Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Rich Rotella Έσπασε τα πόδια του για να ψηλώσει

Το ποσό των 100.0000 δολαρίων ξόδεψε ένας άντρας στις Ηνωμένες Πολιτείες για να του σπάσουν τα πόδια και να ψηλώσει 7,62 εκατοστά (3 ίντσες).
Ο λόγος για τον Rich Rotella, που σταμάτησε να παίρνει ύψος όταν έφτασε τα 1,75 μέτρα και βαρέθηκε να είναι ο πιο κοντός άντρας στις ομαδικές φωτογραφίες. Ο ίδιος είπε επίσης στη mirror.co.uk ότι το ύψος του απέτρεπε τις γυναίκες από το να βγαίνουν μαζί του.
Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν έστειλε email σε παραγωγούς για να εργαστεί ως ηθοποιός και έλαβε 50 αρνητικά email, με τους περισσότερους να ισχυρίζονται ότι οι άντρες πρωταγωνιστές είναι 1,80 μέτρα ή ψηλότεροι.
Όνειρο που έγινε πραγματικότητα
Ο Rich αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση -γνωστή ως αμφίπλευρη επιμήκυνση του μηριαίου οστού- στην οποία έσπασε και τα δύο μηριαία οστά του και τοποθετήθηκαν μέσα μεταλλικές ράβδοι με μαγνήτες που μετακινούσαν τα οστά 1 χιλιοστό μεταξύ τους κάθε μέρα.
«Το να είμαι πιο ψηλός είναι κάτι που ήθελα από παιδί. Δεν μπήκα ποτέ στην ομάδα μπάσκετ λόγω του ύψους μου, παρόλο που ήμουν καλός παίκτης, και ως ενήλικας ήμουν πάντα ο πιο κοντός στις οντισιόν», είπε χαρακτηριστικά. Για τρεις μήνες κινήθηκε με αναπηρικό αμαξίδιο, επειδή απαγορεύονταν να σταθεί όρθιος ή να περπατήσει.
Μερικές φορές ήξερα ότι ήμουν ο καλύτερος ηθοποιός αλλά δεν έπαιρνα τον ρόλο λόγω του ύψους μου και αυτό άρχισε να με απογοητεύει.
«Ήταν επώδυνο και ακριβό, αλλά ήξερα ότι αν δεν ψήλωνα δεν θα έκανα ποτέ τη δουλειά που ήθελα. Την πρώτη φορά που σηκώθηκα από το αμαξίδιο, κυριολεκτικά έκλαψα καθώς κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Δεν μετανιώνω που έκανα το χειρουργείο», εξομολογείται.
Η έρευνα για την επιμήκυνση του μηριαίου οστού ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2020, όταν το Χόλυγουντ «έκλεισε» λόγω της πανδημίας. Ο Rich άρχισε να ψάχνει τί μπορεί να κάνει για να ψηλώσει και επικοινώνησε με ένα Ινστιτούτο στη Φλόριντα, στο οποίο και έκανε την επέμβαση στις 19 Απριλίου.
«Ο πόνος μετά την επέμβαση ήταν από τα χειρότερα πράγματα που έχω βιώσει ποτέ», λέει και προσθέτει αναφερόμενος για την περίοδο που έμεινε στο αναπηρικό αμαξίδιο «ήταν 80 ημέρες κόλασης».
Πλέον περπατάει κανονικά αλλά εξακολουθεί να κάνει γυμναστική και φυσιοθεραπεία για να αποκτήσει δύναμη.
«Οι άνθρωποι με κοιτάζουν διαφορετικά τώρα. Ξέρω πώς είναι να είσαι ο κοντός και ξέρω πώς είναι να είσαι και ψηλός», δηλώνει και υποστηρίζει ότι έκτοτε τον δέχονται στα κάστινγκ που ζητούν ηθοποιούς, ενώ έχει δει βελτίωση στις κοινωνικές επαφές του και ειδικά στα ραντεβού. «Περίπου 30-40% έχουν αυξηθεί οι γυναίκες που με παρατηρούν», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια