Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ασημένιο η Ζωή Καράγγελου στο Ελεύθερο σόλο

Η Ζωή Καράγγελου εκτέλεσε υπέροχα το πρόγραμμά της στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο, κατέλαβε τη δεύτερη θέση κι ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου, καθώς συγκέντρωσε 206,4500 βαθμούς. 

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μπλέγιερ Κλάρα από τη Γερμανία (208, 8479 βαθμοί) και το χάλκινο η Λιλού Λιουίς Βαλέτε από την Ισπανία (196,9771).
Σε δηλώσεις της στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά την απονομή η 18χρονη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του ΝΟΒΑ έκανε λόγο για ένα όνειρο ζωής: «Για εμένα αυτό το μετάλλιο είναι κάτι ξεχωριστό. Το ήθελα πάρα πολύ, ήταν όνειρο ζωής και είμαι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και περήφανη που το κατάφερα. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω ένα τέτοιο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Νεανίδων.
Εύχομαι να έρθουν πολλά ακόμη στον πορεία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προπονήτριές μου, Αναστασία Γκούτσεβα και Χριστίνα Θαλασσινίδου, που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτόν τον στόχο και ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στην ομάδα μου, που με στήριξε. Εύχομαι να συνεχίσει αυτές τις επιτυχίες η Ελλάδα στα επόμενα αγωνίσματα που έρχονται».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια