Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Squirrel Appreciation Day / Ημέρα Εκτίμησης Σκίουρων

Οι σκίουροι είναι ένα από τα πιο κοινά ζώα που βλέπουν οι άνθρωποι σε τακτική βάση. Αυτά τα μικρά πλάσματα με μια χνουδωτή ουρά βρίσκονται σχεδόν παντού – σε πόλεις, πάρκα, πανεπιστημιουπόλεις και δάση. Μπορεί να ζουν σε δέντρα ή να σκάβουν μια τρύπα στο έδαφος για να λειτουργήσουν ως σπίτι. Μερικοί άνθρωποι μπορεί ακόμη και να πουν ότι οι σκίουροι είναι ξηροί καρποί για ξηρούς καρπούς και μπορούν να διαρκέσουν τους πιο σκληρούς χειμώνες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Οι σκίουροι έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται γρήγορα στο περιβάλλον τους, έχουν αξιοπρεπή μνήμη για μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες για φαγητό και είναι εξαιρετικά μαλακοί και αφράτοι. Η National Squirrel Appreciation Day ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μάθουν ό,τι μπορούν για αυτά τα πλάσματα και να τα θαυμάσουν για την ανθεκτικότητά τους στην άγρια ​​φύση.


Ιστορία της Εθνικής Ημέρας Εκτίμησης Σκίουρων
Με περισσότερα από 250 είδη σκίουρων που υπάρχουν σε πέντε ηπείρους (εκτός της Αυστραλίας και της Ανταρκτικής), αυτά τα μικρά πλάσματα είναι αρκετά παραγωγικά στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Και αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να τους εκτιμήσετε!

Οι σκίουροι είναι μέρος της οικογένειας Sciuridae, γεγονός που τους κάνει ξαδέρφια με μια ποικιλία τρωκτικών, όπως τσιπποκούνια, γουρουνόχοιροι, σκυλιά λιβάδι και άλλα τρωκτικά. Τα πρώτα απολιθώματα σκίουρων χρονολογούνται από την εποχή του Ηώκαινου, που ήταν ίσως πριν από περισσότερα από 30 εκατομμύρια χρόνια.

Η National Squirrel Appreciation Day ιδρύθηκε από την αποκατάσταση άγριας ζωής Christy Hargrove, η οποία είναι συνδεδεμένη με το Nature Center της Βόρειας Καρολίνας. Σύμφωνα με τον Hargrove, οι άνθρωποι θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να βοηθήσουν στον εορτασμό αυτών των πλασμάτων, βγάζοντας επιπλέον φαγητό και μαθαίνοντας για το είδος.

Πολλά rock funky χτενίσματα, επιβιώνουν από δαγκώματα κροταλίας και είναι εξαιρετικά αξιολάτρευτα, γι' αυτό εκτιμήστε τους σκίουρους σήμερα δίνοντάς τους λίγους ξηρούς καρπούς να φάνε!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια