Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όλες οι προφητείες για τον 3ο παγκόσμιο παραπέμπουν στη Μέση Ανατολή


Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος θα μπορούσε να καταστρέψει ολόκληρο τον κόσμο, θα ξεκινήσει την καταστροφική του πορεία από τη Μέση Ανατολή, σχεδόν όλοι οι μάντες και οι προβλέψεις μίλησαν για αυτό.

Η πιο διάσημη σύγχρονη πρόβλεψη για αυτό το θέμα είναι οι δηλώσεις του ηγέτη του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι στον αέρα με τον Βλαντιμίρ Σολοβιόφ , σημειώνουν οι συγγραφείς του αριθμολογικού έργου AZ , οι οποίοι συγκέντρωσαν όλες τις προβλέψεις για τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Ο Ζιρινόφσκι εξέφρασε την άποψη ότι οι εκλογές στην Ουκρανία ήταν οι τελευταίες, αφού «μέχρι το 2024 μια τέτοια χώρα απλά δεν θα παραμείνει στον χάρτη». Επιπλέον, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή θα φουντώσει τόσο πολύ που όλοι θα ξεχάσουν εντελώς ότι η Ουκρανία υπήρχε κάποτε. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα οδεύουν προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και πρέπει να καταλάβουμε ξεκάθαρα ότι το Ιράν δεν είναι Βιετνάμ, ούτε Κορέα, ούτε Κοσσυφοπέδιο.
Ας θυμηθούμε ότι ο αείμνηστος Ζιρινόφσκι «προέβλεψε» μέσα σε μια μέρα την έναρξη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, τη μοίρα της Ουκρανίας, τα γεγονότα στις ΗΠΑ και (μέχρι στιγμής) δεν έγινε ποτέ λάθος.

Η Ισραηλινή διορατική Inna Mishina τον Μάρτιο του 2023 μίλησε για φωτιά στη Μέση Ανατολή και προέβλεψε επίσης τη συμμετοχή της Τουρκίας στη σύγκρουση.
Δήλωσε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ακολουθήσουν το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, η Ρωσία θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τους πάντες και για την Παλαιστίνη «όλοι οι μουσουλμάνοι θα σηκωθούν και θα πολεμήσουν μέχρι το τέλος». οι απώλειες θα είναι τεράστιες και το Ισραήλ θα χάσει γη.

Ακόμη νωρίτερα, τον Αύγουστο του 1871, ένας από τους ηγέτες των Αμερικανών Ελευθεροτέκτονων, ο Άλμπερτ Πάικ, προέβλεψε την «ανατροπή του Ρώσου Τσάρου», τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στη Μέση Ανατολή «λόγω της σύγκρουσης μεταξύ Άραβες και Εβραίοι».

Η Βρετανίδα μάντης Joanna Southcott υποστήριξε το 1815 ότι αν ξεσπάσει πόλεμος σε αυτήν την περιοχή, «να ξέρετε ότι το τέλος είναι κοντά, η Γη θα καεί από τη φωτιά από εκεί». Και, φυσικά, ο παγκοσμίου φήμης μάντης Vanga δεν μπορούσε να το αγνοήσει και κατονόμασε ξεκάθαρα την αιτία του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου – τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Ένα από τα τετράστιχα του Michel Nostradamus μίλησε για τον πόλεμο «όλων των παιδιών του Θεού» με τον ισλαμικό κόσμο. «Οι άνθρωποι του Ήλιου (όχι οι μουσουλμάνοι) σίγουρα δεν θα περάσουν τη θάλασσα, οι άνθρωποι της Αφροδίτης (ο λαός του Ισλάμ) θα κατακτήσουν όλη την Αφρική. Αλλά το βασίλειό τους δεν θα περιλαμβάνει (τη γη του) Κρόνου (Ισραήλ) και το ασιατικό μέρος (της χώρας τους) θα αναποδογυρίσει», έγραψε ο μάντης.

Ο Αθωνίτης Γέροντας Γεώργιος από τη Γεωργία μίλησε επίσης για τη στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, όπου οι ΗΠΑ θα είναι στο πλευρό του Τελ Αβίβ και η Ρωσία στο πλευρό της Τεχεράνης . Περιέγραψε τα εξαιρετικά ζοφερά αποτελέσματα των συγκρούσεων – καταστροφές, πείνα και λεηλασίες.

Όχι λιγότερο γνωστή είναι η Αποκάλυψη (από τον) Λουκά (21:20-22): «Όταν δείτε την Ιερουσαλήμ περικυκλωμένη από στρατεύματα, τότε να ξέρετε ότι πλησιάζει η ερήμωσή της: τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φύγουν στα βουνά· και αν κάποιος είναι στην πόλη, να φύγει από αυτήν και όποιος είναι στη γύρω περιοχή, να μην μπαίνει σε αυτήν, γιατί αυτές είναι οι μέρες της εκδίκησης, για να εκπληρωθούν όλα όσα είναι γραμμένα».
Κατ’ αρχήν, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι λέγεται όταν οι άνθρωποι μιλούν για αντίποινα και από τις δύο πλευρές.

Η διορατική του 20ου αιώνα Βερόνικα Λούκεν είπε το 1964 ότι “Το Ισραήλ και οι γειτονικές χώρες… καίγονταν. Κατά τη διάρκεια (του έτους), η σφαγή θα ενταθεί. Οι ζωντανοί εκεί θα ζηλέψουν τους νεκρούς.”

Φυσικά, η Μέση Ανατολή δεν ήταν ποτέ ήρεμη, αλλά όλα δείχνουν ότι οι μάντες είχαν δίκιο…
pravda.ru

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια