Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Chris Peluso 1985-2023 ηθοποιός

1 Ιουλίου 1985 - 16 Αυγούστου 2023
Ο ηθοποιός Κρις Πελούζο, που πρωταγωνιστούσε σε παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ όπως το Mamma mia, πέθανε σε ηλικία 38 ετών…
Ο 38χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού κι έπασχε από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή.
Έκανε θεραπεία το 2022 για να αντιμετωπίσει την “εξουθενωτική παράνοια” που τον εμπόδιζε να εργαστεί.
Ο Chris Peluso (ηλικία: 38, 1 Ιουλίου 1985 – 16 Αυγούστου 2023) ήταν ένας δυναμικός και ταλαντούχος ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ του οποίου η επιρροή είχε βαθιά απήχηση σε όλο τον κόσμο των παραστατικών τεχνών.
Γνωστός για τη συναρπαστική σκηνική του παρουσία και τα εξαιρετικά ταλέντα του, το καλλιτεχνικό ταξίδι του Peluso άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Κρις ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός σε μια παράσταση στο Μπρόντγουεϊ με τίτλο "Assassins". Έπαιξε επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημοφιλή εκπομπή "Wicked", η οποία πήγε σε περιοδεία σε όλη τη χώρα.
Ωστόσο, ο Peluso άφησε το στίγμα του με την ερμηνεία του ως Sky στο "Mamma Mia", Fiyero στο "Wicked", Marius στο "Les Misérables" και Tony στο "West Side Story".

Παρά την επιτυχία του, ο Κρις αντιμετώπισε προκλήσεις στην προσωπική του ζωή. Είχε μια πάθηση που ονομάζεται σχιζοσυναισθηματική διαταραχή, η οποία τον έκανε να αισθάνεται πολύ άγχος και φόβο. Το 2022, έλαβε θεραπεία για αυτό, αλλά του δυσκόλεψε να συνεχίσει να παίζει.

Δυστυχώς, ο Chris Peluso πέθανε στις 16 Αυγούστου 2023. Το ταλέντο και η ενέργειά του στη σκηνή τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό και τον θυμούνται για τη συνεισφορά του στον κόσμο του θεάτρου.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια