση της είναι ιδιαίτερα έντονη, συμβολίζει τη δίκαιη σκέψη σχετικά με τον κόσμο γενικότερα και τις αδικίες που κρύβονται. Αντιπροσωπεύει επίσης τις έννοιες της δικαιοσύνης, της ηθικής, της ακεραιότητας, και του κράτους δικαίου.
Ο Πλούτωνας έχει επιστρέψει για λίγες και τελικές  ημέρες στις 29 μοίρες του Αιγόκερω.
Είναι επίσης εξίσου σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Ουρανός στον Ταύρο έχει ήδη εισχωρήσει στην περιοχή του Algol, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024.
Ο Ποσειδώνας επίσης πλησιάζει τον Scheat.
Έκλειψη Ηλίου και Ερμής σε σύνοδο με τον Diadem.
Ο Άρης θα παίξει επίσης κυρίαρχο ρόλο.
Περιοχές που βλέπουν, τουλάχιστον, μερική έκλειψη: Νότια στη Βόρεια Αμερική, μεγάλο μέρος της Νότιας Αμερικής, του Ειρηνικού, του Ατλαντικού, της Ανταρκτικής.
https://astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια