Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μίλτος Τεντόγλου πρωτιά στην Ουγγαρία

Κρατούσε το καλύτερο για το φινάλε. Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το ιδανικό άλμα και πήρε την πρωτιά στο στο μίτινγκ της Ουγγαρίας.

Την πρώτη θέση σε μίτινγκ στην Ουγγαρία κατέκτησε ο Μίλτος Τεντόγλου, παίρνοντας την πρωτιά με την 6η και τελευταία του προσπάθεια, ένα μήνα πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι παρότι μέχρι το πέμπτο άλμα ήταν στην δεύτερη θέση δεν είχε πρόβλημα στην τελευταία του προσπάθεια να απαντήσει στο 8,24 μ. του Τζαμαϊκανού Τατζάι Γκάιλ.

Ο 25χρονος ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,10 μ., συνέχισε με 8,06 μ., ανέβηκε στα 8,19 μ., ήταν άκυρος στο 4ο άλμα, στο 5ο σημείωσε 8,01 μ. κι έκλεισε τον αγώνα του με το 8,29 μέτρα. Παράλληλα έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο αθλητής θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη διοργάνωση της Βουδαπέστης, εκεί όπου θα διεκδικήσει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του.

Χαμηλά έμειναν οι Αμερικανοί Τζάριον Λόουσον (7,97 μ.) και Γουίλιαμ Γουίλιαμς (7,89 μ.), που ακολούθησαν στην τρίτη και τέταρτη θέση.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια