Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χρήστος Αυγερινός 1953-2023 τραγουδιστής

Γεννήθηκε: 27-11-1953 Λιβάδι Λάρισας
Ο Χρήστος Αυγερινός ( Χρήστος Ντάπος) από το Λιβάδι της Ελασσόνας το 1990 άρχισε να γίνεται γνωστός μέσα από ερασιτεχνικούς σταθμούς με το τραγούδι: «Για τα μάτια του κόσμου».

Από μικρός οι γονείς του, τον έγραψαν σε ωδείο έτσι έμαθε κλαρίνο και σαξόφωνο με μεγάλη επιθυμία να γίνει καθηγητής μουσικής. Τα εγκαταλείπει όμως με στόχο να γίνει τραγουδιστής αφού η φωνή του αλλά και η φυσιογνωμία του έφερνε προς τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έκανε κάποιες εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και κυκλοφόρησε ένα 45άρι. Όταν τελείωσε το στρατιωτικό συνέχισε το ωδείο που άφησε και πήρε πτυχίο ωδικής, αρμονίας, και ενοργάνωσης. Τότε έφτιαξε την δική του φιλαρμονική ορχήστρα στην Λάρισσα. Έχοντας σπουδάσει μουσική στο Ωδείο της Λάρισας, έγραφε ο ίδιος τα τραγούδια του, αλλά δεν έβρισκε δισκογραφική εταιρεία για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Η μεγάλη επιτυχία και η ξεθωριασμένη εικόνα
Όταν κατέβηκε στην Αθήνα ο Χρήστος Αυγερινός εμφανίστηκε μαζί με τη Τζένη Βάνου. 
Ο Χρήστος Αυγερινός έχει κυκλοφορήσει συνολικά 8 δίσκους ενώ πλέον ζει και εργάζεται μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.Ωστόσο, αν και προσπάθησε πολύ, οι  επόμενοι δίσκοι του έμειναν στα αζήτητα και έτσι ο Αυγερινός χάθηκε σιγά, σιγά από το προσκήνιο. 
Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και με κάποιες έκτακτες εμφανίσεις του, προσπαθούσε να ξαναδώσει χρώμα στην ξεθωριασμένη εικόνα του.
Παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια