Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Bray Wyatt 1987-2023 παλαιστής του WWE

23 Μαΐου 1987, Brooksville, Φλόριντα, ΗΠΑ 
Απεβίωσε: 24 Αυγούστου 2023
Αμερικανός παλαιστής στο WWE
Παγκόσμιο σοκ προκαλεί στους θαυμαστές του pro wrestling ο θάνατος του επαγγελματία παλαιστή του WWE, Bray Wyatt (κατά κόσμον Windham Rotunda) σε ηλικία 36 ετών!

Ο θάνατός του επαγγελματία παλαιστή έγινε γνωστός τα ξημερώματα της Παρασκευής (25.8.2023) τόσο από το WWE όσο και από τον Paul “Triple H” Levesque, επίσης πρώην παλαιστή και νυν διοικητικό στέλεχος της εταιρείας – κολοσσού στον χώρο της επαγγελματικής πάλης.
Ο Bray Wyatt ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς επαγγελματίες παλαιστές της γενιάς του, με ύψος 1.91 μέτρα και βάρος 129 κιλά. Ενσαρκώνοντας χαρακτήρες με απόκοσμες ιδέες και δυνάμεις, κατάφερε να γίνει πολύ αγαπητός μεταξύ των fans της επαγγελματικής πάλης (pro wrestling) για τις ερμηνείες του και τις εντυπωσιακές ιστορίες που «έλεγε» στους αγώνες του μέσα στο ρινγκ του WWE.
Ήταν 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (WWE Championship, WWE Universal Championship) μεταξύ άλλων τίτλων που κέρδισε κατά τη διάρκεια της καριέρας του από το 2009 έως το 2023. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τον τελευταίο καιρό, το οποίο φαινόταν ότι θα ξεπεράσει και θα επιστρέψει στο ρινγκ.
Όμως, τελικά, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών από έμφραγμα του μυοκαρδίου, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ μεταξύ των θαυμαστών του pro wrestling. Ήδη, στα social media, συνάδελφοι παλαιστές αλλά και δεκάδες fans απευθύνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.
Ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά ενώ ήταν παλαιστής 3ης γενιάς, καθώς τόσο ο παππούς του όσο και ο πατέρας του έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο του pro wrestling τις προηγούμενες δεκαετίες. Τελευταίος του αγώνας ήταν τον Ιανουάριο του 2023 στο σόου του WWE, Royal Rumble.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια