Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Bubble Gum Day / Ημέρα τσιχλόφουσκας

Το μάσημα τσίχλας, για πολλούς ανθρώπους, συνδέεται με την ικανότητα να σκέφτονται πιο καθαρά. Κάτι σχετικά με το να κρατάς το στόμα κλειστό και το σαγόνι να κινείται με το μάσημα κάνει τον εγκέφαλο να επικεντρώνεται και να αρχίζει να συγκεντρώνεται. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που δημιουργήθηκε το Bubble Game Day, με τους διπλούς στόχους να δημιουργήσουν φιλανθρωπικές συνεισφορές και επίσης να επιτρέψουν στα παιδιά να μασήσουν τσίχλα στο σχολείο για την ειδική εκδήλωση!
Βγάλτε λοιπόν αυτά τα δύο τρίμηνα, κάντε μια δωρεά και μασήστε τσίχλα στο σχολείο όλη μέρα. Δεν είναι καιρός να υπάρχει κάτι που θα σας αποσπάσει το μυαλό από αυτό το έργο Calculus;
Ωστόσο, ακόμη και εκείνοι που δεν πηγαίνουν στο σχολείο μπορούν να επιλέξουν να γιορτάσουν την Εθνική Ημέρα Τσίχλας. Κανείς που θέλει να συμμετάσχει δεν πρέπει να αποκλειστεί!

Ιστορία της Εθνικής Ημέρας Τσίχλας
Ενώ η τσίχλα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, η τσίχλα εφευρέθηκε το 1928 όταν δημιουργήθηκε η πρώτη εμπορική τσίχλα: Double Bubble.
Αλλά αυτή είναι κάτι περισσότερο από μια μέρα για να γιορτάσουμε την ύπαρξη ή την εφεύρεση μιας γλυκιάς και μαστιχωτής λιχουδιάς. Αν και αυτό, από μόνο του, μάλλον αξίζει να το γιορτάσουμε, αυτή η μέρα έχει μεγαλύτερες ιδέες πίσω της.
Η Εθνική Ημέρα Τσίχλας ξεκίνησε το 2006 όταν η συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Ruth Spiro, αποφάσισε ότι ο κόσμος χρειαζόταν μια μέρα με επίκεντρο την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία και, το καλύτερο από όλα, την τσίχλα. Ξεκίνησε τη μέρα για να συγκεντρώσει χρήματα για σχολικές δραστηριότητες χωρίς τα παιδιά να χρειαστεί να πουλήσουν κάτι σε μέλη της οικογένειας, φίλους ή γείτονες. Και ήξερε ότι υπήρχε ένα πράγμα που θα παρακινούσε τα παιδιά να φέρουν μερικά τέταρτα μαζί τους στο σχολείο – το Bubble Gum!
Ήταν μια εκπληκτική επιτυχία που δημιουργήθηκε ένα ολόκληρο ίδρυμα γύρω από αυτό, ενθαρρύνοντας τη φιλανθρωπία στα παιδιά και επιτρέποντας σε διάφορα σχολεία να υποστηρίξουν μια φιλανθρωπική οργάνωση που ταιριάζει στις πεποιθήσεις και τις πολιτικές του σχολείου.
Και δεν είναι μόνο για τα σχολεία! Οι επιχειρήσεις, οι βιβλιοθήκες και τα κοινοτικά κέντρα είναι όλα γνωστό ότι διοργανώνουν εκδηλώσεις με επίκεντρο την Ημέρα του παιχνιδιού Bubble, επειδή η φιλανθρωπία δεν περιορίζεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Η Ruth Spiro παράγει μερικά από τα πιο εκπληκτικά παιδικά βιβλία εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένων των Lester Fizz, Bubble-Gum Artist , Baby Loves Aerospace Engineering , Baby Loves Quarks και πολλά άλλα περίεργα και ιδιόρρυθμα βιβλία που στοχεύουν στο να δώσουν στα παιδιά πολύτιμες πληροφορίες ενώ τα διασκεδάζουν με φωτεινά χρώματα. βιβλία που στοχεύουν να απασχολήσουν το μυαλό τους.

Πιστεύει ακράδαντα ότι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ασχοληθεί κανείς με την περιέργεια των παιδιών και να τα κάνει να κάνουν ερωτήσεις για τον κόσμο τους. Σίγουρα μάλλον δεν θα μπορούν να σχολιάσουν αυτά τα βιβλία σε ηλικία έξι μηνών. Και ενώ είναι μάλλον πολύ νωρίς για να τους επιτρέψετε να μασήσουν τσίχλα, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να γεμίζετε το μυαλό τους με ενδιαφέροντα θέματα που μπορούν να τους οδηγήσουν να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και να αγαπήσουν τη μάθηση!

Ετοιμαστείτε λοιπόν να απολαύσετε τα πάντα για την Εθνική Ημέρα Τσίχλας και να θυμάστε ότι όλα γίνονται για καλό σκοπό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια